Reacties van onze klanten

Beoordeling 5 sterren!

Mag ik jullie hartelijk bedanken voor de TOP service en kwaliteit van onze 3 doeken!!! 
We zijn er heel blij mee.
Gr,
Barbara

Beoordeling 5 sterren!

Geachte heer/ mevrouw,
Het resultaat is boven verwachting, dank! Had niet verwacht dat een gewone foto nog zo'n mooie vergroting op zou leveren.
Vriendelijke groet,
Dré Castelein

Beoordeling 5 sterren!

Voor de eerste keer een foto op linnen laten maken. Op basis van prijs, en enkele reviews, uw bedrijf uitgekozen. 60x90 cm, best wel een gewaagd formaat.
U heeft ons geenszins teleurgesteld. Uitstekende kwaliteit, en afwerking. Keurige levering door TNT-post. Prettige en eerlijke communicatie.
Proficiat, en u gaat meer van me horen!
Met vriendelijke groet,
Jan Cramer

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb mijn bestelling vandaag binnen gekregen en moet zeggen hij is echt super!!!
Onze kat is vorige week donderdag dood gereden en heb maandag deze besteld en nu is hij al binnen!! We zijn er echt super blij mee!!
Dankzij jullie is onze lieve tijger toch weer een beetje bij ons, bedankt!!
groetjes
mirjan van pelt

Beoordeling 5 sterren!

Wat een super mooi schilderij kreeg ik vandaag binnen! Ik ben er echt heel blij mij.
Erg bedankt, en ik zal zeker meer mensen op de hoogte stellen van dit super product.
mvg,
Femke valk

Beoordeling 5 sterren!

Heel erg bedankt voor het nieuwe doek dat ik heb mogen ontvangen. Dit exemplaar is heel erg mooi en de jarige die het heeft gekregen is er heel erg blij mee! Ik wil jullie bedanken voor de goede service, mocht ik nog een keer een linnen doek willen bestellen dan weet ik waar ik moet zijn!
Met vriendelijke groeten,
Astrid Senders

Beoordeling 5 sterren!

De doeken zijn binnen en het ziet er prachtig uit.
Bedankt voor de snelle levering en vast tot ziens!
Groeten,
Tanneke

Beoordeling 5 sterren!

We hebben vandaag de foto's op linnen ontvangen en het ziet er werkelijk schitterend uit, onze complimenten daarvoor. We zullen binnenkort weer 3 nieuwe bestellen.
Super bedankt.
Fam. Filippini

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag heb ik het doek ontvangen en we zijn er enorm blij mee! Heel mooi geworden, onze held nu in het groot boven de bank! Helemaal top!
Vriendelijke groet,
Patricia Brus

Beoordeling 5 sterren!

Harstikke bedankt! Ik heb het uitsnijden volledig aan jullie over gelaten.
Is prima gelukt! Wat een kwaliteit: SUPER !
Met vriendelijke groet,
Sjaak Stein

Beoordeling 5 sterren!

Bedankt voor de mooie doeken en de snelle levering !
Dit is de 3e keer dat ik bij jullie een bestelling heb geplaatst, en dat zal ik in de toekomst zeer zeker weer gaan doen !
Groetjes,
Hellen

Beoordeling 5 sterren!

Heel erg bedankt, ik heb mijn doek ontvangen en vind het erg leuk geworden. Ik ga al mijn toekomstige canvas bij jullie bestellen. Jullie zijn top!
Groetjes,
Esther Swaneveld

Beoordeling 5 sterren!

Wij zijn heel tevreden over het doek dat we ontvangen hebben. Het is echt goed gelukt en voor een mooie prijs. En we hebben niet lang moeten wachten, ook al wonen we aan de Belgische kust.
Van harte bedankt en vriendelijke groeten,
Brasseur Kris

Beoordeling 5 sterren!

We genieten elke dag van de prachtige foto's op linnen en hebben al veel complimenten ontvangen waarna we natuurlijk jullie naam noemen.
Veel succes en hartelijke groet,
Cocky van Diepen

Beoordeling 5 sterren!

