Reacties van onze klanten

Beoordeling 5 sterren!

Gisterenmiddag is het doek aangekomen. Wat gaaf en mooi, echt ik blijf er naar kijken. Echt voor herhaling vatbaar. Ik zeg het tegen iedereen. Bedankt voor je nette service en ik ga zeker reclame voor jullie maken. Fijne dagen.
Groetjes
Fam. Groen in 't Woud

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb al erg vaak bij jullie besteld , maar (sorry) nooit in me op gekomen, om een reactie achter te laten Ik kreeg vandaag 4 doeken binnen (is een verassing voor mijn zusje) en ze zien er echt SUPER uit! Was eerst eventjes een beetje bang , vond het best moeilijk oom uit te leggen wat er precies afgesneden moest worden, maar jullie snapten het meer dan uitstekend !!! Reuze bedankt, dit gaat een leuke kerst worden voor mijn zusje met haar nieuw "herinnering" van hun zoontje
Daisy

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil langs deze weg mijn complimenten geven voor de goede service. Ik heb mijn 4e doek ontvangen inmiddels dit keer 90x60 "kerstaanbieding" en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Helaas was dit doek beschadigd net in het gezichtsveld door het transport, maar dat is zonder enig probleem vlekkeloos opgelost. Bij jullie is de klant dus echt nog KONING, dat zie je niet veel meer op vandaag. En dat vind ik ook een extra compliment waard en des te meer een reden om bij jullie te bestellen.
Ik ben zelf fotograaf heb een studio aan huis, en heb doeken in mijn studio hangen. Klanten kunnen die bewonderen en willen dan ook bij jullie bestellen wat ook regelmatig gebeurd. Dus een beetje reclame voor jullie mag best wel voor alle service die jullie bieden
Ilona uit Heerlen

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil jullie hartelijk danken voor de leuke foto op canvas. Helemaal te gek en mooier dan ik had verwacht. Ga meteen nog één bestellen. Nogmaals dank je wel.
groetjes
Marjo

Beoordeling 5 sterren!

Ik wilde hierbij even zeggen dat ik jullie service fantastisch vind, had een foto gestuurd die schijnbaar niet van goede kwaliteit was. Kreeg van jullie netjes een mail dat ik een andere kon sturen. Echt geweldig ! Bij deze nogmaals super bedankt en volgende keer word het zeker weer bij jullie besteld.
Groetjes
Boy v Wandelen

Beoordeling 5 sterren!

ik heb deze week meerdere bestellingen van jullie binnen gekregen, echt top afgewerkt. Ik ben zelf professioneel fotograaf en kijk erg op detail en afwerking, maar dat hebben jullie mooi gemaakt 
ruud verhalle

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil jullie een compliment geven over de snelle service. De foto's zijn weer perfect en ik vond dat wel een compliment waard.
Met vriendelijke groet,
Kebri Hoogendijk

Beoordeling 5 sterren!

Afgelopen week heb ik de doeken keurig verpakt en in goede orde ontvangen en ook is het teveel betaalde bedrag keurig teruggestort om mijn girorekening. Vrijdag heeft mijn echtgenoot de doeken voor Sinterklaas gekregen. Zijn reactie is met geen pen te beschrijven. Eigenlijk hadden we zijn gezicht moeten fotograferen voor een nieuwe herinnering op linnen!! Bedankt voor jullie prachtige werk en jullie super goede en prettige service!!
Een vriendelijke groet van,
Alja de Jong

Beoordeling 5 sterren!

Gister heb ik de bestelling ontvangen. Het ziet er echt super uit. Mooier dan ik dacht Hartelijk dank hiervoor. Zeer goede reclame.
L. Huitenga

Beoordeling 5 sterren!

Hartelijk dank voor het snelle verwerken van onze bestelling. Het resultaat is fantastisch.
vr gr,
Charles Bakker

Beoordeling 5 sterren!

Wij hebben gisteren onze 'herinnering'ontvangen en hij is geweldig geworden. Complimenten. Wij hadden professionele foto's laten maken van ons zoontje en wilden er graag één op linnen. Bij de fotograaf kwam dat voor 60x60 op 129,-. Bij jullie hebben we hem nu voor 42,- en de kwaliteit is super. Zo kan je er nog eens één bestellen. Bedankt.
Groeten,
Joan

Beoordeling 5 sterren!

Ik wilde even zeggen dat het doek erg mooi is geworden. Ik ben super tevreden!!Erg goede kwaliteit, Hartstikke bedankt.
Groetjes,
Mieke Cox

Beoordeling 5 sterren!

