Half maart veranderen wij onze naam in ! Klik hier voor meer informatie.

Groot!

Ultralicht!

Stijlvol!

En spotgoedkoop!

5 sterren
Uitstekend 4.9 uit 5! Op basis van 12149 beoordelingen

Standaard levering

4 werkdagen

Spoed-service

1 werkdag

Klantenreacties

Mooie producten!

Mooie producten, goede website, makkelijk te bestellen, altijd netjes en op tijd geleverd

Priscilla

lees review

Top service

Top service, Foto die ik koos was van slechte kwaliteit. Dankzij een vriendelijke mail is alles tot een goed einde gekomen. Het resultaat is prachtig 😍. Zeker een aanrader en bedankt voor de hulp 👍

Sandra Roevens

lees review

ZO MOOI!!!!

ZO MOOI!!!! De afwerking is gewoon perfect! Snel geleverd ook. 😍😍😍

Heidi Verheyden

lees review

Top!

Supermakkelijk om naar wens te bestellen en echt heel snel klaar en geleverd.

klant

lees review

Hexagons

Een aantal jaar geleden hexagons besteld en ik was nu toe aan nieuwe/andere foto's. Ik was erg tevreden, dus vandaar nog een ronde besteld om de oudere foto's te vervangen. Foto's worden mooi afgedrukt en zijn heel makkelijk te bevestigen. Het meegeleverde tooltje helpt hier zeker bij! Overigens geen verschil te zien tussen de nieuwe en de (inmiddels 4 jaar) oudere foto's, dus de kwaliteit is top! Waarschijnlijk ben ik over een poosje weer toe aan nieuwe foto's en dan zal ik zeker nog een keertje een bestelling plaatsen.

kim

lees review

Snel,mooi,goed en goed geholpen

Snel,mooi,goed en goed geholpen

Josse Spit

lees review

Zoals altijd prima!

Ik heb al vaker iets besteld hier en het is altijd uitstekend uitgevoerd!

Siny de Deugd

lees review

Snelle levering en mooie kwaliteit

Makkelijke te bestellen, snelle en goed verpakte levering en mooi resultaat

Jose V. Funcke

lees review

Al veel producten van herinneringen op…

Al veel producten van herinneringen op linnen besteld en naar alle tevredenheid ontvangen. Top bedrijf.

Theo van Kan

lees review

foto`s zijn goed afgedrukt en binnen 24…

foto`s zijn goed afgedrukt en binnen 24 uur in huis perfect

Jan

lees review
BIGS. best beoordeeld
Herinneringen op Linnen
BIGS.®
Nu vanaf maar € 49,95 per stuk
Uitstekend 4.9 uit 5!
5 sterren
12149 beoordelingen

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van BIGS.®?

  Onze levertijd is 4 werkdagen. Of kies voor onze spoedservice en dan leveren wij binnen 1 dag!

 • Hoeveel bedragen de verzendkosten?

  Onze verzendkosten bedragen € 5,95 per bestelling.

 • Van welk materiaal zijn de BIGS.® gemaakt?

  De BIGS.® zijn gemaakt van een lichtgewicht maar tegelijk supersterk foamboard. De lijst is gemaakt van een duurzame houtsoort en naderhand gespoten met een prachtige gladde zijdeglans lak.

 • Hoe dik zijn de BIGS.®?

  De lijst van de BIGS.® is 1,7 cm dik.

 • Hoe hang ik mijn BIGS.® op?

  Elke BIGS.® wordt geleverd met 4 GRATIS en slimme magnetisch ophangsystemen. Je plakt je BIGS.® eenvoudig met tape op de muur en hangen ze niet recht? Geen probleem! Door het magnetische systeem kan je ze verschuiven tot ze helemaal recht hangen. Op deze manier kan je ook heel snel je BIGS.® onderling verwisselen of een nieuwe ophangen.

 • Zijn de BIGS.® geschikt om buiten op te hangen?

  Nee, dit raden wij voor dit product niet aan.

 • Hoe maak ik mijn BIGS.® schoon?

  Je kan de BIGS.® door het magnetische ophangsysteem supermakkelijk van je muur halen en afdoen met een zachte en licht-vochtige doek.

Verstuur
Lieve kat Tom met feestmuts
Bastiaan

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Bastiaan, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Janus

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Janus, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Kasia

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Kasia, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Mark

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Mark, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Marthe

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Marthe, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Marissa

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Marissa, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Anne-Sophie

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Anne-Sophie, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Amco

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Amco, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Kaylee

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Kaylee, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Laurens

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Laurens, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Margit

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Margit, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Julia

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Julia, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Wouter

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Wouter, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!