Reacties van onze klanten

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb mij bestelling ontvangen, het ziet er perfect uit,dank jullie wel...het zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn!
Groet,
Erica van der Muren

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb vandaag het doek ontvangen: SUPER SUPER SUPER! Complimenten en heel erg bedankt! Tot de volgende bestelling en ik ga in ieder geval reclame voor jullie maken!
Vriendelijke groeten,
Simone van der Zeeuw

Beoordeling 5 sterren!

Hier een geweldig blije klant!! Ik kreeg zaterdag een pakket van jullie en hij is zoooo mooi!! 90x90 en meteen opgehangen!! Mijn man was super verrast met zijn meiden aan de muur.. en een super snelle en nette verzending..  mijn complimenten!! groetjes,
Tamara Tiggelovend te Deventer

Beoordeling 5 sterren!

Wij willen op deze manier onze complimenten geven over de service en snelle levering. Onze vaderdag was hierdoor helemaal compleet. De foto is echt heel mooi geworden, wij gaan dit zeker vaker doen.
Bedankt en tot een volgende bestelling!!!
Familie Vos

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb het doek ontvangen en deze is echt schitterend!!!! Bedankt voor de goede service!
Renate Kosse

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb gisteren mijn bestelling ontvangen en ben wederom zeer tevreden. Het resultaat is fantastisch! Heel erg bedankt voor de goede service!
Vriendelijke groetm,
Desirée van den Akker

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag heb ik mijn bestelling mogen ontvangen. Helemaal geweldig. Mijn kids hebben een super cadeau voor vaderdag! Ik ga zeker nog een keer bestellen.
lilian ouwerkerk

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb gisterenavond de doeken ontvangen en ben er helemaal weg van! Het is een verrassing voor mijn vriend wat hij volgende week pas krijgt maar ik kan er nu al geen genoeg van krijgen om naar te kijken... Hij zal er heel blij mee zijn!
Leonie Donders

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag hebben wij onze uitvergrotingen op canvas ontvangen. Supersnel, prachtig van kwaliteit en voor ons geweldig mooie herinneringen om naar Bailey, onze 2 weken geleden overleden labrador, te kijken. Bedankt!
Groet,
Monique Meijer

Beoordeling 5 sterren!

het is altijd een vraag hoe het gaat met het bestellen en hoe het eruit gaat
zien. maar dit is geweldig bedankt en het ging echt snel.
ellen vd water

Beoordeling 5 sterren!

Nu ik de doeken ontvangen heb, begrijp ik in één keer alle enthousiaste reacties van jullie eerdere klanten: in één woord geweldig! Ik verheug mij erop de doeken (2x van 40x40) kado te geven!
Ook nog bedankt voor jullie advies en de snelle levering. Alles bij elkaar erg professioneel. Ik heb al veel reclame voor jullie gemaakt.
Nanny Smid

Beoordeling 5 sterren!

Zojuist ontvangen...en wat is 'ie mooi!!!! Hélemaal zoals ik gehoopt heb. Hartelijk dank namens het hele gezin, en vast tot een volgende keer...
Mvg,
Els van Kraaikamp

Beoordeling 5 sterren!

Gewoon even laten weten dat we enorm tevreden waren over het resultaat. Onze uitnodiging van ons huwelijk op doek en dat in minder dan een week. Echt bedankt voor de snelle afhandeling en het prachtige resultaat. De volgende bestelling komt er dit weekend aan een foto van ons huwelijk
natuurlijk.
groetjes
Sofie

Beoordeling 5 sterren!

Hij is echt super super mooi en we hadden niet verwacht dat die kleuren zo scherp oer zouden komen . We komen zeker terug een super goede service en kwaliteit nogmaals bedankt voor het super mooie werk.
mvg
annie van de wetering

Beoordeling 5 sterren!

Mijn herinnering op linnen heb ik gisteren ontvangen. Ik wil u bedanken voor de snelle levering en een SUPER MOOIE doek Mijn dank is groot
Met een blije groet,
Margery carron

Beoordeling 5 sterren!

Gisteren heb ik de mooie foto op doek binnengekregen. Het resultaat is prachtig.Bedankt voor de goede en snelle service van jullie.
Groetjes,
Erica

Beoordeling 5 sterren!

ik heb vandaag mijn herinnering op linnen ontvangen en ik moet zeggen dat ik er weer ontzettend blij mee ben. de foto is echt super mooi geworden. wij wilde hem eigenlijk in de slaapkamer hangen. maar we vinden hem zo prachtig dat hij toch maar in de huiskamer komt!
dit is de 2e keer dat ik bij jullie bestel en zal zeker niet de laatste keer zijn!!!!
hartstikke bedankt en tot de volgende keer
mvg
Wencke van nuenen

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag heb ik de eerste bestelling binnengekregen.... WOW echt SUPER mooi... Heel erg bedankt voor de goede service, mooi eindresultaat, en de snelle levertijd... Echt toppie....
Groetjes
Nicole en Dennis

Beoordeling 5 sterren!

