Reacties van onze klanten

Beoordeling 5 sterren!

Het schilderij 60*90 met kleurbewerking ontvangen van onze 2 kinderen. Hij is echt werkelijk fantastisch mooi. Bedankt voor jullie geweldige service.
Esther Gloudemans

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb de afgelopen tijd diverse canvas-werken bij jullie besteld! Graag wil 'k even laten weten dat dit naar volle tevredenheid van mezelf was, maar zeker ook de mensen waarvoor 'k m'n foto's op canvas liet zetten!! Ik blijf graag terugkomen!! Goede zaken verder!!
Hartelijke groet,
Mirjam Nelis

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb vandaag mijn herinnering op linnen ontvangen en ik kan niet anders zeggen dat ik er enorm blij mee ben. Helaas moest ik Rome na 3 weken verlaten, maar nu heb ik een stukje Rome in huis hangen.
Heel veel dank voor het mooie doek!
Met hartelijke groet,
Marita Dongelmans

Beoordeling 5 sterren!

Wij hebben vandaag een familieportret binnengekregen. Onze complimenten voor de service en afwerking. In één woord: Prachtig!! Ons nichtje zal blij zijn met haar verjaardagscadeau, vooral in deze moeilijke periode. Bedankt!
Vriendelijke groet,
Familie el Yandouzi

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag hebben we onze herinnering op linnen gekregen. Echt super mooi geworden!! Blij dat jullie nog even aangegeven hadden dat de foto niet goed verstuurd was, super service.
Miriam Deen

Beoordeling 5 sterren!

Zojuist heb ik het doek mogen ontvangen (super snel!!). Wat een ontzettend mooi "schilderij" is het geworden. Bedankt voor de service en in de toekomst zal ik zeker vaker gebruik maken van jullie service.
Met vriendelijke groet,
Nathalie Groenveld

Beoordeling 5 sterren!

even een bericht van een zeer tevreden klant!! bedankt voor het regelen van mijn order!! gisteren had ik het al binnen dus nogmaals bedankt
Jos Glasbergen

Beoordeling 5 sterren!

Heb net de trouwfoto op linnen van mijn stiefdochter ontvangen..90x90..sta versteld...vind het prachtig..echt super..ik denk dat het bruidspaar erg ontroerd zullen zijn...bedankt allemaal.
Willy de Heus

Beoordeling 5 sterren!

Voor ons was het een geweldige verrassing onze hele familie op 90x120 vastgelegd te zien. SCHITTEREND wat een effect. Wij zijn er heeeeel erg blij mee! vandaar dat ik nu nabesteld heb en maak er veel reclame voor!!
Conny de Jong-Berkeljon

Beoordeling 5 sterren!

Heel hartelijk bedankt voor de prachtige prints voor de Uitmarkt.
Met vriendelijke groet,
Floor Heslenfeld
Tropenmuseum

Beoordeling 5 sterren!

Vanmorgen belde ik nog met de vraag of mijn bestelling deze week geleverd zou kunnen worden. Wat schetst mijn verbazing: zojuist is het doek geleverd.  HELEMAAL TOP en GEWELDIG zoals het eruit ziet. Ik ga in ieder geval mijn moeder van 82 jaar gelukkig maken J !
Reuze bedankt en er zullen nog vele bestellingen volgen. Want ook op mijn werk (het afleveradres) vindt men het GRANDIOOS.
Nogmaals dank jullie wel. Hartelijke groet,
Amanda Nuij

Beoordeling 5 sterren!

Graag wil ik U laten weten dat wij ontzettend blij zijn met het fotoschilderij die wij afgelopen week van jullie hebben ontvangen.
Wat ziet het er prachtig uit en wat hebben jullie een perfecte service. We hebben het ook als zeer prettig ervaren dat er iemand nog telefonisch contact met ons heeft opgenomen om het formaat van het schilderij iets aan te passen, omdat dit in verhouding beter uitkwam met het formaat van de foto. Het fotoschilderij hebben we cadeau gedaan aan onze ouders die 25 jaar zijn getrouwd. Zij waren ontzettend ontroerd en sprakeloos.
Ontzettend bedankt!!
Leonie van der Zeijden

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb de vergroting binnen en is hij boven verwachting mooi! Ook heel mooi scherp gedrukt. En zo groot, helemaal geweldig.
En als ik er op uitgekeken ben weet ik jullie te vinden voor een nieuwe blow-up. Heb jullie inmiddels ook doorgemaild naar een collega. Die wil de kleinkinderen van haar moeder vergroten als cadeautje. Hoop dat zij net zo tevreden is als ik.
Hartelijke groeten,
Mieke Riezebos

Beoordeling 5 sterren!

