Reacties van onze klanten

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb vrijdag de canvasschilderijen van mijn beide dochters thuisgekregen. Bedankt!! Ze zijn werkelijk schitterend!!Het staat geweldig in de kamer. De verhouding van de schilderijen is ook precies goed, beide meiden zijn even ‘groot’. Als je binnenkomt valt je oog meteen op de schilderijen. Ik ben zeer tevreden en wou jullie daarom toch even complimenteren.
Groetjes
Anneke de Jong

Beoordeling 5 sterren!

Mijn complimenten voor jullie toch altijd snelle levering. Ook de kwaliteit blijft mij verbazen, die is werkelijk schitterend en dat is echt niet overdreven. In de toekomst hoop ik veel zaken met jullie te blijven doen.
Met vriendelijke groeten,
Henk Boekholt

Beoordeling 5 sterren!

vandaag heb ik da doek ontvangen en ik moet zeggen dat het heel mooi is, echt goed gelukt. het was als cadeautje bedoelt maar had moeite om het af te geven , zo mooi ! na een te kleine foto te zenden is toch nog alles in orde gekomen, ik wil jullie ook bedanken voor heel de vriendelijke service die jullie gegeven hebben! omdat wij vanuit Belgie moesten betalen was er een vergissing gebeurt via de bank dat het bedrag 2x naar jullie was door gestuurd, na een mailtje naar jullie stond het teveel betaalde bedrag 2 dagen later terug op onze rekening. bedankt voor de mooie doek maar ook voor de geweldige service...
groetjes vanuit belgie
Lieben Evi

Beoordeling 5 sterren!

Alles is perfect aangekomen en zoals altijd hebben jullie prachtig werk geleverd! Wij zijn zeer tevreden van jullie. Dank je wel...door jullie is ons paardje weer thuis...het is dan maar op een doek maar voor ons is ze weer aanwezig als voordien! Ik zal jullie zeker aanraden aan andere mensen!
Groetjes
Sylvie

Beoordeling 5 sterren!

Bedankt voor de snelle service en de goede kwaliteit van het geleverde product. Het is echt prachtig geworden! Het was mijn 2e bestelling bij jullie en 'n eventuele volgende keer, zal ik zeker weer bij Herinneringenoplinnen bestellen!
Met vriendelijke groet,
Maris Linssen

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb mijn herinnering op linnen opnieuw ontvangen en hij is perfect! Ik wil jullie even bedanken voor de goede en snelle service! Geweldig! Ik ga jullie zeker bij iedereen aanraden!
Vriendelijke groet,
Charlotte Vos

Beoordeling 5 sterren!

Voor het eerst een canvasdoek besteld bij jullie. Vandaag kreeg ik het doek binnen en het ziet er echt PRACHTIG uit!! Echt een schitterend resultaat!! Bedankt voor de snelle service! Zeker voor herhaling vatbaar!
Marianne

Beoordeling 5 sterren!

Wauw wat een service, nadat ik zelf de bestelling nog wilde wijzigen van een drieluik naar een goedkopere versie van 1 foto van 50 x 70, deed het personeel van herinneringen op linnen niet moeilijk over de wijziging, dit vond ik op zich al super aardig. Ik werdt netjes te woord gestaan en geholpen.
Ook zat er een tijdsdruk achter en ik hoopte dat ik het doek binnen een week zou kunnen hebben, wat schetst mijn verbazing de volgende dag, gewoon slechts 24 uur later stond tnt voor de deur met het doek......echt waar te gek voor woorden.... en dan nog wat voor een doek....ik als fotograaf heb toch al veel gezien, maar zelf ik werdt er even stil van. Wat zal mijn collega de moeder van de kinderen op het doek dan wel niet hebben. GEWELDIG !! Jullie hebben je zelf weer eens overtroffen.
BEDANKT BEDANKT
Miranda Kamphuis

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil even wat kwijt: ik vind de service van HerinneringenOpLinnen er goed. Het gaat binnen mijn familie en werkkring al mond-op-mond en dat is toch de beste reclame die je kan krijgen. Buiten het feit natuurlijk dat het geweldige resultaat aan de muur hangt!!
Groetjes,
Joyce Palm Vlissingen

Beoordeling 5 sterren!