Even een compliment aan uw firma voor de prachtige foto op doek. Ik had op internet enkele minder positieve reacties gelezen, waarvan eentje van een man die van zichzelf zegt dat hij professioneel fotograaf is. Ikzelf werk als professioneel cameraman voor de Belgische TV en ik ben ook zéér kritisch. De foto op doek is simpelweg prachtig. Dezelfde kleuren als het origineel, zeer proper ingebonden aan de hoeken, verstevigd met een karton aan de achterzijde en na een week afgeleverd in België en... voor een prijs van 1/3 bij de lokale dorpsfotograaf. Bedankt voor de goede service en tot de volgende bestelling.
Vriendelijke groeten,
Marnik Aerts

Beoordeling 5 sterren!

Wij hebben onlangs een bestelling gedaan voor een grote canvas, 90x120 cm. We wilden dit cadeau doen aan onze directrice tijdens het openingsfeest van ons nieuw pand. Na de onthulling van het canvas was iedereen stil. De directrice kreeg tranen in haar ogen! Wat een mooi doek!!! Het cadeau sloeg in als een bom en iedereen heeft het er nog steeds over.
Dank jullie wel voor jullie snelle levering en goede service!
Vriendelijke groet,
Suzanne van Egmond

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb vandaag mijn doek ontvangen, echt prachtig! Ben er heel blij mee. Bedankt voor de goede service en de snelle levering!
Kim de Groot

Beoordeling 5 sterren!

Wat een verassing, ik heb een zeer mooie foto gekregen, in het juiste formaat! Ik had namelijk 7 grote foto's van 90x120 cm besteld.
Ik ben erg verguld met mijn 7 enorme foto's en weet zeker dat het een succesvolle expositie gaat worden! Heel erg bedankt voor deze ongekende service!
Vriendelijke groet,
Liz Windt

Beoordeling 5 sterren!

Bedankt voor de hele mooie doeken,ik had er 3 besteld en alle drie even mooi en uiteraard bedankt voor de ZEER SNELLE levering,echt helemaal top,binnenkort kom ik weer met een bestelling. Jullie hebben een goede service naar je klanten toe,ga zo door...
Sandra Bons

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb mijn 2 doeken binnengekregen , wat zijn ze MOOI! Heel erg bedankt en ik bestel snel weer!
A. Kouwenhoven

Beoordeling 5 sterren!

Bedankt voor de goede service en het mooie doek dat bij mij afgeleverd is. Top!
Tim Geval

Beoordeling 5 sterren!

wij waren zeer verrast ,zo een mooie afdruk op linnen,dit was voor ons de eerste keer ! nog bedankt,
theo en ineke swart

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag onze 3e bestelling van jullie ontvangen en het is weer super! Zonde om weg te geven..... Ook aan mijn verzoek voor snelle levering is voldoen, dus hier weer een zeer tevreden klant. Hij is erg mooi geworden.
M. van Hattum

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag ontving ik opnieuw "mijn herinnering op linnen". Met het resultaat ben ik heel blij en zeker ook met deze service. Ik wil jullie hartelijk danken voor alle moeite die jullie hebben gedaan. Een volgende keer zal ik zeker weer bij jullie bestellen. Een collega van mij had goede ervaringen met jullie en met jullie service en zo ben ik aan jullie adres gekomen. Zij heeft niets teveel gezegd over jullie service.
Nogmaals dank. Groet,
Hanneke

Beoordeling 5 sterren!

vandaag de bestelling ontvangen: mooi geprint en prachtig afgewerkt. Duidelijke en prettige bestelprocedure. Ofwel: super!
Fam. Baas / Heerenveen

Beoordeling 5 sterren!

mijn nieuwe doek is vandaag binnen gekomen en hij is prachtig! ik wil jullie langs deze weg dan ook vriendelijk bedanken voor de uitstekende service en het snelle oplossen van het probleem als ik in de toekomst nog eens een doek wil hebben doe ik dat zeker weer bij jullie
vriendelijke groetjes
mel looije

Beoordeling 5 sterren!

Wij hebben ons doek gekregen en vinden hem PRACHTIG! Het staat heel mooi in onze kamer en wij krijgen er (nu al) veel complimenten over, vanzelfsprekend noem ik de makers hiervan dan wel even. Kortom: even een mailtje als blijk van waardering voor jullie vakkundig werk!
Groetjes
Jeanet Bouma

Beoordeling 5 sterren!