Graag wil ik jullie mijn complimenten geven wat betreft het omtoveren van mijn digitale foto tot een geweldig mooi kunstwerk op linnen! Het is een echte eyecatcher en een visitekaartje voor HerinneringenopLinnen.nl
Ik ben zelfs zo tevreden dat ik nog een foto heb besteld.  Dit keer een gewaagde grootte van 90 x 160 cm!  Ik kan niet wachten tot hij binnenkomt.
Dank!
Edgar de Bruijn

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag mijn bestelling binnengekregen, een linnendoek met een mooie foto erop gemaakt (Afm 50 x 70 cm). Het resultaat mag er wezen. Ik geef het als cadeau, maar diegene zal het zeker mooi vinden, ben ik niet bang voor! Bedankt voor de snelle en goede afwerking!
Marlieke Engels

Beoordeling 5 sterren!

We hebben ons grote schilderij 90 x 160 ontvangen. Goede en snelle levering. Hij is supermooi geworden. We zijn er erg blij mee.
Groetjes
Gabe en Nathalie uit Eelderwolde

Beoordeling 5 sterren!

Ook wij zijn ongelofelijk blij met het eindresultaat. Mooie prijs/ kwaliteit verhouding.
John en Mandy Burgers

Beoordeling 5 sterren!

Vrijdag j.l. hebben wij van u de foto op linnen ontvangen. Het was voor ons de eerste keer, maar het resultaat was fantastisch. Ook over de wijze waar u ons via de mail steeds op de hoogte hield over de stand van zaken was perfect. Al met al was het een zeer positieve ervaring met een fantastisch resultaat.
Met vriendelijke groet,
Martin v.d. Hak

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag is het pakket binnengekomen en oh, wat ben ik blij met deze herinnering op linnen. Het is grandioos, de foto komt helemaal tot zijn recht. Klasse!
Met vriendelijke groet,
Thea Plugge

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb net de schilderijen binnengekregen, Hartstikke bedankt voor de snelle levering, ze zijn erg mooi geworden!
Groeten
Pieter

Beoordeling 5 sterren!

Vanmiddag heb ik de 2 bestelde doeken van 90 x 90 ontvangen, en ik ben er ontzettend blij mee! Het zijn 2 foto's van mijn kinderen, en het is werkelijk prachtig! Binnenkort gaan wij verhuizen en deze foto's zullen geweldig staan in ons nieuwe huis. Heel erg bedankt dus!!!
Nikki van Berlo

Beoordeling 5 sterren!

Vier weken geleden al bezorgden jullie mij een prachtig foto op doek. Bij deze wil ik jullie van harte bedanken voor de uitstekende en uitermate snelle service. Ik woon namelijk in België en nog geen 4 dagen na de bestelling werd het doek al bij mij thuis bezorgd. Het resultaat was gewoonweg verbluffend!
Het canvas moest dienen als kado voor het zilveren jubileum van mijn schoonouders. Iedereen vond het werkelijk prachtig en bijgevolg zijn er verschillende traantjes gevloeid.
Ik kan jullie verzekeren dat ik in de toekomst nog veel bestellingen bij u zal plaatsen.
Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt!
Lien Taevernier

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag super snel de bestelling binnen gekregen!!! Helemaal top. Het was eigenlijk voor een verjaardag van maandag, maar ik kon niet wachten en heb het al gegeven. Tranen met tuiten hahahaha. Mijn tante vond het echt HELEMAAL SUPER!!!!! Onwijs bedankt voor jullie snelle levering, en super service.
Tot de volgende keer.
Bianca van der Sloot

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb net het hele mooie doek van de kinderen ontvangen .en wat is hij prachtig gemaakt .is echt een aanrader om z'n mooie doek bij jullie te laten maken !!!!! mooie kwalietijd
groetjes
carola ijsermans

Beoordeling 5 sterren!

