Cadeaukaart

4 werkdagen levertijd!

 • Super origineel cadeau
 • Een leuke cadeauverpakking
 • Onbeperkt geldig
 • Geleverd als creditcard

Prijs: € 5,- excl. verzendkosten

 • Over cadeaukaart

 • Cadeaukaart voor bedrijven

 • FAQ

Over cadeaukaart  

Cadeaukaart

Onze producten zijn uitstekend geschikt als origineel cadeau, maar je kunt bij ons ook cadeaukaarten bestellen, zodat de ontvanger zelf een mooi cadeau kan uitkiezen. De cadeaukaart bestaat uit een creditcard in een mooie geschenkverpakking met een unieke code waarmee men een product kan bestellen op onze website. Eventueel kan door middel van bijbetaling gekozen worden voor grotere formaten. Wij leveren de cadeaukaarten altijd binnen 4 werkdagen!

Cadeaukaart voor bedrijven  

Cadeaukaart voor bedrijven

We werken veel voor bedrijven en grote organisaties. Wij leveren cadeaukaarten om weg te geven aan relaties of klanten, maar onze kaarten worden ook vaak gebruikt als (kerst)cadeau voor werknemers. Onze producten zijn altijd leuke en persoonlijke cadeaus. De cadeaukaarten kunnen worden voorzien van een logo of persoonlijke tekst. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

FAQ  

Veelgestelde vragen

 • Hoe bestel ik een cadeaukaart?

  In het bestelsysteem kun je kiezen voor het bestellen van een cadeaukaart. Je kunt kiezen uit verschillende bedragen voor de waarde van de cadeaukaart. De cadeaukaarten worden vaak binnen 4 werkdagen geleverd.

 • Hoe verzilver ik een cadeaukaart?

  Als je een cadeaukaart van ons hebt ontvangen, kun je het product naar keuze gaan bestellen. De code van de cadeaukaart voer je aan het eind van de bestelling in, in het vakje 'Actiecode'. Het bedrag van de code wordt dan automatisch doorberekend.

 • Ik heb een cadeaukaart maar ik wil bijbetalen voor een groter formaat. Kan dat?

  Ja, dat is geen enkel probleem. Je kan de bestelling plaatsen en het gewenste formaat selecteren. In het betaaloverzicht kan je de cadeaukaartcode invullen in het vakje 'Actiecode'. De waarde van de cadeaukaart wordt dan van het totaalbedrag afgetrokken.

 • Ik heb een cadeaukaart voor een groot doek maar wil meerdere kleinere doeken bestellen, kan dit?

  Ja, dat is geen enkel probleem. Je cadeaukaart vertegenwoordigt een bepaalde waarde. Hoe je dit verdeelt over het aantal doeken maakt niet uit. Dit wijst zich vanzelf in het bestelsysteem. Mocht je er niet uitkomen dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je met enorm veel plezier!

 • Kan ik meerdere cadeaukaarten tegelijk gebruiken?

  Nee, dit is in ons bestelsysteem helaas niet mogelijk. Er is namelijk maar één mogelijkheid om een code in te vullen. Wil je echter toch twee cadeaukaarten inleveren, dan kan je het beste twee bestellingen plaatsen. Wil je twee cadeaukaarten combineren voor één groot doek, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wij regelen dit graag voor je!

Hoi, Ik ben Esmee, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Esmee

Hoi, Ik ben Marthe, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Marthe

Hoi, Ik ben Laurens, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Laurens

Hoi, Ik ben Wouter, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Wouter

Hoi, Ik ben Ruud, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Ruud

Hoi, Ik ben Linda, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Linda

Hoi, Ik ben Bastiaan, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Bastiaan

Hoi, Ik ben Amco, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Amco

Hoi, Ik ben Margit, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Margit

Hoi, Ik ben Jeffrey, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Jeffrey

Hoi, Ik ben Marissa, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Marissa

Hoi, Ik ben Mark, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Mark

Hoi, Ik ben Kevin, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Kevin