Wij hebben onlangs een foto op linnen besteld, dit mede door de enthousiaste klantreacties. Vandaag, nog geen week later is het schilderij geleverd en overtreft onze stoutse verwachtigingen. Het is prachtig !!! En dit voor een hele scherpe prijs inclusief verzendkosten...Wij zullen absoluut vaker een fotoschilderij laten maken. Heel hartelijk bedankt !! 
Marja Dame

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb vandaag het schilderij binnengekregen, en hij is prachtig geworden! mijn complimenten voor de service wat jullie geven en leveren!
hartelijke groeten,
Ingrid Hoogendonk

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil me hartelijk bedanken voor de mooie linnen doeken die jullie weer gemaakt hebben. Alle 3 zijn ze weer super mooi, vooral de hele grote is super.
Bedankt ervoor.
Anita Janssen

Beoordeling 5 sterren!

Wij willen jullie bedanken voor de mooie resultaten met de foto's op linnen! Ook voor de supersnelle levering!! Tegen jullie bedrijf kan niemand op!! Echt TOP!!
Dorien

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb de herinnering op linnen gisteren in goede staat ontvangen. Ze waren bedoeld voor mijn vrouw die pas volgende week jarig is maar toen ik even stiekem wilde kijken naar het resultaat kon ik het niet nalaten om mijn vrouw hier ook meteen van te laten meegenieten. Ik wilde jullie dan ook even laten weten dat het resultaat mooier is geworden dan ik er van had verwacht en wij zijn er dan ook erg blij mee.
Met vriendelijke groet,
Frank Sanders

Beoordeling 5 sterren!

Ik wilde jullie bedanken voor het mooie produkt waT ik besteld heb! Ik heb een canvasdoek van 90 bij 90 en een antieke lijst eromheen besteld en het ziet er echt geweldig uit!! Super bedankt,
groetjes
Kim Vervuurt 

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb vandaag mijn schilderij ontvangen en ik was erg verrast. Hij is en groter en nog mooier dan ik had verwacht. Mijn complimenten voor de snelle en vooral mooie levering.
Met vriendelijke groet,
Angelique Vleghaar

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb zojuist mijn 2 schilderijen ontvangen!!!!!!!! Super bedankt, ze zijn geweldig. Ook wil ik jullie nogmaals bedanken voor de uitstekende service. Echt grote klasse.
Groetjes,
Claudia

Beoordeling 5 sterren!

We ontvingen reeds gisteren onze bestelling, keurig verpakt. De foto op canvas is in één woord ge-wel-dig ! Schitterende afdrukkwaliteit, en we hebben nog nooit zo'n stevige uitvoering gezien. Een sieraad voor aan de muur. Dit kunnen we iedereen aanraden !
Rob van Steenbergen

Beoordeling 5 sterren!

zojuist mocht ik de foto op linnen van u ontvangen.graag wil ik u hier hartelijk voor bedanken.het is werkelijk prachtig geworden.de levering was nog eerder dan verwacht.we zullen hier veel plezier aan beleven.
met vriendelijke groeten,
annemiek v.d woude.

Beoordeling 5 sterren!

Gisteren de bestelde foto op canvas van jullie ontvangen. Ziet er prima uit, precies zoals ik bedoeld had, ben heel erg tevreden. Mijn complimenten voor:
Jullie uitstekende communicatie
Snelle service
Mooi resultaat
Met vriendelijke groeten,
Anita Hendrix

Beoordeling 5 sterren!

bedankt vooor uw mooie canvasdoek, hij is prachtig. Ik heb vorige week bij een andere maatschappij een andere foto laten afdrukken maar ik ben niet tevreden; ze hadden geen witrand gebruikt en de helft van de foto (het was een landkaart) was niet te zien wel jammer, want ze zijn beide een cadeau. Maar met uw doek ben ik hoogst teverden, dank u.
MvG,
Kadi uit Vlaardingen.

Beoordeling 5 sterren!

Wat een uitstekende service hebben jullie verleend! Het eerste doek was niet naar volle tevredenheid, ik mocht hem opnieuw bestellen en de oude houden. Nu krijg ik vanmiddag de nieuwe levering binnen, en wat blijkt? Ik heb zelfs een grotere afmeting gehad zonder extra kosten. Echt helemaal top! Heb jullie al bij meerdere mensen aanbevolen.
Linda Pel

Beoordeling 5 sterren!

natuurlijk op tijd voordat het 5 dec is  ,is het doek vandaag gekomen .. ik vind hem geweldig en dat van een toch wel wat oudere foto ,me vader zal er reuze blij mee zijn om zijn chauffeurs herinnering op doek te zien, ik ben het iig wel grote klasse hoor en ik zeg het voort....
paula donkersloot

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb het doek ontvangen en het is geweldig mooi geworden! Harstikke bedankt!
Groeten
Tineke Veenstra

Beoordeling 5 sterren!