Zojuist is onze herinnering op linnen gearriveerd. Ik was even stil - wat een schitterende kwaliteit! Heel hartelijk dank voor uw geweldige service!
met vriendelijke groet,
Erik den Hertog

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag de bestelling gekregen. Het ziet er geweldig uit! Ook fijn dat jullie het beeld gestretched hebben zodat er niet teveel van de foto verloren gaat. Prijs/kwaliteit is helemaal ok, er zullen er meer volgen!!! :-)
Dankjewel en goed weekend!
Jeffrey

Beoordeling 5 sterren!

het doek is gisteren in goede orde bij mij thuis aangekomen! Ik wil jullie graag ontzettend bedanken!! Het is nog mooier geworden dan ik had gehoopt!! BEDANKT!!!!
Met vriendelijke groet,
Froukje Hellwich Duiven

Beoordeling 5 sterren!

wij hebben het nieuwe doek ontvangen, en willen u nog bedanken voor de geweldige service. Dit kom je in de tijd van vandaag niet meer zo vaak tegen. het was een geweldige warme douche, om in tros radar-taal te spreken. nogmaals dank je wel.
met vriendelijke groet,
karel en anita van bunderen

Beoordeling 5 sterren!

Deze middag onze herinnering op linnen ontvangen ! Het is gisterenavond vertuurd en vandaag al reeds in bezit (wij wonen in België). In één woord .... subliem, prachtig, whaaaawww. In de toekomst zullen wij zeker nog bestellingen bij jullie plaatsen.
Vriendelijke groeten,
fam.Neirinck

Beoordeling 5 sterren!

bij deze willen wij jullie bedanken voor het canvas doek. Het is echt super mooi en we zijn er heel erg blij mee. Wij zullen een volgende bestelling ook zeker nog via jullie plaatsen.
Groet,
Richard Alkema en Angela Klippel

Beoordeling 5 sterren!

Wow supersnelle levering! vandaag al binnen en hij is weer mooi!
Met vriendelijke groet,
Antoinette Steenbergen

Beoordeling 5 sterren!

Had nog niet eerder een foto op linnen laten maken. Ik was hier erg benieuwd naar dus maakte ik gebruik van de aanbieding en stuurde ik een aantal foto's op. Deze zijn nu bij mij bezorgd en het resultaat is erg mooi. Ook een snelle levering en je wordt via de mail netjes op de hoogte gehouden van de bestelling. Kortom, ik ben erg tevreden en zal zeker nog eens een bestelling plaatsen.
Jordi

Beoordeling 5 sterren!

Wij zijn behoorlijk kritisch... We vinden niet snel iets echt heel mooi... Maar dit is werkelijk perfect ! Zo mooi gedaan, zo lief die close-ups van alledrie onze kindertjes. Het is in 1 woord geweldig ! Heel hartelijk bedankt !
Corné & Lieke Jesse, Lisa & Senn Tanis

Beoordeling 5 sterren!

Hierbij even een berichtje van mijn kant om jullie te bedanken voor de service en de snelheid van het door mij bestelde doek. Vandaag de foto op linnen ontvangen, uiteraard meteen opgehangen en kan zeggen, ben er ontzettend blij mee. Op de achterkant zag ik een sticker met de opmerking dat er contact opgenomen kon worden als men niet tevreden is. Hier geen berichtje van iemand die ontevreden is, integendeel. Zal jullie aanbevelen bij andere!!! En zelf wellicht vaker een bestelling bij jullie plaatsen. Nogmaals dank voor de service.
Met vriendelijke groet,
Sandra Mastenbroek

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb zaterdag de doeken ontvangen en echt in 1 woord GEWELDIG!!! Ik moest echt even een traantje wegpinken toen ik mijn zoontje zo mooi op dat canvas zag. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en hele goede reclame bij mijn familie en vrienden. Bedankt!
Groetjes
Sabine

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil jullie graag bedanken voor de goede klantenservice! Jullie hebben een uitstekende service en regelen alles heel snel en goed. Zonder problemen kon ik een nieuw doek bestellen! Ik ben zeer tevreden met het resultaat en geniet van het prachtige doek. hartstikke bedankt,
met vriendelijke groet,
ingrid visser

Beoordeling 5 sterren!