Even een berichtje om jullie te laten weten dat we SUPER tevreden zijn over jullie service en kwaliteit! Helemaal TOP! En lekker snel geleverd! Heel hartelijk dank, we hebben nu een fantastisch kado voor oma.
Hartelijke groeten,
Marianne

Beoordeling 5 sterren!

Hierbij willen wij onze complimenten geven voor de mooie 'herinnering op doek'. Het is super mooi geworden! Onze vriendin voor wie het is, is er heel blij mee! Heel erg bedankt hiervoor.
Groetjes
Astrid Sieljes

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb net mijn foto op linnen binnen gekregen, kon niet wachten om te kijken naar het resultaat! Het is gewoon echt SUPER GAAF! Helemaal top en van super kwaliteit! Ontzettend bedankt!
Heel veel liefs
Wendy

Beoordeling 5 sterren!

ik wil jullie hartelijk bedanken! Mijn doek is net afgeleverd en het is een prachtexemplaar. Ik woon ik België en toch is de levering zeer goed en snel verlopen. Bedankt aan iedereen die hieraan meegeholpen heeft om zoiets moois te verwezenlijken.
Groetjes van
Thalia

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil even aan u kwijt dat de foto zo ontzettend mooi is geworden... Hij hangt bij ons in de kamer en iedereen is jaloers...Dus, er zullen nog wel meer bestellingen komen.. Heel erg bedankt,
Met vriendelijke groet,
Ingrid Jensema - Brink.

Beoordeling 5 sterren!

Bijdeze wil ik jullie onwijs bedanken voor het mooie resultaat foto op canvas die ik van de week ZEER SNEL na bestelling geleverd heb gekregen. Ik heb nu meerdere malen bij jullie besteld, en het is alle keren goed gegaan en top kwaliteit. Ik raakt het iedereen om mij heen aan! Veel succes met jullie bedrijf en onwijs bedankt!
Vriendelijke groet,
L van Ommen

Beoordeling 5 sterren!

Gisteren heb ik mijn bestelling ontvangen. Ik ben er enorm blij mee. Het is nog mooier dan ik me had voorgesteld. Hartelijk dank!
Groeten,
Alie Kinds

Beoordeling 5 sterren!

Wil even aangeven dat ik zeer tevreden ben over het doek wat ik heb laten drukken bij jullie. Ik had jullie naam doorgekregen via de ouderwetse mond op mond reclame, maar anno 2008 is het nog steeds de beste. Dus zal jullie zeker bij andere adviseren of promoten. En jullie site staat nu opgeslagen bij mijn favo's Thanks en veel succes verder
Met vriendelijke groet,
Roel Verhofstad

Beoordeling 5 sterren!

ik heb hem ontvangen en hij is erg prachtig, jullie staan zekers bij mij op de favorieten qau site's Bedankt voor de snelle service.
Karin Mul

Beoordeling 5 sterren!

Bij deze wil ik jullie wederom bedanken voor de snelle service en het mooie doek. Mijn klant is zeer tevreden en vooral blij dat hij hem morgen kan overhandigen. Fijn weekend,
M.vr.gr.
Dennis Kroes De Kroon

Beoordeling 5 sterren!

Ik zal het vandaag direct in orde maken. Mijn complimenten voor de service en ook een volgend doek zal ik zeker via Herinneringen op Linnen bestellen.
Met vriendelijke groet,
Nina van der Maat.

Beoordeling 5 sterren!

Wij hebben afgelopen weekend ons canvasdoek cadeau gegeven. Het doek was helemaal geslaagd, erg mooi! Heel erg bedankt voor jullie goede service omtrent het eerste doek dat we niet helemaal 100% vonden, wat aan onze eigen foto lag. Top, bedankt allemaal en ga zo door!!
Fam. Bartlema

Beoordeling 5 sterren!

Wij hebben het linnendoek ontvangen. Hartelijk dank! Ziet er goed uit! :)
Met vriendelijke groet,
Emiel en Femke

Beoordeling 5 sterren!

Mijn complumenten over de snelle levering en zeer mooie kwaliteit super. We laten er binnenkort nog 1 maken
Groetjes
Anita slijkhuis

Beoordeling 5 sterren!

Heb vandaag mijn bestelling ontvangen en ik wil jullie erg bedanken voor de mooie doek die jullie geleverd hebben. Ik ben er ontzettend blij mee, de kwaliteit is beter dan ik verwacht had!! Als iets niet bevalt moet je dat melden, maar dit zeker ook, nogmaals bedankt voor de goede service.
Met vriendelijke groet,
Cindy van Alfen

Beoordeling 5 sterren!

