Kwaliteit en garantie

Onze kwaliteit

"Altijd de laagste prijs met een obsessie voor kwaliteit!" Ondanks onze lage prijzen durven we te beweren dat we de beste kwaliteit leveren die op dit moment bestaat in onze markt. We gebruiken de allernieuwste printtechnieken en werken vanuit onze hypermoderne productiefaciliteit. Onze inkten zijn UV-bestendig, hebben een enorm lange levensduur en verkleuren nooit in de zon! Tijdens het verzendproces worden onze producten voorzien van een beschermende folie en vervolgens in een stevige kartonnen verzendverpakking verpakt.

Onze garantie

Onze garantie is enorm uitgebreid. Allereerst geven we een volledige niet-goed-geld-terug-garantie. Nu denk je misschien: Dat hoor ik wel vaker, maar wat houdt dit specifiek in? Onze niet-goed-geld-terug-garantie houdt in dat zodra er ook maar iets niet goed is aan het product, wij het product opnieuw voor je maken of het aankoopbedrag direct terugstorten! Daarnaast geven wij 10 jaar garantie op onze producten en daar bovenop nog eens 75 jaar kleurechtheid garantie! Uiteindelijk is ons doel dat je super tevreden en blij bent met je persoonlijke 'Herinnering Op Linnen' en dat deze tot lengte van dagen stralend aan je muur hangt!

Foto inlijsten met de hand Foto op canvas kwetsbaar Grote aantallen fotolijsten Rollen canvas Foto op hout printen Foto op hout flatbed printen HD Metal ophangen printen Foto op canvas printen Foto op canvas uitsnijden Foto op canvas spielatten Baklijst vastzetten Ophangsysteem plastic canvas