Reacties van onze klanten

Beoordeling 5 sterren!

We hebben onze herinnering op linnen ontvangen en ik moet zeggen dat we zeer positief verbaasd zijn over hoe het er uit ziet. Prachtig en erg helder. Er volgen zeker meer bestellingen van ons maar ook van bekenden. 
Groeten
Wilma van Huffelen

Beoordeling 5 sterren!

Gisteren is het doek heel netjes bij mijn moeder (als verrassing) afgeleverd. Ik wilde jullie even heel erg bedanken, want het ziet er schitterend uit! En bedankt dat jullie het briefje erbij hebben gedaan! m'n moeder was er helemaal ondersteboven van! Super!
vriendelijke groeten,
Veronique van Zeventer

Beoordeling 5 sterren!

Mijn complimenten, ik heb een schitterend doek ontvangen! Dat mag ook weleens gezegd worden, ga zo door! Ik raad jullie zeker aan bij vrienden en familie. 
Groetjes,
Claudia Huizing

Beoordeling 5 sterren!

In een woord geweldig heb vandaag de foto op canvas binnen gekregen van mijn man en ik met het speciale effect {zwart wit en mijn boeket gekleurd}. Echt super. Ga ook twee hele mooie foto’s van mijn kinders maken en dan stuur ik ze meteen door. Zal iedereen jullie aanraden hoor
Hartstikke bedankt,
Kelly crielaard

Beoordeling 5 sterren!

Langs deze weg wil ik jullie danken, voor het goede resultaat van jullie werkzaamheden van boven genoemd ordernummer. Nogmaals dank, en tot de volgende vergroting.
John & Anita Loomans

Beoordeling 5 sterren!

Complimenten voor de prachtige foto op linnen. Scherp, strak en goed verpakt opgestuurd. We waren een beetje huiverig om het te laten doen maar er komen er nu zeker meer richting Herinneringen op Linnen.
Met vriendelijke groet,
Elma Voermans

Beoordeling 5 sterren!

De foto op linnen is prachtig geworden, heel hartelijk bedankt daarvoor,. Het schilderij heeft een mooi plaatsje gekregen in de kamer.En een heel groot bedankje voor Jeffrey die me telefonisch goed advies heeft gegeven.
Groetjes
Lia Baron.

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag zijn de 4 doeken aangekomen. Opnieuw prima kwaliteit!
Bedankt daarvoor.
Sander Zwart

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil jullie even bedanken voor de canvas doek die ik vandaag binnen heb gekregen. Het was gewoon super !! De service en snelle bezorging echt geweldig!! Daar kan Henzo nog een goed voorbeeld aan nemen !! Geweldig gewoon ben er helemaal blij mee !!!
Vriendelijk bedankt en tot de volgende bestelling!! 
Patricia Muller

Beoordeling 5 sterren!

De foto hangt en hij ziet er top uit naast de andere foto. Nogmaals mijn dank voor de geweldige service die jullie bieden.
Groet
Niels Vercoulen

Beoordeling 5 sterren!

hartstikke bedankt voor het doek, ik ben er heel erg tevreden mee, ook met jullie snelle en duidelijke werkwijze.
mw. A. Badloe

Beoordeling 5 sterren!

De foto is binnen en hij is schitterend. bedankt voor de mooie en snelle uitvoering van het geheel.
fam v beelen

Beoordeling 5 sterren!

Onlangs heb ik bij een doek besteld. Helaas is deze eerste bestelling niet helemaal goed gegaan. Vandaag heb ik opnieuw het doek binnen gekregen en het eind resultaat is fantastisch.
Ik wil u dan ook een groot compliment geven voor de uitstekende service die u bij geleverd heeft en het schitterende doek.
Bedankt!
M van Loon

Beoordeling 5 sterren!

binnen 5 dagen onze trouwfoto's op linnen doek binnen.. Bedankt voor het mooie resultaat!
Thea Gommer

Beoordeling 5 sterren!