Hierbij nog een hartelijk bedankt voor de pachtige foto op canvas die ik inmiddels heb hangen. Perfecte kwaliteit aan een scherpe prijs. Zeer tevreden.
Groetjes,
Martien

Beoordeling 5 sterren!

FANTASTISCH!! We hebben vandaag het canvas doek ontvangen en het is prachtig geworden. En wat een snelle verwerking! Binnen no-time klaar! Mooi dikke "lijst/frame".. Hij hangt al aan de muur, wij zijn er super trots op!! Een aanrader voor iedereen!!
Familie Schrijver

Beoordeling 5 sterren!

Wij willen jullie even heeeeeel erg bedanken voor de snelle en supergoede service! Binnen 3 dagen was het doek al binnen! En het is prachtig geworden!
Groetjes,
Bailey & Roger

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb vandaag twee herrinneringen op linnen binnen gekregen, 20x30. Erg mooi, de kleuren zijn zeer diep en het geheel is erg scherp. Ik zal zeker uw site aanprijzen aan anderen. Bedankt...ook voor de snelle verwerking van de opdracht. Binnen een week na bestelling al in huis!
Rina

Beoordeling 5 sterren!

hartelijk bedankt voor de onwijs mooie foto van onze lachende zoon .Zodra ik hem ontvangen had, heb ik gelijk onze trouwfoto aan de kant gegooid en onze zoon opgehangen. Iedereen die hem al heeft gezien vindt hem prachtig en zelfs de grootste zeur vertelde dat hij nog nooit zo'n mooie kwaliteit had gezien. Nogmaals hartelijk dank en ik heb jullie adres al aan diverse mensen doorgespeeld. Het zal voor ons in elk geval niet de laatste keer zijn dat we wat bestellen.
Groeten van twee trotse ouders,
Petra en Dennis van der Linden

Beoordeling 5 sterren!

ik heb mijn herinnering op linnen ontvangen en aan de muur gehangen. Natuurlijk ben ik als maker van de foto al erg trots op het resultaat (van de foto zelf) en ik kan zeggen dat ik oook tevreden ben over het door jullie verrichte werk.
Het ziet er echt heel goed uit. Vakwerk. Het resultaat hangt nu in de woonkamer en zal door menigeen gezien worden als een echt kunstwerk.
Bedankt.
Vriendelijke groeten,
Eric Lub

Beoordeling 5 sterren!

ik heb zojuist m,n bestelling ontvangen en in een woord ze zijn geweldig dank je wel hiervoor
bianca soeters

Beoordeling 5 sterren!

Wij hebben het canvas in goede orde ontvangen. We hebben inmiddels al een paar keer iets besteld bij jullie en jullie leveren echt prachtig werk af. We zijn ook zeer onder de indruk van de snelle service. Kortom, bedankt!
met vriendelijke groet,
Sharon Blair

Beoordeling 5 sterren!

Maandag besteld, vrijdagmiddag aan de muur !! Echt top !! Ik ben er heel blij mee, en wat jullie beloven maken jullie waar........ dus bij deze onze welgemeende complimenten. Als we weer eens een bijzondere foto hebben , of een leuk cadeau zoeken, dan weten we jullie te vinden !! Fijn weekend,   en nogmaals bedankt voor de prachtige foto, en de service !!
Inge Meijer

Beoordeling 5 sterren!

Tis TOP geworden!!! Bedankt voor de moeite en voor jullie hoge klantvriendelijkheid!! Vele bedrijven kunnen een voorbeeld aan jullie nemen!! 
Groeten,
Helwie Jager

Beoordeling 5 sterren!

hierbij willen we jullie hartelijk danken voor de service die jullie verleend hebben. het doek is bij tnt kwijt geraakt en we konden hem opnieuw zonder kosten bij jullie bestellen. dank hiervoor
met vriendelijke groet
Louise Gros

Beoordeling 5 sterren!

Inmiddels hebben wij de afdruk op canvas van u mogen ontvangen. Wij waren blij verrast van de kwaliteit en de mooie kleuren, ook de afwerking op het frame is prima in orde. Een aanrader voor iedereen.
Met vriendelijke groet.
M.M.B.van Uden 

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de nieuwe schilderijen die vandaag zijn aangekomen. Ze zijn perfect! Wat prettig om eens een bedrijf te treffen dat klantenservice zo hoog in het vaandel heeft staan en er ook naar handelt. Nogmaals heel hartelijk dank.
Met vriendelijke groet,
Wendy Logister

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag al ons prachtige schilderij ontvangen. Het ziet er prachtig uit, wij zijn er heel blij mee. Bedankt voor een snelle en uitstekende service.
Jessica Harsta.

