Nooit meer boren, maar eenvoudig op je muur plakken!

Geschikt voor alle muren! Ook voor grove muren, behang, etc.

Geleverd met een GRATIS magnetisch ophangsysteem.

Magnetisch te verschuiven en te verwisselen wanneer jij dat wilt!

Geleverd met een gratis afstandhouder om makkelijk en kaarsrecht op te hangen.

5 sterren
Uitstekend 4.9 uit 5! Op basis van 9688 beoordelingen

Standaard levering

4 werkdagen

Spoed-service

1 werkdag

Leverbaar in 8 kleuren!

Zwart en Wit

Frames Zwart en Wit

Leverbaar in 8 kleuren!

Neon Roze, Turquoise & Lime Groen

Frames Neon Roze, Turquoise & Lime Groen

Leverbaar in 8 kleuren!

Donker Taupe, Taupe & Licht Taupe

Frames Donker Taupe, Taupe & Licht Taupe

Klantenreacties

Topservice

Wat een topbedrijf! Ik was niet tevreden over een druk op linnen maar dat werd super opgelost. Gratis werd een nieuwe gemaakt met advies een ander soort doek te nemen en die kwam gister binnen. Die was fantastisch. Waar vind je nog zo'n topservice? Een warme douche voor Herinnering op Linnen!

R Bos

lees review

Ik heb een foto op linnen besteld en…

Ik heb een foto op linnen besteld en hierbij werd ik heel goed geholpen ik raad iedereen om hier te bestellen klantvriendelijkheid service en kwaliteit geef ik dit bedrijf een dikke 10 ik ga hier zeker nog eens iets bestellen dank jullie voor de goed service

C Rooze

lees review

Altijd super blij met de shapes.

Altijd super blij met de shapes.. alleen jammer als je boven de € 50 zit dat je alsnog verzendkosten moet betalen.. verder super tevreden

Nathalie Gonzalez

lees review

Een ECHTE aanrader

Uitstekend bedrijf en product. Hele grote keuze in formaten, handige en zeer goed werkzame website, Goede, voordelige prijs-kwaliteit verhouding. Het artikel wordt snel geleverd en is prima verpakt. Kortom een TOP product! En beslist een aanrader

V.A. Vré

lees review

Snelle levering en super mooie…

Snelle levering en super mooie kwaliteit. Zal zeker weer bij hun bestellen. En kan het iedereen aanraden.

Henrike Jansen

lees review

Beste de bestelling is geleverd.

Beste de bestelling is geleverd. Ik wil jullie nog bedanken voor de inspanningen die er gedaan werden om toch een mooi resultaat te leveren ondanks de beperkte kwaliteit van de foto . Nogmaals bedankt en proficiat ! Met vriendelijke groeten Marc Grymonprez

Mr Marc Grymonprez

lees review

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Heel verzorgd verpakt. Mooie kwaliteit van foto's.

Sabina

lees review

De foto-afdruk op hout en op plexiglas

De foto-afdruk op hout en ook op plexiglas zijn bijzonder mooi uitgevoerd, super kwaliteit. Een vergissing in de afdrukstand, liggend/staand, werd na 1 mailtje zeer snel en tot grote tevredenheid opgelost, prima service!!! Ik zal ongetwijfeld mijn nieuwe bestellingen zeker bij dit bedrijf gaan plaatsen.

Piet Mulder

lees review

De nieuwe foto’s zijn prachtig mooi aan…

De nieuwe foto’s zijn prachtig mooi aan de muur Het leuke is dat je zelf het motief kan bepalen hoe je ze ophangt Een echte aanrader ga er zeker vaker bestellen Deze zijn lichter af gedrukt dan normaal anders werden ze te donker De service is ook super van dit bedrijf Bedankt herinneringen op linnen

Lolo

lees review

een parel aan de muur

met toestemming van onze buren, waar dit mooie schilderij boven de zitbank hangt, een mooie scherpe foto gemaakt. Wat een schitterend resultaat.....alsof het een echt kunstwerk is......verbazingwekkend!! Een parel op canvas.

arie van der wel

lees review
CusttomFrames
Herinneringen op Linnen
CusttomFrames®
Nu vanaf maar € 9,49 per stuk
Uitstekend 4.9 uit 5!
5 sterren
9688 beoordelingen

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van CusttomFrames®?

  Onze levertijd is 4 werkdagen. Of kies voor onze spoedservice en dan leveren wij binnen 1 dag!

 • Hoeveel bedragen de verzendkosten?

  Onze verzendkosten bedragen € 4,95 per bestelling.

 • Van welk materiaal zijn CusttomFrames® gemaakt?

  CusttomFrames® zijn lichtgewicht fotolijsten gemaakt van kunststof van 20 x 20 cm.

 • Hoe dik zijn CusttomFrames®?

  CusttomFrames® zijn maar liefst 2 cm dik!

 • Hoe groot zijn CusttomFrames®?

  De CusttomFrames® zijn 20 x 20 cm en 2 cm dik.

 • Hoe hang ik mijn CusttomFrames® op?

  Je plakt jouw CusttomFrames® supermakkelijk op. Je bepaalt eerst waar je jouw eerste CusttomFrame® wilt plaatsen. Zorg dat de ondergrond stof- en vetvrij is. Vervolgens verwijder je het papiertje van de plakker. Druk de CusttomFrame® stevig aan. Hangt jouw CusttomFrame® niet helemaal recht? Geen probleem, door het magnetische ophangsysteem kan je het frame makkelijk verschuiven totdat deze kaarsrecht hangt.

 • Kan ik mijn CusttomFrames® gemakkelijk verwisselen?

  Jazeker, door het slimme magnetische ophangsysteem kan je jouw CusttomFrames® in een handomdraai verschuiven en verwisselen wanneer jij dit wilt.

 • Hoe maak ik mijn CusttomFrames® schoon?

  De CusttomFrames® maak je eenvoudig schoon met een zachte en licht vochtige doek.

 • Zijn CusttomFrames® geschikt om buiten op te hangen?

  CusttomFrames® kunnen prima buiten opgehangen worden. Let er wel op dat CusttomFrames® door de invloed van het weer sneller kunnen slijten.

Hoi, Ik ben Esmee, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Esmee

Hoi, Ik ben Marthe, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Marthe

Hoi, Ik ben Laurens, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Laurens

Hoi, Ik ben Wouter, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Wouter

Hoi, Ik ben Ruud, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Ruud

Hoi, Ik ben Linda, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Linda

Hoi, Ik ben Bastiaan, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Bastiaan

Hoi, Ik ben Amco, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Amco

Hoi, Ik ben Margit, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Margit

Hoi, Ik ben Jeffrey, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Jeffrey

Hoi, Ik ben Marissa, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Marissa

Hoi, Ik ben Mark, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Mark

Hoi, Ik ben Kevin, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

+31 (0) 348 473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Kevin