Terug

Oude foto's, dia's of negatieven op canvas

Je kent het wel: je zit bij je ouders of grootouders door een (familie)album te bladeren en ziet de meest grappige foto's. Vol met herinneringen van de familie of misschien zie je wel foto's van toen je zelf nog in de luiers zat! ;)

En dan spot je die foto waar je hart sneller van gaat kloppen. Die foto zou je misschien wel uitvergroot op canvas of HD Metal in je woonkamer op willen hangen. Of misschien wel als cadeau aan je opa en oma schenken. Alleen is het een foto uit een fotoalbum of een oude dia en heb je deze natuurlijk niet digitaal om te bestellen.

Wat nu?

Geen probleem! Herinneringen Op Linnen helpt je graag, want met de volgende stappen is dit zo geregeld:

Stap 1

In ons bestelsysteem geef je aan dat je de foto niet upload, maar deze per post naar ons verstuurt.

Stap 2

Na het bestellen stuur je de foto, dia of negatief naar ons toe onder vermelding van je ordernummer.

Stap 3

Wij scannen de foto, dia of negatief professioneel en op hoge resolutie voor je in en indien nodig werken we de foto bij. Met onze fotobewerking-service kunnen we zelfs je foto repareren en restaureren! (Vraag ons naar de mogelijkheden).

Stap 4

Samen met je bestelde canvas print, HD Metal of andere Herinneringen Op Linnen producten, sturen we de originele afbeelding altijd weer terug. Zo simpel is het!

Ben je huiverig dat je oude afbeeldingen misschien kwijt kunnen raken met de post dan kan je altijd bij ons langskomen om de afbeelding ter plekke te laten inscannen en je foto op canvas te laten maken. Dit is geen enkel probleem en duurt ongeveer een half uurtje. Net genoeg tijd voor een lekkere kop koffie! ;)

Oude foto's, dia's of negatieven op canvas
Aan de slag!