Terug

CHOCOLADE!

Regelmatig ontvangen wij positieve reviews. Dat vinden we uiteraard geweldig. Het is een bevestiging van de kwaliteit en service die wij willen leveren. Zo nu en dan is een klant zó blij, dat hij of zij iets extra's wil doen. Deze keer met een handgeschreven brief en.....CHOCOLADE!

"Hallo lieve mensen van Herinneringen Op Linnen

Wat hebben jullie toch een werk gehad met mijn bestelling. Vandaag de canvassen ontvangen en ze zijn super!!! Allemaal heel erg bedankt voor jullie goede service!!! En wat een geweldig vriendelijk personeel!! Waar vind je dat vandaag de dag nog. Om jullie te bedanken bij deze een kleinigheidje. Is wel het minste wat ik voor jullie terug kan doen. Jullie doen het werk met aandacht en liefde dat kan je aan alles merken, geweldig! Namens oma, opa, mijn man, Sepke en mij, allemaal kei, kei, kei bedankt voor alles!!

Merci!!!

Met vriendelijke groetjes,
Bianca van den B.
Uit Venray"

Handgeschreven brief van klant met chocolade
Aan de slag!

Dit zeggen onze klanten over ons

Uitstekend 9.9 uit 10!

1823 klantbeoordelingen

Hoi, Ik ben Jeffrey, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

0348-473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Jeffrey

Hoi, Ik ben Esmee, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

0348-473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Esmee

Hoi, Ik ben Amco, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

0348-473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Amco

Hoi, Ik ben Wouter, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

0348-473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Wouter

Hoi, Ik ben Bastiaan, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen ;) bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

0348-473984 service@herinneringenoplinnen.nl
Bastiaan