Maandagavond een foto op canvas besteld en zaterdag al in huis,bedankt voor deze super snelle levering en prachtige foto. Zeker tot een volgende keer!!
Mirjam

Beoordeling 5 sterren!

Wat een geweldig schilderij van mijn zoontje! En zo snel al! Ben er helemaal blij mee! Dinsdagavond besteld, zaterdag al bij mij aan de muur! Hema doet het jullie niet na! Geweldig!
Dank! Liefs,
Riëtte

Beoordeling 5 sterren!

Wij stonden verbaasd dat onze bestelling vandaag al afgeleverd werd. Na het openen van de doos waren wij helemaal gecharmeerd van het resultaat. Zoals het er nu uitziet is dit zeker niet onze laatste bestelling. Onze dank voor de goede kwaliteit en de snelle service.
M. de Jong

Beoordeling 5 sterren!

Hartelijk dank voor jullie geweldige service!! De 'herinneringen op linnen' zijn prachtig geworden en precies op tijd gearriveerd. We zullen zeker nog eens bij jullie bestellen.
Met vriendelijke groet,
Daniëlle Rijkens

Beoordeling 5 sterren!

wat een ongelofelijk goede service bij herinneringen op linnen zeg! dank jullie wel. ik ben gisteren met album en al naar montfoort gekomen en ben slechts 20 minuten binnen geweest voor ik weer met album en het doek kon vertrekken richting huis...
namens mij en mijn moeder(voor wie ik dus 3 uur in de auto had gezeten op en neer naar montfoort)hartelijk bedankt. graag tot de volgende keer,we zijn de volgende foto voor op doek al aan het uitzoeken...
met vriendelijke groet,
een meer dan tevreden klant,
heidi sleddens-hendriks.

Beoordeling 5 sterren!

Bedankt voor de mooie doeken en de enorme service!
Groeten
Maaike de Vries

Beoordeling 5 sterren!

Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat. Het schilderij, de levering enz.enz. grandioos!
Groetjes
Angeline Valke

Beoordeling 5 sterren!

we hebben ons doek van 90x60 ontvangen van onze overtocht naar terschelling. Het doek is echt super geworden. Hartstikke bedankt voor de goede en snelle service.
marjan

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag het doek ontvangen ! Heel erg bedankt voor de prachtige foto en bovenal voor de perfecte service!! Er volgen zeker nog meer bestellingen en nogmaals,ik vind jullie service geweldig !
Hilde

Beoordeling 5 sterren!

Heb het net binnen gekregen en chapo!!!! Wow wat is het mooi geworden heel hartelijk bedankt ik denk dat mijn vader dit echt toppie gaat vinden. dus nogmaals bedankt ook voor de supersnelle service.
groetjes
Mieke de Haas

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb mijn foto op canvas gekregen. In een woord geweldig.Het is voor mij een fantastisch aandenken aan een nieuw begin! Mijn zoontje vond hem kei-gaaf. Zal jullie bij meerdere aanprijzen.
Tevens bedankt voor de snelle afhandeing.
Yori en Bianca

Beoordeling 5 sterren!

Dit wilden onze nichtjes en neefje jullie nog even vertellen:
"Beste mensen die werken bij Herinneringen op linnen,
Samen met onze oom en tante hebben wij stiekem foto’s gemaakt voor een linnen doek voor onze papa en mama. De mooiste foto hebben wij toen samen uitgekozen en zondag gelijk naar jullie gemaild. Woensdag konden we het doek al aan papa en mama cadeau geven. Zo snel werd het al bezorgd!
Heel erg bedankt voor het zo snel maken van het linnen doek. Hij is FANTASTIESSSSSSSSSSSS geworden en papa en mama zijn er heel erg blij mee. Nu kunnen ze ook als wij er niet zijn, aan ons denken ;)
Nogmaals heel errug bedankt!" 
Groetjes van Sarojini, Ashvini en Avinash

Beoordeling 5 sterren!