Zojuist mijn bestelling binnen gekregen en vind ze geweldig. Vooral de gescande foto`s, de middelste twee, zijn hartstikke mooi geworden. Ben er vreselijk blij mee want na zoveel jaar hangen ze alle vier samen op een prachtig mooi staaltje werk.
Hartstikke bedankt!!!!
Groetjes,
Bianca Naron

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb het pakketje ontvangen. De kwaliteit van het doek is ronduit schitterend! Bedankt voor de snelle service!
Mvg
Bianca Nagel

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil u toch even complimenteren betreft de gehele afhandeling van mijn, op linnen bedrukte foto van mijn dochter.
Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat, de correcte aflevering en de schappelijke prijzen die u hanteert. Ik zal dan ook zeker in de toekomst vaker bestelingen bij u plaatsen, als ook mijn familie en kennissenkring informeren over het geweldige werk wat u heeft afgeleverd.  
Vriendelijk bedankt voor het prachtige doek en de informatieve en snelle aflevering.
Met vriendelijke groet,
Michel van Heusden (Rozendaal)

Beoordeling 5 sterren!

ik heb het linnen doek in perfecte staat ontvangen. Ik wil jullie bedanken voor de enorm goede service en kwaliteit! Ik zal jullie zeker aanraden bij andere mensen!!
Veerle (België)

Beoordeling 5 sterren!

ik heb nu 2 linnen doeken bij jullie besteld, 1 van mij vriend en ik en 1 van mij overleden hondje en ze zijn allebei echt fantastisch geworden!! hartstikke bedankt! ga zeker meer bestellen en mensen vertellen over jullie! nogmaals bedankt
groeten
jessicaen jowan

Beoordeling 5 sterren!

De bestelling van 3 doeken 50x70 cm is net binnengekomen en het ziet er SUPER uit! Grote klasse!
Reclamemakers Holten

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb het nieuwe doek ontvangen en het is in één woord FANTASTISCH. Dank u wel hiervoor. Wij hebben geprobeerd van een positieve reactie op uw site te zetten, maar weten niet hoe het moet. Indien u ons verder helpt willen wij graag onze positieve ervaring met de andere mensen delen.
Fijn weekend, nogmaals hartelijk bedankt.
Jessy Verheyen

Beoordeling 5 sterren!

De bestelling is juist toegkomen en is gewoon subliem! Dank U voor het prachtige werk
Dehaemers Guido

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb net een paar minuten geleden mijn herinnering op linnen binnen gekregen. En kan het niet laten om even een reactie te plaatsen. In een woord: Geweldig! Ik ben superblij met het resultaat! Dank daarvoor!
Groetjes,
Eugenie

Beoordeling 5 sterren!

Het doek hebben wij in goede orde ontvangen. Het resultaat is nu prachtig! We willen u heel hartelijk bedanken voor de goede en snelle service.
Met vriendelijke groet,
familie Monhemius

Beoordeling 5 sterren!

Hartelijk dankt voor het prachtige doek.! Het is echt schitterend!
Sandra Sleegers

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb de twee "linnens" zojuist ontvangen. Ze zien er prachtig uit: onze dank daarvoor en ook de snelheid van levering hebben wij zeer gewaardeerd! Een goede PR!
Groet,
Simone Bos

Beoordeling 5 sterren!

Afgelopen zaterdag heb ik jullie herinneringen mogen ontvangen, hartelijk dank hiervoor. Het is nog mooier geworden dan ik had durven denken.
Met vriendelijke groet,
Rogier Steenbergen

Beoordeling 5 sterren!

Ik ben zeer tevreden over het resultaat, service en kwaliteit. 's Maandags besteld, vrijdag in huis. Ben er zeer trots op, en dit zal niet de laatste keer zijn dat ik iets bestel bij herinneringen op linnen.
M.v.g,
Michelle van der Linden

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag kwam m'n jutter op linnen en hij is geweldig!! Na de zonsondergang van een paar maanden geleden is onze slaapkamer nu compleet. Hartelijk dank voor de superservice.
Familie, vrienden en collega's zijn ook enthousiast gemaakt en zelf heb ik er weer een leuk verjaardagsidee bij. Ik zal dan ook zeker terugkomen bij jullie!
Elly Blijleven

Beoordeling 5 sterren!

Jullie hebben er weer een aantal tevreden klanten bij. Het drieluik met familiefoto's dat mijn ouders van hun kinderen kado kregen is prachtig geworden. De instructies om de delen van het drieluik goed op elkaar afgestemd te krijgen zijn prima opgevolgd. Ik was razend nieuwsgierig hoe mijn knutselwerk zou uitpakken, dus toen de postbode mooi op tijd de doos kwam brengen waren mijn verwachtingen hoog gespannen. Ik ben niet teleurgesteld. Ook mijn ouders waren blij verrast. Nu las ik de berichten van jullie vorige klanten ook en vond dat jullie er weer 1 aan toe kunnen voegen.
Top!
fam Schut, Apeldoorn

Beoordeling 5 sterren!