Afgelopen donderdag ontving ik mijn bestelde foto op linnen, in één woord geweldig! Goede en snelle service, en jullie maken je belofte waar: je mooiste foto's verwerkt tot een prachtig fotoschilderij. En inderdaad een prachtig fotoschilderij is het geworden, mijn dank hiervoor!
Groetjes en zeker tot een volgende keer,
Marion Simons

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb net onze doeken binnen gekregen en ze zijn GEWELDIG!! En de keus van jullie om ze op doeken te zetten van 40x60 was een zeer goed idee! Ik denk dat ons zoontje ze woensdag ook erg mooi zal vinden.Ze komen op zijn nieuwe slaapkamer!! Heel erg bedankt!!
Groetjes en een fijn weekend,
Elles Reinink

Beoordeling 5 sterren!

1 woord, FANTASTISCH! Wat een mooi werk. Ziet er echt supermooi uit. Kom zeker terug!
Irene Adriaanse

Beoordeling 5 sterren!

Hartelijk dank voor alle hulp die geboden was en de uiteindelijke resultaat (en dat mag zo zeker genoemd worden). Ik kan met alle trots vertellen dat het erg goed bevallen is en ik wil bij deze het hele team van Herinneringen op Linnen bedanken voor jullie prestatie.
Nogmaals hartelijk dank.
Erik Roelands

Beoordeling 5 sterren!

Proficiat, heb gisteren mijn foto op canvas ontvangen en ik moet zeggen het ziet er echt prima uit. Ook een proficiat aan de levering en leveringstermijnen meedegedeeld via uw mail, alles mooi op tijd geleverd. Ook mooi "de reis" van het doek kunnen volgen op de site van UPS.
Kan alleen maar positieve reactie ( als kunstenaar en fotograaf) overbrengen naar mijn collega's toe, wat ik beslist ga doen.
Ga zeker nog gebruik maken van jullie schitterende diensten.
Jos Verhoeven

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag de linnen fotoschilderijen ontvangen....in één woord... WAANZINNIG!!! Ze zijn NOG mooier geworden dan ik van te voren had kunnen bedenken... Vorige week donderdagavond rond 22.00 besteld, op maandag de betalingsbevestiging EN het bericht dat ze verzonden waren en vandaag ontvangen, keurig verpakt en zonder beschadigingen afgeleverd! ZEKER voor herhaling vatbaar!!
Bedankt voor jullie perfecte service, ik kom zeker nog eens terug voor een volgende bestelling!
Caroline Korbijn

Beoordeling 5 sterren!

Gisteren heb ik mijn foto op canvas gekregen. Wat ontzettend mooi en goede kwaliteit!
Bovendien was het supersnel geleverd! Ik ben helemaal tevreden over mijn
herinnering op linnen!
Lindsey

Beoordeling 5 sterren!

Het is een super mooi doek geworden van onze twee kleinkinderen. Wij zijn er erg trots op! Dank je wel!
Opa en oma Beijers Reuvers

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil jullie graag een dikke compliment geven, voor die prachtige foto, die jullie voor mij op doek hebben gezet j.l. Gaaf zeg!! De hel familie is er weg van. Dank je Wel.
Mevr. Jonkman

Beoordeling 5 sterren!

Ten eerste wil ik jullie bedanken voor de bestelling die ik gisteren heb ontvangen. Wat zijn de doeken mooi geworden! We zijn echt onder de indruk van jullie werk en service. De lage prijs en makkelijke manier van bestellen is daarnaast ook een reden om bij jullie een bestelling te plaatsen! We zullen jullie zeker aanraden bij vrienden.
Vriendelijke groet,
Jolanda Schurkens

Beoordeling 5 sterren!

Graag wil ik u hartelijk bedanken voor de prachtige foto op canvas die ik vandaag binnen heb gekregen. Ik ga hem vanavond een mooi plekje geven aan de wand in de woonkamer. Ik ben zeer te spreken over de snelle levering en de kwaliteit van de canvas, ik zal de site dan ook zeker aanraden bij vrienden en bekenden. Wellicht tot een volgende keer!
Met vriendelijke groet,
Danielle Graat

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag de twee schilderijtjes (eigen foto's) van de Kasteeltuinen in Arcen ontvangen. Ze zijn prachtig! Wat hebben jullie ze mooi gemaakt en keurig afgewerkt. Bedankt! Wij zijn er blij mee.
H. Munscher

Beoordeling 5 sterren!

