Half maart veranderen wij onze naam in ! Klik hier voor meer informatie.

Terug

Interview met trouwfotograaf Robert van Poel

Bruidsfotograaf Robert van Poel

Robert van Poel (34) heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Wie wil dat nou niet? Het begon met een simpele vraag van een vriend: "He Robert mijn budget is op en ik zoek nog een fotograaf voor mijn huwelijk, jij hebt toch zo'n mooie camera?" Uiteindelijk heeft de goedlachse Robert zijn werk kunnen maken van trouwfotografie. Robert is al jaren een zeer trouwe klant van Herinneringen Op Linnen en heeft de hele ontwikkeling van ons bedrijf meegemaakt. Tijd voor een leuk gesprek!

Robert, bedankt dat wij je een paar vragen mogen stellen over je werk als fotograaf en waarom je in de afgelopen jaren zo'n goede klant bent geworden.

"Dat is een kleine moeite. Ik heb jullie altijd een geweldige leverancier gevonden die echt snapt wat ik als fotograaf verwacht van een leverancier van fotoproducten. Dus ik vertel graag over mijn geschiedenis met HerinneringenOpLinnen."

Hoe ben je bij ons terecht gekomen en was je eerste product een foto op canvas?

"In 2006 zag ik voor het eerst een canvasdoek van jullie bij mijn nicht. Foto's op canvas waren in die tijd nog helemaal niet bekend. Ik was direct verkocht om twee redenen: Ik kon mijn klanten iets nieuws bieden en ik was verbluft door de kwaliteit! De printkwaliteit, de kleuren maar ook de nostalgische uitstraling van canvas. Het historische gevoel dat het mij gaf, paste helemaal bij mijn trouwfotografie opdrachten. Ik heb jullie gebeld en heb toen een zeer leuk gesprek gehad met één van jullie medewerkers. Ik werd als fotograaf welkom geheten bij de Herinneringen Op linnen familie en plaatste direct mijn eerste bestelling: een canvas foto van mijn eerste opdracht als professioneel trouwfotograaf! Ik kon niet wachten op de postbode, volgens mij heb ik jullie vier keer gebeld of alles wel goed zo komen, zo benieuwd was ik. De foto op canvas overtrof elke verwachting! Haha man… wat was ik blij!! Stom he?"

Maar de kwaliteit, dat is de echte reden waarom ik klant ben bij jullie!

Nou dat is helemaal niet zo raar. We verkopen een emotioneel product. Dat doet iets met mensen. Wat gebeurde er na die eerste levering?

"Ik begon steeds meer trouw-opdrachten te krijgen en dus ook steeds meer linnendoeken bij jullie te bestellen. Soms met enorme haast en zelfs een keer had ik het canvas doek dezelfde dag nodig. Dit is voor jullie nooit een probleem geweest. Jullie hebben altijd met mij meegedacht en mij altijd perfect geholpen. Maar de kwaliteit, dat is de echte reden waarom ik klant ben bij jullie. Je doet zo je best om dat ene mooie plaatje te schieten, dat beeld wat het echtpaar altijd bijblijft als ze aan hun huwelijk en die speciale dag denken. Dat wil je ze meegeven en dat moet gewoon perfect zijn. Herinneringen Op Linnen kan dat, zo simpel is het. Inmiddels leveren jullie diverse andere fotoproducten die ik met veel plezier afneem en aan mij klanten aanbiedt. Laatst heb ik nog een CusttomLamp gekocht voor de bruidsmeisjes van mijn laatste trouwopdracht. Maar ik ben vooral waanzinnig enthousiast over HD Metal. Daar gaat het hart van een professioneel echt harder van kloppen. HD Metal is echt een geweldig product."

HD Metal is inderdaad een heel bijzonder product. Robert, wat vind je het belangrijkste in je werk als fotograaf?

"Ik vind het in mijn werk vooral belangrijk om te horen wat mijn klanten belangrijk vinden en hoe ze willen dat ik de mooiste dag van hun leven vastleg. Sommige klanten willen echt een reeks portretten en authentieke trouwfoto's. Terwijl andere klanten juist willen dat ik heel puur en onopvallend hun huwelijk vastleg met spontane foto's. Het is dus belangrijk om van tevoren te weten wat het doel is van je foto. Ik kan het mij niet permitteren om de wens van de klant te negeren en mijn eigen ideeën door te drukken. Dat gezegd hebbende heb ik natuurlijk wel mijn eigen stijl, maar goed dat is dan ook de reden waarom klanten mij specifiek kiezen voor hun bruiloft."

Bruidsboeket Trouwfoto Bruidsfoto

Wat is je beste tip als fotograaf voor onze klanten en hobby-fotografen?

"Tja, Ik zeg altijd dat je gewoon lekker en leuk moet fotograferen. Experimenteer erop los. Laat je vooral niet gek maken door dure apparatuur of technieken. Als jij de foto mooi vindt, om wat voor reden dan ook, dan is de foto ook gewoon mooi. Zo simpel is het."

Welke producten moet Herinneringen Op Linnen in de toekomst volgens jou nog meer gaan aanbieden?

"Ah dat vind ik een moeilijke vraag. Ik ben gek van HD Metal maar canvasdoeken zullen altijd een belangrijke plek in mijn aanbod naar klanten innemen. Mede omdat het zo nostalgisch is. Ik zou vooral willen dat ik grotere formaten kan bestellen. Ik weet zeker dat mijn klanten dat geweldig vinden aan hun muur!"

We zullen dit zeker bekijken en wellicht bieden we dit snel voor je aan. Mogen we je bedanken voor dit gesprek? En we hopen dat je nog lang klant bij ons blijft wat we vinden je een super aardige vent ;)

"Haha, zeker weten Herinneringen Op Linnen is de beste leverancier van foto's op canvas in Nederland! Als ik een canvasdoek wil hebben dan is er maar één die ik dat toevertrouw. Daarbij vind ik jullie ook lief hoor! haha"

Aan de slag!
Verstuur
Lieve kat Tom met feestmuts
Bastiaan

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Bastiaan, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Janus

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Janus, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Kasia

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Kasia, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Mark

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Mark, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Marthe

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Marthe, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Marissa

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Marissa, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Anne-Sophie

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Anne-Sophie, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Amco

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Amco, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Kaylee

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Kaylee, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Laurens

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Laurens, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Margit

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Margit, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Julia

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Julia, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!

Wouter

Hi, leuk je te ontmoeten!

Ik ben Wouter, werkzaam op de afdeling klantenservice van Herinneringen Op Linnen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon hoi zeggen   Bel ons gerust. We staan met enorm veel plezier en enthousiasme voor je klaar!