CusttomLamp®

4 werkdagen levertijd!

Uitstekend 9.9 uit 10!

1823 klantbeoordelingen

 • De persoonlijke lamp met jouw eigen foto of ontwerp!
 • Nu maar € 19,95!
 • Super origineel cadeau!
 • Leuk voor baby- en kinderkamers!

Prijs: € 19,95 excl. verzendkosten

 • Over CusttomLamp®

 • Prijzen en formaten

 • Handleiding

Over CusttomLamp®  

CusttomLamp®

Onze CusttomLamp® is de eerste lamp die je helemaal zelf kan ontwerpen! Gemaakt naar jouw wensen en passend bij jouw interieur. Leef je helemaal uit en maak de mooiste creaties. Onze lampen zijn ook geschikt als super leuk en origineel cadeau. Bijvoorbeeld als waaklampje voor een baby- of kinderkamer.

Cadeau

Onze lampen zijn ook geschikt als leuk en origineel cadeau. Bijvoorbeeld als waaklampje voor een baby- of kinderkamer.

Creativiteit

De mogelijkheden zijn eindeloos met de CusttomLamp® Naast een mooie foto kan je ook eindeloos experimenteren met leuke kleuren en patronen.

Bedrukken van de lamp

Wij bedrukken onze CusttomLamp® met speciale UV inkten. Deze UV inkten zijn krasvast en bestendig tegen warmte. De inkten verkleuren niet waardoor je eindeloos kan genieten van jouw persoonlijke lamp.

Jouw eigen lamp bestellen

Het bestellen van een CusttomLamp® hebben wij zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Je upload je foto of ontwerp en kiest eenvoudig de gewenste uitsnede op de lamp. Kom je er niet uit of wil je dat wij je helpen met een ontwerp of patroon? Neem dan contact met ons op. We helpen je met enorm veel plezier en toewijding. Net zolang tot alles helemaal perfect is.

Prijzen en formaten  

CusttomLamp®

 • Formaat Laagste prijs!
 • Small (33.6 x 15.1 cm)
  € 19,95
 • Medium (53.8 x 19.4 cm)
  € 24,95
 • Large (70.0 x 20.9 cm)
  € 29,95

Keuze uit small, medium en large

Handleiding  

Dit zeggen onze klanten over ons

Uitstekend 9.9 uit 10!

1823 klantbeoordelingen

Hoi, Ik ben Jeffrey, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

0348-473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Jeffrey

Hoi, Ik ben Esmee, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

0348-473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Esmee

Hoi, Ik ben Amco, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

0348-473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Amco

Hoi, Ik ben Wouter, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

0348-473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Wouter

Hoi, Ik ben Bastiaan, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

0348-473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Bastiaan