Het doek is geleverd en graag complimenteer ik jullie met de afhandeling. Snelle levering, goede prijs, prachtig ding geworden! Ik zal zeker nog meer bij jullie gaan bestellen.
Vriendelijke groet,
Theo van der Linden

Beoordeling 5 sterren!

Wij hebben het doek gisteravond ontvangen en het resultaat was fantastisch. Hartelijk dank voor de snelle service, de goede aanbieding en de mooie kwaliteit van de foto op het doek.
Met vriendelijke groet,
Juliette Somers

Beoordeling 5 sterren!

We ontvingen vorige week onze bestelling: helemaal TOP! Mooie kleuren, goed afgewerkt, heel netjes verpakt. Echt een cadeau!!! We hebben er twee vrienden heel erg blij mee gemaakt.
Ruivenkamp

Beoordeling 5 sterren!

Heel erg bedankt voor het nieuwe mooie doek ik ben er heel erg blij mee. Verder vind ik jullie een super bedrijf, super klantvriendelijk en super service!!!!!
Natascha uit Den Haag

Beoordeling 5 sterren!

Hier een mailtje terug van onze zeer tevreden kinderen. De foto op linnen die van onze kleinkinderen is zeer gesaagd. Heel mooi gedaan en onze dank daar: voor,
van oma en opa Kluit

Beoordeling 5 sterren!

Ik wilde jullie bij deze heel erg bedanken!! Ik vind het canvas echt super mooi geworden! Ik ga er snel weer een bij jullie bestellen..Echt top!
debbie vos

Beoordeling 5 sterren!

Heb net mijn pakketje ontvangen en natuurlijk meteen uitgepakt!! Helemaal geweldig ben er erg blij mee!! Gewoon helemaal super en snelle levering, ga morgen op vakantie dus kan er nog even van genieten!! Heb ik weer mooie kiekjes gemaakt dan kom ik zekers bij jullie terug voor nieuwe doeken!!
Miranda Missier

Beoordeling 5 sterren!

Het is inmiddels alweer 3 weken geleden dat ik mijn bestelling van jullie heb
ontvangen. Het doek is geweldig, alles staat er zo mooi en duidelijk op.
Ik heb alleen nog maar super enthousiaste reacties gehad, het doek springt
direct in het oog bij de mensen. Dit is echt reclame voor jullie, want ik heb nu
al heel veel mensen jullie adres gegeven.
Ik vind hem zelf ook super en ben zeer tevreden, hij was voor Vaderdag, maar
papa was ook zeer enthousiast en de kids uiteraard ook.
Nogmaals bedankt voor het mooie werk en de goede bezorging.
Tot een volgende keer.
Daniëlle Vonder

Beoordeling 5 sterren!

Wat een super product, heel mooi en netjes afgewerkt! Top! Dus we zeggen maar zo, graag tot snel!
Bas en Elien

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag ontving ik mijn doek met de ijsberen familie uit Spitsbergen. Werkelijk waar schitterend! Ik werd er helemaal blij van. De foto is precies goed op het doek terecht gekomen en de kleuren zijn helemaal goed. Mijn complimenten! Alweer een meer dan tevreden klant, maar dat was ik eigenlijk al. Keep up the great work!
Ontzettend bedankt,
Ankie Swakhoven

Beoordeling 5 sterren!

Bedankt voor het uitstekende werk het ziet er schitterend uit en een bijzonder snelle levering en services! wij gaan zeker meer bestellen het is een leuke manier om andere mensen blij te maken met zo'n origineel kado. Wij hebben vertrouwen in jullie en vertellen dit graag door
groet
jeannette van veldhuizen

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb vorige week mijn bestelling van herinneringenoplinnen goed ontvangen. Ik wil jullie nadrukkelijk melden dat ik zeer tevreden ben met het resultaat. Proficiat met het verzorgde werk dat jullie leveren! Ik zal zeker reclame voor jullie maken in mijn vrienden- en kennissenkring.
Nogmaals dank en vriendelijke groeten
Ingrid Hayen

Beoordeling 5 sterren!

Bedankt voor jullie superservice! Perfecte kwaliteit, en een perfect trajectverloop.
Groetjes,
Fam. Coenen

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb de foto ontvangen en het ziet er TOPPIE uit. Onwijs bedankt...ook voor de extra service >>>>opdrukken van tekst......
Karin van Holland