Wederom weer een prachtige foto zwart/wit mogen ontvangen van jullie op doek. Jullie werken snel, overzichtelijk en op tijd en...niet duur!. Onze pup is mooi vastgelegd. In de toekomst volgen er vast wel meer :-)
Super bedankt! groet,
Ingrid

Beoordeling 5 sterren!

Hartstikke bedankt voor de super snelle service!!! Wat is onze dochter prachtig!!! M'n man zal het zondag vast ook zeer mooi vinden!!! Een onvergetelijke Vaderdag zal het door jullie zeker worden!! Alvast bedankt voor de onvergetelijke mooie herinnering op linnen!!!
groetjes,
Brigitte 't Hoen

Beoordeling 5 sterren!

De bestelling gisteren ontvangen. HEEL ERG MOOI!!! Bedankt voor de snelle service.
Groet
fam. Lammerink

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb middels de foto's binnen. Ik wil u heel erg bedanken voor de goede afhandeling en 2 super mooie foto's. Hun papa zal het ook geweldig vinden (ik had 2 kleuren foto's laten maken van 2 meisjes). Bedankt voor het mooie cadeau.
Groetjes
Elles

Beoordeling 5 sterren!

Hoi ik wil jullie toch even graag een berichtje sturen. Ik vind de lijst met tekst die jullie voor me gemaakt hebben heel erg bijzonder en erg mooi. Ik ben er heel erg gelukkig mee en ik weet zeker dat er geen origineler kado bestaat dan dit. Deze is namelijk bestemd voor mijn mans petekind.De tekst die jullie erin verwerkt hebben is de tekst die mijn man op gaat lezen tijdens de doop,dus jullie begrijpen nu misschien hoe bijzonder dit kado dan is. Ook jullie service,daar verdienen jullie een echte pluim voor. Ik ga heel veel mensen vertellen wat jullie doen,want zoals jullie je klanten tegemoet komen is gewoon geweldig en bijna uniek in deze tijd. Ga zo door met jullie werk.
Groetjes
Bianca Pluym.

Beoordeling 5 sterren!

Gisteren hebben we de foto op canvas in goede orde ontvangen. Onze eerste reactie was....WOW! 't Hangt nu in onze woonkamer en het is een echte blikvanger! De canvas is echt perfect en knap afgewerkt! Dank voor de goede service.
Vriendelijke groeten,
Sieglinde

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb ander halve week geleden een bestelling bij jullie gedaan en van jullie netjes thuis ontvangen. Bij deze wil ik jullie bedanken voor het mooie werk. Het was een verrassing voor mijn vriend en hij vond het prachtig. Nogmaals bedankt hiervoor. Ik ga zeker in mijn vriendenkring vertellen over jullie.
Met vriendelijke groet,
Nicole Arnold

Beoordeling 5 sterren!

Het ziet er fantastisch uit .Ook verpakking en bezorging prima geregeld . Een tevreden klant.
Mevr. H v.Beuzekom.

Beoordeling 5 sterren!

Helaas was de lijst van de eerste bestelling krom getrokken. Maar door een snelle "actie" van jullie team hangt het nieuwe doek (GRATIS!!!) alweer aan de muur. Bedankt voor deze goede service, zo kunnen we nog meer genieten van het cadeau van onze kinderen.
Jeannie en John Mullers

Beoordeling 5 sterren!

Heb vandaag mijn bestelling ontvangen en ben zwaar onder de indruk. Bedankt voor de prachtige kwaliteit!!!
Groeten,
Paulien Sloots

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb mijn foto op canvas ontvangen en wilde jullie hartelijk danken voor het prachtige resultaat. Nergens kreeg ik een door mezelf bewerkte foto goed voor op canvas en Jullie hebben het wel klaar gekregen. En nog prachtig mooi ook.
Bedankt.
Groetjes Meta

Beoordeling 5 sterren!

Hierbij wil ik jullie van harte bedanken voor de prachtige doeken die jullie voor ons hebben gemaakt. We zijn er ontzettend blij en tevreden mee. Niet alleen met de doeken maar ook met de service die jullie hebben geboden, complimenten. Het was niet de eerste bestelling bij jullie, maar zeker ook niet de laatste! Nogmaals BEDANKT.
Met vriendelijke groet,
Bernadine Poldervaart

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil even mijn complimenten uitbrengen voor jullie kwaliteit van product, en dat voor zo een mooie prijs!!! ik heb een foto erbij gedaan,om jullie te laten zien hoe mooi het resultaat geworden is,mijn hartelijke dank!
groetjes
Yvette Brunst

Beoordeling 5 sterren!