Bij thuiskomst lag er een pakje klaar bij de buren,dus meteen opgehaald en uitgepakt. Het was nogal een heel karwei om dit uit te pakken vanwege de perfecte verpakking. Na het pakje te hebben uitgepakt stond ik verwonderd te kijken naar wat wij hadden besteld.
Het schilderij 90x120 zag er super uit en was dan ook heel blij met deze keuze. Na het snel te hebben opgehangen hebben we samen nog enige tijd vol bewondering gekeken naar onze vakantiefoto Uit Cochem (d)
We zijn supergoed behandeld en de service is correct. De afwerking is fenomenaal perfect. Wij zullen dan ook in de toekomst meerder schilderijen bestellen.
Onze dank gaat uit naar herrineringenoplinnen.
J. Schmidt

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil jullie via deze weg bedanken voor het mooie doek. Ik vind echt super mooi gelukt. en helemaal top dat jullie zelf de breedte hebben aangepast. ik las op jullie site veel complimenten over jullie werk. En ik denk dat dat niet meer dan terecht tegen zulke scherpen prijzen zulk werk leveren fantastisch!!!
met vriendelijke groeten,
jelle jutjens 

Beoordeling 5 sterren!

Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de super goede service die jullie bieden. Ik heb al een aantal keer bij jullie besteld en de afhandeling ervan is werkelijk super goed en ook erg snel!! Mijn complimenten dus.
Met vriendelijke groet,
Debby Flohr

Beoordeling 5 sterren!

Zojuist heb ik het bij jullie bestelde doek ontvangen. WAT IS HET MOOI GEWORDEN!!! Ik had al veel lovende reacties op jullie website gelezen, en wat mij betreft mag er eentje bij. Ontzettend bedankt voor dit mooie en bijzondere product. Ik weet zeker dat ik er mijn vriend erg gelukkig mee maak. Ga zo door!
Vriendelijke groeten,
Sanne Geerts

Beoordeling 5 sterren!

Wat hebben jullie een GEWELDIGE service en wat zijn mijn foto's (zelfs na vergroting) schitterend geworden en zorgvuldig afgewerkt!!! Ze zijn de grote trots van onze woonkamer...
Dana Veerbeek

Beoordeling 5 sterren!

De foto afgedrukt op linnen is mooier dan we ons hadden kunnen voorstellen. Zo duidelijk en op groot formaat. We zijn meer dan tevreden. Bedankt voor de snelle en correcte levering.
Willeke Loeven

Beoordeling 5 sterren!

Bij deze mijn complimenten. Kwaliteit en Service ZEER GOED.
Fred

Beoordeling 5 sterren!

Het is geweldig mooi geworden, onze ingescande foto van de fotograaf met antieke lijst meegeprint. Het past helemaal in de stijl van ons huis en het is heel mooi i.c.m. de zwart/wit foto. De levering was snel en erg netjes. Nogmaals bedankt, we genieten elke dag van onze herinnering op linnen!
Met vriendelijke groet,
Merlijn Hendriksen

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb vandaag de doeken ontvangen, ze zijn echt schitterend, ben er al overal mee gaan stoeffen en er volgen zeker nog bestellingen. Mijn schoonzus gaat er zeker ook nog doen.
Bedankt alvast.
Heidi Haegdons

Beoordeling 5 sterren!

Bedankt voor de snelle service en dat we de foto op konden halen. Mijn moeder is er superblij mee. (we vinden het resultaat zelf ook super)
Bedankt,
Robert Westera

Beoordeling 5 sterren!

Bedankt voor de snelle afhandeling. Alles is gebeurd zoals jullie hebben beschreven op de site. Het doek ik prachtig geworden. Ik zal de site zeker bij anderen aanbevelen. Ga zo door.
Paul de Bruin

Beoordeling 5 sterren!

Bij deze een groot woord van dank voor de prachtige foto's op linnen. Ze overtreffen al onze verwachtingen en binnen één week al in huis. Wij hebben al veel lovende woorden erover gehoord. Dank jullie wel voor de geweldige service en ga zo door.
Vriendelijke groeten,
Fam Jansen.