Hierbij wilden we even laten weten dat we ontzettend blij zijn met ons schilderij ! Het ziet er in het echt nog beter uit ! We zijn helemaal happy !
Groetjes
Wendy Gijsbertsen

Beoordeling 5 sterren!

Een compliment voor de mooie 'herinnering op linnen'. Het spijt me dat er een paar keer voor niks is aangeboden, maar ik ging er misschien iets te gemakkelijk vanuit dat het dan bij de buren zou wordne afgegeven. Het doek ziet er mooi uit. Ook de verpakking was prima in orde. Nogmaals bedankt voor de service en je prompte reacties. Bij gelegenheid vertellen we dit natuurlijk door!
Groet,
Pia Holleman

Beoordeling 5 sterren!

Het zag er weer perfect uit! Hartelijke Groet,
Karin Coenradie

Beoordeling 5 sterren!

Wij hebben vandaag onze herinneringoplinnen ontvangen en zijn erg verrast van de prachtige kwaliteit.
Wij hebben u een foto gestuurd van een binnentuin, genaamd Schmuckhof, in Bad Kissingen in Duitsland. Wij komen hier al ruim 20 jaar en zodra we in deze binnentuin komen vergeten we alles om ons heen en komen helemaal tot rust.
Wij hadden uiteraard al heel veel foto's van deze tuin maar die zijn 10 cm bij 15 cm en nu hebben we een herinnering op linnen van 61 cm bij 91 cm in een hele oude lijst waar wij elke dag naar kunnen kijken, zodat wij ons dan in deze mooie binnentuin wanen en even alles kunnen vergeten.
Als wij nog meer foto's op linnen willen hebben, zullen we deze zeker bij u bestellen want de service is geweldig, snel en de kwaliteit fantastisch.
Wij willen u hartelijk bedanken,
Vriendelijke groeten
Fam E. van den Hijligenberg uit De Meern

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag hebben we de door ons bestelde doeken ontvangen. En bij deze willen we onze welgemeende waardering uitspreken. Ze zijn werkelijk prachtig geworden! We zullen in de toekomst zeker nog eens een bestelling bij jullie plaatsen.
Met vriendelijke groet van een zeer tevreden klant,
Linda Plandsoen

Beoordeling 5 sterren!

ik wil jullie even van harte bedanken voor de geweldige service!! Echt super! groetjes
Leny

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb gisteren de lijst ontvangen, HELEMAAL SUPER!!!!ben er heel blij mee, dit zal zeker niet de laaste keer zijn dat ik wat besteld heb bij jullie!! BEDANKT ALLEMAAL!!!!
Met vriendelijk groet,
Fam. Greeve-Visser

Beoordeling 5 sterren!

De complimenten voor de perfect afgedrukte foto en afwerking op het frame . . Ik zal zeer zeker reclame maken voor uw site .
Met Vr. groet
Bob Schaaf

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag hebben we onze herinnering op linnen ontvangen, en het is harstikke mooi. Bedankt voor de mooie en duidelijke website,de goede service en de duidelijke bevestigingsemails. Klasse en succes met jullie zaak.
Met vriendelijke groet,
Gerard Kolsteren

Beoordeling 5 sterren!

Bestelling is reeds aangekomen !! Ben ZEER TEVREDEN Dank U Tot ziens
Vriendelijke groeten
Caudine Truyens

Beoordeling 5 sterren!

De 2 grote doeken van onze dochter zien er echt prachtig uit, waarvoor onze hartelijke hartelijke dank! Ik kan zien dat er aan de onderkant op de rand trucs zijn uitgehaald om de foto maximaal op de voorkant te kunnen krijgen. Zeer zeer mooi gedaan, mijn complimenten hiervoor aan jullie studio. Een linnen doek hangt al te pronken in onze huiskamer, we bestellen graag weer een volgende keer bij jullie!
Vriendelijke groet,
Vivienne van der Zanden