Beoordeling 5 sterren!

we hebben vandaag het doek ontvangen en hij is echt super mooi onze 2 kanjers op zo een gaaf canvasdoek. mooier kan je het niet hebben ga zeker in de toekomst meer bij jullie bestellen
groetjes
ronald en mirjam

Beoordeling 5 sterren!

ik heb vandaag het ontzettend mooie doek ontvangen! Ik wil jullie vriendelijk bedanken voor de goede service! Ik ben er super blij mee en vind hem echt super gaaf!
BEDANKT!
Kim Derksen

Beoordeling 5 sterren!

Ik was zelf niet zeker v/h eindresultaat aangezien het om een kleine gescande foto ging maar het is ECHT  waanzinnig mooi geworden!! Ik blijf er maar naar kijken, bedankt voor de snelle en perfecte afhandeling! 
Marcel 

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag heb ik het eerste exemplaar op linnen ontvangen. We zijn er ontzettend blij mee, het resultaat is prachtig geworden.
Bedankt!
Groetjes van Sonja Bakker

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil jullie even onwijs bedanken voor het geweldige doek wat we vandaag mochten ontvangen. Net zoals  iedereen schrijft is jullie service en afwikkeling geweldig! Wij hebben nu allebei onze kinderen in mosaic met allemaal foto’s uit hun 1e jaar op doek in de kamer! Geweldig! Op deze manier blijven we de hele dag lachen!
We hadden in de bestelling al aangegeven of jullie erop willen dat hij goed opgespannen wordt zodat er geen lege “rand” onderaan zit, deze heeft het niet. Ik heb toch een foto bijgevoegd van het andere mosaic zodat jullie hier misschien voor de toekomst wat mee kunnen!
Geweldig! ga zo door!
Groetjes
Sandra

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb vandaag mijn bestelling ontvangen en wil u daar hartelijk voor danken. Het ziet er super mooi uit en de service is perfect! Een super snelle levering, mijn complimenten daarvoor. Ik heb al een keer iets bij u besteld en heb iedereen over uw bedrijf verteld. En dat zal ik blijven doen.
Met vriendelijke groet,
Vandena Goedan

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil graag mijn compliment maken over de kwaliteit van jullie werk! Wij zijn erg tevreden en blij met het resultaat! Hartelijk bedankt Tot een volgende bestelling die er zeker gaat komen!
met vriendelijk groet,
Roelof Jan Pierik

Beoordeling 5 sterren!

Wij willen jullie graag heel erg bedanken voor de ontzettend goede service, zulke goede service zie je niet vaak meer! Het eerste doek wat we bestelden was kleinder dan wat we hadden  besteld (maar wel van prima kwaliteit), maar eigenlijk was het ook een beetje onze eigen schuld, want de ingestuurde foto was helaas niet geschikt voor het formaat dat we hadden besteld, ondanks dat het eigenlijk ook een beetje onze fout was hebben jullie ons een nieuw doek geleverd en het andere doek mochten we ook nog eens houden! Ondanks ons gezeur zijn we zeer vriendelijk (zowel per telefoon als via mail) behandeld en is er met ons meegedacht welke foto er wel geschikt was voor het formaat. De kwaliteit van de doeken is ook echt ontzettend goed. We hebben in het verleden wel eens bij duurdere bedrijven foto's op canvas besteld, maar deze waren altijd van slechte kwaliteit, oa doeken die niet straks genoeg gespannen waren, een soort "deuken" in het midden waren dan het resultaat en de klantvriendelijk bij deze andere bedrijven was echt ver te zoeken. Bij herinnneringenoplinnen treffen wij nu voor het eerst  doeken van zeer goede kwaliteit bij een bedrijf dat nog weet wat klantvriendelijkheid is. Het nieuwe doek werd ook echt razendsnel geleverd. We zijn zeer tevreden en staan nog steeds versteld van jullie supergoede vriendelijk behandeling. Echte service zie je nog zelden, maar jullie hebben het!
Met vr gr
Mandy van Efferen

Beoordeling 5 sterren!

Hartelijk Bedankt voor de snelle en vooral goede service! Ik ben zeer tevreden over het resultaat en vond het best wel eng om zo via internet te doen want je moet toch eerst betalen en je weet niet wat je krijgt en of je wat krijgt maar het is helemaal SUPER.Bedankt!!
Nicolette Derksen