Effecten

Foto effecten

Hier vind je onze foto-effecten om je foto's nog leuker en mooier te maken dan ze al zijn.
Uiteraard kun je zelf ook allerlei leuke effecten proberen te maken. Hoe meer je oefent, hoe mooier ze worden!

Collage voorbeelden
GRATIS!

collages

Met ons GRATIS collagesysteem kun je jezelf helemaal uitleven! Je kan maar liefst 1 tot 36 foto's toevoegen. De foto's kun je bewerken, draaien, in- en uitzoomen net zolang tot je helemaal tevreden bent. Kies een eigen kleur voor de randen en je creatie is helemaal af! Klik hier voor meer informatie over fotocollage's op canvas en hier om te beginnen met bestellen!

Zwart/wit met kleuraccent voorbeeld
,
-

zwart/wit met
kleuraccent

Ook een enorm leuke bewerking is het zwart/wit met een kleuraccent effect. Dit effect wordt met de hand gemaakt. Voordat we het product gaan verwerken, ontvang je per e-mail van deze bewerkingen altijd eerst een voorbeeld ter goedkeuring!

Sloophout effect voorbeeld
,
-

sloophout
effect

Een kunstwerk op sloophout. Het is geprint maar het lijkt net echt en geeft een geweldige warme sfeer in huis! Dit effect wordt met de hand gemaakt. Voordat we het product gaan verwerken, ontvang je per e-mail van deze bewerkingen altijd eerst een voorbeeld ter goedkeuring!

Love effect voorbeeld
,
-

love
effect

Verras je geliefde met een enorm lief en creatief cadeau. Met het "love" effect creëer je een waar kunstwerk! Dit effect wordt met de hand gemaakt. Voordat we het product gaan verwerken, ontvang je per e-mail van deze bewerkingen altijd eerst een voorbeeld ter goedkeuring!

Beton effect voorbeeld
,
-

beton
effect

Een kunstwerk op beton. Het is geprint maar het lijkt net echt en geeft een stoere en strakke sfeer in huis! Dit effect wordt met de hand gemaakt. Voordat we het product gaan verwerken, ontvang je per e-mail van deze bewerkingen altijd eerst een voorbeeld ter goedkeuring!

Whitewash hout effect voorbeeld
,
-

whitewash hout
effect

Een kunstwerk op whitewash hout. Het is geprint maar het lijkt net echt en geeft een geweldige warme sfeer in huis! Anders dan bij het sloophout effect blijft de foto bij dit effect in de originele kleur. Dit effect wordt met de hand gemaakt. Voordat we het product gaan verwerken, ontvang je per e-mail van deze bewerkingen altijd eerst een voorbeeld ter goedkeuring!

Fotobewerking effect voorbeeld
10
,
-

fotobewerking
effect

Heb je een specifieke bewerking voor je foto dan kunnen wij dit uiteraard voor je uitvoeren! Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld: achtergronden vervagen, objecten verwijderen, oude foto's repareren, oude gescande foto's opknappen, kleuren verbeteren etc. etc. Niks is ons te gek! Mocht je vragen hebben over de bewerking van je foto dan kan je deze natuurlijk altijd aan ons stellen. We helpen je met enorm veel plezier!

Rode ogen verwijderen voorbeeld
GRATIS!
GRATIS!

rode ogen
verwijderen

Door de flits van een camera worden ogen vaak rood. Het is voor ons geen probleem dit aan te passen. Deze bewerking is gratis!

datum
verwijderen

Soms staat er in foto's een datum van de camera. Deze kunnen wij zonder problemen verwijderen voor je. Ook deze bewerking is bij ons gratis!