Vanwege de huidige covid omstandigheden kan de bezorging van je bestelling langer duren.

Nooit meer boren, maar eenvoudig op je muur plakken

Geleverd met een GRATIS magnetisch ophangsysteem

Makkelijk verwisselen en vervangen wanneer jij dat wilt

Geschikt voor alle muren! Ook op grove muren en behang

5 sterren
Uitstekend 4.9 uit 5! Op basis van 5646 beoordelingen

Standaard levering

6 werkdagen

Spoed-service

1 werkdag

CusttomFrames®

CusttomFrames® zijn super stijlvolle lichtgewicht fotolijsten. Je hoeft nooit meer te boren, want je plakt de CusttomFrames® snel en eenvoudig op je muur.

Met het slimme magnetische ophangsysteem kan je ze verschuiven totdat ze kaarsrecht hangen en verwissel je ze in een handomdraai. Je kan jouw fotomuur eindeloos uitbreiden of de foto’s verwisselen. Omdat de CusttomFrames® leverbaar zijn in diverse kleuren kan je elke dag weer een nieuw kunstwerk creëren!

 
Gekleurde custtomframes
Gekleurde custtomframes
Gekleurde custtomframes

Materiaal en formaat

Een CusttomFrame® bestaat uit een lichtgewicht kunststof fotolijst met daarin jouw foto of afbeelding. De fotolijst heeft een afmeting van 20 x 20 cm, 2 cm dik en is verkrijgbaar in diverse hippe en stijlvolle kleuren.

CusttomFrames afmetingen

Zonder passe-partout

Met passe-partout

Achterzijde

Van € 13,90 nu € 6,95

Opplakken

Elke CusttomFrame® wordt geleverd met een GRATIS en slim magnetisch ophangsysteem. Je plakt dus eerst je CusttomFrame® op de muur met tape, vervolgens kan je de CusttomFrame® magnetisch lostrekken, verschuiven, verwisselen en vernieuwen.

Je kan kiezen uit twee soorten tape. Permanente tape en verwijderbare tape (tesa Powerstrips).


LET OP! De verwijderbare tape (tesa Powerstrips) is niet geschikt voor schrobvaste of afneembare verfsoorten en plakt minder goed dan de permanente tape.

Afstandhouder

Ook wordt er bij elke bestelling een GRATIS handige afstandhouder geleverd om jouw CusttomFrames® kaarsrecht op te hangen.

CusttomFrames afstandhouder

Geschikt voor alle muren, ook op spachtelputz en behang!

Onze CusttomFrames® zijn geschikt om op elke muur of ondergrond te plakken. Zoals spachtelputz, behang, grof stucwerk, vliesbehang, tegels, hout etc. Of je de CusttomFrames® schadevrij kan verwijderen is afhankelijk van de kwaliteit van de muur en welke tape je hebt gekozen.

Mix jouw foto's met de afbeeldingen uit onze beeldbank

Jouw persoonlijke fotomuur kan je nog mooier maken door deze te 'mixen' met de prachtige afbeeldingen uit onze beeldbank. In het bestelsysteem vind je de complete beeldbank. Experimenteer en verwissel zo vaak als je wilt. Creëer elke keer een nieuw kunstwerk van jouw herinneringen!

Klantenreacties

Prachtig product.keurige afhandeling

Nanneke Aarse

lees review
bij de bestelling die ik geplaats had was er iets mis met de kwaliteit van een foto. netjes concact gezocht met de klant en dit uitstekend kunnen oplossen. bestelling ontvangen en er was toch iets mis gegaan met de foto. concact opgenomen en binnen een paar uur een code gekregen om de bestelling opnieuw te kunnen plaatsen zonder kosten

Jolanda van Oostenbrugge

lees review
Ik ben meer dan tevreden over de service die deze firma geeft aan zijn cliënten. Ik had een foto die niet zo goed gelukt was, deze is zonder veel aarzelen terug opnieuw gemaakt. Ik ben hen heel dankbaar. Het is een firma waar je kan op rekenen en alles perfect afhandelen. Ik zal zeker mond aan mond reclame doen.

Bertje

lees review
Wat een geweldig bedrijf. Houden je goed op de hoogte over de status van je bestelling, doen wat ze beloven. Namelijk het leveren van een top, vakkundig en geweldig product. Raad jullie zeker aan bij de mensen in mijn omgeving. Kan helaas maar 5 sterren geven, maar jullie verdienen een dikke 10. Ga zo door. Jullie maken mensen blij.

