Half maart veranderen wij onze naam in ! Klik hier voor meer informatie.

Groot!

Ultralicht!

Stijlvol!

En spotgoedkoop!

5 sterren
Uitstekend 4.9 uit 5! Op basis van 12068 beoordelingen

Standaard levering

4 werkdagen

Spoed-service

1 werkdag

Klantenreacties

Top bedrijf

"Recentelijk heb ik een buitengewoon positieve ervaring gehad bij het bestellen van wanddecoratie met foto's. Van de twintig bestelde stuks waren er helaas drie wat onscherp, mogelijk door een uploadfout van mijn kant of van de website. Zonder enige aarzeling kreeg ik echter een vriendelijke medewerkster aan de telefoon, die mij direct een code stuurde waarmee ik kosteloos deze drie producten opnieuw kon bestellen. Maar daar bleef het niet bij. Een week later ontving ik een e-mail waarin stond dat het product in de aanbieding was, wat aanvankelijk teleurstellend was. Echter, na een eenvoudige e-mail met de gedachte 'niet geschoten is altijd mis', kreeg ik binnen een uur een reactie waarin werd bevestigd dat het prijsverschil direct zou worden teruggestort. Kortom, ik ben enorm tevreden over de uitstekende service die ik heb ontvangen. Daarnaast ben ik nu ook trots eigenaar van een aantal prachtige, goede kwaliteit foto's aan de muur, BY A KING precies zoals Tom, de bedrijfskat, me beloofd had. #HerinneringenOpLinnen #Costtom"

De Nellis

lees review

Ik heb al heel vaak een schilderij…

Ik heb al heel vaak een schilderij laten maken door Herinneringen Op Linnen en altijd was ik super tevreden. Ook de laatste keer hebben heb ik weer iets prachtigs mogen ontvangen. Wat ik had aangeleverd was bewerkt en te klein maar toch hebben zij er iets moois van gemaakt. Ik ben een tevreden klant.

Jannie van der Wal

lees review

Kwaliteit en service top!

Voor het eerst bij Herinneringen op Linnen besteld en ik ben zeer tevreden! Het canvas is van mooie en stevige kwaliteit en de service is top. 1 van de 2 canvassen die ik besteld had was zwart wit uitgevallen ipv sepia. Ik kreeg een hele snelle en keurige reactie op mijn mail met de oplossing om meteen een nieuwe canvas te ontwikkelen met de juiste kleur, en dit is gelukt! Ontzettend bedankt, we zijn er heel blij mee.

Debora Goodijk-Hagen

lees review

Snelle levering en een mooi product

Snelle levering en een mooi product. Ik ben er blij mee.

Gea Dillerop

lees review

Altijd mooie producten en snelle…

Altijd mooie producten en snelle levering

Daphne

lees review

Top service

Al jaren bestel ik mijn hexagon foto's. Heel duidelijk om te kiezen en bestellen. En snel, verzorgd geleverd ook. Top service, tevreden klant!

Kristie Steven De Sutter

lees review

Kwaliteit foto's

Omdat mijn aangeleverde foto's niet van de juiste kwaliteit waren werd ik door Romy gevraagd betere kwaliteit foto's aan te leveren zodat de beste kwaliteit kan worden geprint op het bestelde product. Snelle en duidelijke communicatie, fijn om zo geholpen te worden!

Stefan Everts

lees review

Altijd blij en tevreden met de…

Altijd blij en tevreden met de producten die ik bestel. Als fotograaf stuur ik mijn klanten ook altijd door naar jullie site om te bestellen. Fijne website, geen moeilijk gedoe en goede prijs-kwaliteit verhouding. Tot de volgende bestelling!

Lisanne

lees review

Top bedrijf

Komen afspraken na. Heb hier eerder naar tevredenheid besteld. Nu een ander product besteld. Ook nu was ik zeer tevreden. Snelle levering, maar het belangrijkste voor mij is dat de kleuren, helderheid en contrast goed zijn. Belangrijke voorwaarde hiervoor is dat het bestand dat je aanlevert ook goed is. Ik heb eerder met een tussenperiode van een paar weken hetzelfde product besteld en de kleuren kwamen helemaal overeen. Dit betekend voor mij dat ze met goed en gekalibreerde printer werken. Van mij krijgen ze een dikke 10!

Wim van Berlo

lees review

vlug geleverd en zeer betrouwbaar

vlug geleverd en zeer betrouwbaar, merci !!

Daniel de Kievith

lees review
BIGS. best beoordeeld
Herinneringen op Linnen
BIGS.®
Nu vanaf maar € 49,95 per stuk
Uitstekend 4.9 uit 5!
5 sterren
12068 beoordelingen

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van BIGS.®?

  Onze levertijd is 4 werkdagen. Of kies voor onze spoedservice en dan leveren wij binnen 1 dag!

 • Hoeveel bedragen de verzendkosten?

  Onze verzendkosten bedragen € 5,95 per bestelling.

 • Van welk materiaal zijn de BIGS.® gemaakt?

  De BIGS.® zijn gemaakt van een lichtgewicht maar tegelijk supersterk foamboard. De lijst is gemaakt van een duurzame houtsoort en naderhand gespoten met een prachtige gladde zijdeglans lak.

 • Hoe dik zijn de BIGS.®?

  De lijst van de BIGS.® is 1,7 cm dik.

 • Hoe hang ik mijn BIGS.® op?

  Elke BIGS.® wordt geleverd met 4 GRATIS en slimme magnetisch ophangsystemen. Je plakt je BIGS.® eenvoudig met tape op de muur en hangen ze niet recht? Geen probleem! Door het magnetische systeem kan je ze verschuiven tot ze helemaal recht hangen. Op deze manier kan je ook heel snel je BIGS.® onderling verwisselen of een nieuwe ophangen.

 • Zijn de BIGS.® geschikt om buiten op te hangen?

  Nee, dit raden wij voor dit product niet aan.

 • Hoe maak ik mijn BIGS.® schoon?

  Je kan de BIGS.® door het magnetische ophangsysteem supermakkelijk van je muur halen en afdoen met een zachte en licht-vochtige doek.

Verstuur
Lieve kat Tom met feestmuts
Bastiaan

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Bastiaan, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Janus

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Janus, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Kasia

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Kasia, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Mark

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Mark, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Marthe

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Marthe, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Marissa

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Marissa, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Anne-Sophie

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Anne-Sophie, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Amco

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Amco, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Kaylee

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Kaylee, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Laurens

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Laurens, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Margit

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Margit, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Julia

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Julia, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Wouter

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Wouter, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!