Heb de foto vandaag ontvangen en hij is bijzonder mooi echt top . bedank en een prettig weekend
richard van den hoogenband

Beoordeling 5 sterren!

Al verschillende malen bij jullie besteld en zojuist ontvingen wij onze laatste bestelling. Het was wederom vakwerk ,we zijn er zeer blij mee,en komen zeker nog vaker bij jullie terug.
Nogmaals hartelijk dank.
Ans en Karel de geus

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb vanmiddag mijn bestelling al ontvangen. Supersnel Jullie hebben weer een mooi doek gemaakt. Ik weet zeker dat Oma deze foto geweldig zou vinden met alle kleinkinderen en 1 achterkleinkind erop en dat deze een mooie plek zal krijgen. Nogmaals bedankt voor het mooie doek en jullie snelle reacties op vragen. Super!!! Ik ben dik tevreden en geef daarom veel mensen jullie gegevens door. Tot een volgende keer.
Groetjes
Daniëlle Vonder uit Hengevelde

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag mijn herinnering op linnen ontvangen. Ik ben zeer tevreden over de berichtgeving van jullie kant en met name met de afwikkeling van mijn cadeau. Nogmaals erg bedankt voor de snelle en vooral voortreffelijke service.
Met vriendelijke groet,
Peter Breur

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb net mijn bestelling die ik maandag heb besteld binnen. Wat snel! En wat een goede kwaliteit, echt geweldig!!! Ik wil je heel erg bedankten voor jullie super snelle en goede service. Dit was mijn eerste bestelling, er zullen zeker meerdere volgen. Heel erg bedankt.
Chantelle uit Purmerend

Beoordeling 5 sterren!

Graag wil ik jullie bedanken voor de snelle afwikkeling en het prachtige reslultaat! Dit was m'n 3e bestelling bij jullie en ben iedere keer zeer tevreden! Bedankt!
Cyrille

Beoordeling 5 sterren!

In 1 woord GEWELDIG!!!!!!!!!!!!! Dit was de precies de bedoeling, nu past deze precies naast die van onze zoon. Zelfde formaat kind zeg maar. Dank jullie wel voor de goede service..
Met vriendelijke groet,
Iris oudejans

Beoordeling 5 sterren!

Via deze mail willen wij jullie bedanken voor de goede service De foto komt nu mooier uit. Normaals BEDANKT!!!
Met vriendelijke groet
Fam: Buurman

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag heb ik de doek binnen gekregen En het is heel goed gegaan! Bedankt voor de goede service! Ik ben heel tevreden!!
Vriendelijke groeten van
Elles ten Klooster

Beoordeling 5 sterren!

Onlangs heb ik een bestelling bij U geplaatst voor een aantal afdrukken op linnen en deze in goede orde ontvangen. Graag wil ik even laten weten, dat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit van de afdrukken !!!! Te zien dat er zorg aan besteed is !!
Met vriendelijke groet,
Rein Helmink

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb vandaag mijn twee foto's op canvas ontvangen en ben heel blij mlet het resultaat, aan één ieder bij jullie heel erg bedankt voor de moeite enb en het mooie resultaat.
groetjes
Anja Moret

Beoordeling 5 sterren!

Ik wilde laten waten dat ik vandaag mijn foto op canvas heb gegregen en ik moet zeggen ik ben zeer tevreden. Jullie hebben prachtig werk afgeleverd ondanks alle problemen met de te kleine foto die ik stuurde. Dus hierbij heel erg bedankt en ook voor de geweldigen service die jullie bieden.......
Vriendelijke Groeten,
Tara van Ooijen

Beoordeling 5 sterren!

Ik wilde via deze email even laten weten , hoe tevreden ik ben over jullie service & kwaliteit. Het is nu de vierde keer dat ik bij jullie een bestelling heb geplaatst en dit zal zeker niet de laatste zijn. Jullie maken waar wat jullie beloven , dus vandaar even een dikke schouderklop. Ga zo door !!
Groeten,
Fam.Houwerzijl,Vlagtwedde.