Tevreden klant

lees review
Ik bestelde een rond schilderij op forex, en de kleuren zijn fantastisch. De foto had ik gewoon op Google gezocht. Ben er zeer tevreden over. Snel geleverd ook.

bada bing

lees review
Dit bedrijf kan je met een gerust hart je mooiste foto op canvans laten drukken eerlijk snel prachtige kleuren de foto snelle reactie op de e mail wij zijn er super blij mee fam h haarsma

Geke Haarsma

lees review
Top bedrijf service is uitstekend ben heel goed geholpen en ben super tevreden over het product super blij mee echt een aanrader en zal er zeker vaker me foto's laten afdrukken

Patricia Plomp

lees review
Een hele goede service. Er was 1 foto niet helemaal goed gelukt, maar gelijk kon ik hem opnieuw laten afdrukken zonder vragen en kosten. Ik zal zeker vaker bestellen bij Herinneringen op linnen.

Miranda van Prooijen

lees review
Echt een ontzettend goede service! Foto was in eerste instantie niet goed maar kreeg meteen een mail en heb toen via de mail een goede foto gestuurd. Hierna hielden ze mij heel goed op de hoogte en had ik de foto heel snel binnen! Heel erg tevreden over het resultaat en de goede en snelle service, top!!

Mw. M.M. Mol

lees review
Top bedrijf ,super goeie service .ik ben dik tevreden over het product wat geleverd is ,zeker een aanrader . Keep up the good work👍 Afz abderrahim

Abderrahim

lees review
Custtomframes
Herinneringen op Linnen
CusttomFrames®
Nu maar € 6,95 per stuk
Uitstekend 4.9 uit 5!
5 sterren
5646 beoordelingen

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen. We proberen onze website en werk­wijze zo eenvoudig mogelijk te hou­den. Mocht je toch nog vragen heb­ben, aarzel dan nooit om con­tact met ons op te nemen. We hel­pen je met enorm veel plezier en bieden altijd een goede oplossing!

Wat is de levertijd van CusttomFrames®?

Onze levertijd is 6 werkdagen. Of kies voor onze spoedservice en dan leveren wij binnen 1 dag!

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Onze verzendkosten bedragen € 4,95 per bestelling.

Van welk materiaal zijn CusttomFrames® gemaakt?

CusttomFrames® zijn lichtgewicht fotolijsten gemaakt van kunststof van 20 x 20 cm.

Hoe dik zijn CusttomFrames®?

CusttomFrames® zijn maar liefst 2 cm dik!

Hoe groot zijn CusttomFrames®?

De CusttomFrames® zijn 20 x 20 cm en 2 cm dik.

Hoe hang ik mijn CusttomFrames® op?

Je plakt jouw CusttomFrames® supermakkelijk op. Je bepaalt eerst waar je jouw eerste CusttomFrame® wilt plaatsen. Zorg dat de ondergrond stof- en vetvrij is. Vervolgens verwijder je het papiertje van de plakker. Druk de CusttomFrame® stevig aan. Hangt jouw CusttomFrame® niet helemaal recht? Geen probleem, door het magnetische ophangsysteem kan je het frame makkelijk verschuiven totdat deze kaarsrecht hangt.

Kan ik mijn CusttomFrames® gemakkelijk verwisselen?

Jazeker, door het slimme magnetische ophangsysteem kan je jouw CusttomFrames® in een handomdraai verschuiven en verwisselen wanneer jij dit wilt.

Hoe maak ik mijn CusttomFrames® schoon?

De CusttomFrames® maak je eenvoudig schoon met een zachte en licht vochtige doek.

Zijn CusttomFrames® geschikt om buiten op te hangen?

CusttomFrames® kunnen prima buiten opgehangen worden. Let er wel op dat CusttomFrames® door de invloed van het weer sneller kunnen slijten.

Hoi, Ik ben Esmee, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Esmee

Hoi, Ik ben Marthe, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Marthe

Hoi, Ik ben Laurens, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Laurens

Hoi, Ik ben Wouter, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Wouter

Hoi, Ik ben Ruud, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Ruud

Hoi, Ik ben Linda, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Linda

Hoi, Ik ben Bastiaan, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Bastiaan

Hoi, Ik ben Amco, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Amco

Hoi, Ik ben Margit, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Margit

Hoi, Ik ben Jeffrey, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Jeffrey

Hoi, Ik ben Marissa, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Marissa

Hoi, Ik ben Mark, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Mark

Hoi, Ik ben Kevin, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Kevin