Beoordeling 5 sterren!

Vanmiddag m'n bestelling ontvangen en hij is wederom prachtig; heb deze keer gekozen voor het meeprinten van de antieke lijst om een zwart/wit foto en het resultaat is echt geweldig, het ziet er prachtig uit. Jullie zijn super, bedankt!!!
Groeten,
Monique van Kerkwijk

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag heb ik mijn canvasdoek ontvangen! Ik wil even zeggen dat ik er erg mee in mijn nopjes ben!
Bedankt!
Iris Blom

Beoordeling 5 sterren!

Hij is binnen! Ik vind het echt geweldig geworden. Wat een mooi frame ook! Dank je wel voor je vertrouwen ten aanzien van de voucher (in deze tijd echt ongelooflijk) en drie keer raden waar ik mijn volgende canvasdoek laat maken. Enorm bedankt!
Jeannette Vroegop

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil jullie bedanken voor het onwijs mooie doek dat ik gister heb ontvangen!!! Het is een cadeautje voor me beste vriendin, en weet cker dat ze het geweldig mooi gaat vinden!!!
Top!!!!!!
Femke van Hemert

Beoordeling 5 sterren!

Bedankt voor jullie goede service, spotprijzen, snelle levertermijn en superkwaliteit! Ik heb vanuit België besteld en heb maar een week en half op mijn doek moeten wachten. Bovendien heb ik jullie prijs vergeleken met die van in België en hier betalen zij het driedubbel van wat jullie vragen!!!!
Bovendien heb ik ook geen transportkosten moeten betalen. Ik ga jullie zeker aan iedereen aanraden! You are the best!
xxx thanks xxx
Kelly Rombauts

Beoordeling 5 sterren!

Wat een prachtig doek heb ik van jullie ontvangen in 1 woord TOP. We zijn er superblij mee en de kwaliteit is geweldig. Het schilderij (90x160)staat echt geweldig boven de bank.
Nogmaals bedankt.
Mariska Ekelhoff

Beoordeling 5 sterren!

Vorige week hebben wij ons linnen doek binnen gekregen. We hadden de hond van mijn broer als verrassing voor hem op doek laten afdrukken bij jullie. Helemaal geweldig!! Een geslaagd kado!! We gaan zeker vaker gebruik maken van jullie site!
Alvast bedankt voor de goede afwerking,
Met vriendelijke groet,
Eefje Knoops

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb vandaag het doek ontvangen en we zijn er helemaal blij mee. Ook al hebben jullie al ontzettend veel positieve reacties op de site staan, ik wilde toch ook nog even vermelden dat ik erg blij ben met deze geweldige prijs/kwaliteit verhouding en super snelle service!
Het doek hangt prachtig boven onze bank. Bedankt!
Suzanne

Beoordeling 5 sterren!

Hij is PRACHTIG! En helemaal precies volgens de specificaties die ik had bijgeleverd.  Ben er heel erg blij mee en al aan het bedenken wat ik nog meer ga laten maken. Hartelijk bedankt!
Marjo, Velp

Beoordeling 5 sterren!

Dank voor het mooie doek. Overtreft alle verwachtingen.
Groet.
Lisette Kwakkelstein

Beoordeling 5 sterren!

Hallo prachtig team.......
heb nu al verschillende bestellingen bij jullie gedaan en ik kan niet anders zeggen dat het schitterend werk is wat jullie leveren. Mooie kleuren, fantastische kwaliteit, en super snel......en over de prijzen wil ik het niet eens hebben........jullie zijn goud waard! Ik zal zeker nog vele bestellingen bij jullie brengen........ben blij jullie te hebben gevonden!
Groetjes
Cora Koops

Beoordeling 5 sterren!

SUPER kreeg hem vandaag binnen ben super te spreken over jullie goede service en contact een aanrader ik ga iedereen enthousiast maken succes
groetjes
anita