Vanmiddag is dan mijn herinneringoplinnen binnengekomen. Het is heel mooi geworden! Vanavond meteen proberen om het aan de muur te hangen. Hartelijk dank voor de snelle service!!!!
Vriendelijke groeten,
Marianne van Mourik

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil jullie onwijs bedanken voor de mooie doeken die ik vandaag heb binnen gekregen. Ze zijn eerlijk waar nog mooier dan dat ik had gedacht. De service vind ik ook zeer goed en netjes. Al met al een zeer tevreden klant.
Groetjes
Esther de Rooij

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb zojuist mijn doek binnen gekregen en ik ben er ontzettend blij mee. Het is nog beter geworden dan dat ik had verwacht! Bedankt hiervoor. Ook is de klantvriendelijkheid en snelle service erg fijn geweest en ik zal hier zeker nog meer doeken bestellen! En ben erg benieuwd wat me man daarvan zou vinden het is een kado voor hem voor onze jaar getrouwd hij zou die aanstaande zaterdag krijgen van mijn en dochter.
ECHT BEN HEEL BLIJ ERMEE MET DE DOEK SUPERRRRRRR MOOI JULLIE ZIJN
TOPPPPPPP!!!!!!
Rohena Willems

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag mijn bestelde foto op canvas ontvangen, helemaal super !! hij heeft al een mooi plaatsje gekregen, bedanktvoor de goede snelle service, een echte aanrader voor iedereen!!
groetjes
Daisy

Beoordeling 5 sterren!

Zojuist van UPS de herdruk van ons doek ontvangen. Hij is weer WAAN-ZIN-NIG geworden.....en wat een service en snelheid. Ik ben ook na deze (geloof ik) vierde opdracht zo tevreden...zeker over de service dat ik vanochtend ook alweer een nieuwe opdracht geplaatst heb. Ik weet nu al dat ook deze weer super ontvangen zal worden (het is een cadeau).
Keep up the good work,
Raymond

Beoordeling 5 sterren!

Hierbij wil ik iedereen die zich met de foto van de Grand Canyon heeft bezig gehouden ontzettend bedanken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vrijdagochtend heb ik het geweldige resultaat als verjaardagcadeau overhandigd. De jarige vond het geweldig. Aangezien het mijn partner betreft en het cadeau ook voor ons nieuwe huis is, zal het geweldig hangen!
Ik ben enorm blij dat het jullie gelukt is om het zo snel te realiseren en dat de bezorging op tijd was. Gelukkig heeft UPS het gistermiddag bij mijn buren afgeleverd, aangezien ik werk. En ik ben blij dat ze thuis waren. Het feit dat jullie met UPS er voor zorgen dat zij de klant op de hoogte brengt per mail wat de status is vanaf het moment dat het bij jullie weggaat tot aan de bezorging van de klant is helemaal geweldig!
Lang leve Google, want daar heb ik jullie site gevonden. Zo zie je maar weer waar internet goed voor kan zijn. Jullie site is echt geweldig. Heel goed dat mensen op jullie site reacties kunnen achterlaten. Ik had al een goed gevoel bij jullie site, maar dat gaf echt de doorslag. Zeker gezien het verbluffende resultaat. Ik was behoorlijk zenuwachtig om dit te bestellen, welk formaat is het beste voor ons nieuwe huis, zal het resultaat naar verwachting zijn, zodat mijn vriend het leuk vindt, hopelijk gaat de betaling snel genoeg, komt de bestelling op tijd. En gelukkkig zat alles mee. Zodra het aan de orde is, zal ik jullie zeker aanbevelen!
ENORM BEDANKT!!!!!!!!!!!!!!
Met vriendelijke groet,
Patricia Leemeijer

Beoordeling 5 sterren!

Heb net de bestelde doek op linnen thuis gekregen , in 1 woord geweldig
prachtig!!! hartelijk dank daarvoor. op naar de volgende bestelling
Sjoukje Kuipers

Beoordeling 5 sterren!

Ook wij willen jullie bedanken voor het mooie doek. Wij hebben hem net ontvangen en het resultaat is erg mooi!!!! Ook onze complimenten voor jullie snelle service en klantvriendelijkheid en mooi eindresultaat.
Groetjes
Sanne

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb net het doek ontvangen en helemaal TE GEK!!! ik had al 2 doeken van jullie maar ook deze is weer helemaal FANTASTISCH. Onwijs bedankt voor de snelle afhandeling en service. Ik kom zeker terug en zal het mijn vrienden laten weten.
Groetjes
Bianca

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb mijn doek gisteren ontvangen, en ik ben er echt heel erg blij mee!! Zo mooi is het! Ik ben nu al aan het verzinnen welke foto ik binnenkort weer door jullie op linnen ga laten maken. Goeie en snelle service, klantvriendelijk en een geweldig eindresultaat!!
Groeten
Fabienne Gregoor

Beoordeling 5 sterren!

Heb zojuist mijn bestelling van zondagavond binnen gehad en wil jullie even melden dat ik het resultaat echt prachtig vind ! Mijn complimenten voor alles ! Echt TOP ! Ik zal jullie aanraden bij iedereen die mijn nieuwe LINNEN aan de muur ziet hangen !
Hartelijke groet,
Inge van Essen

Beoordeling 5 sterren!

Vanmiddag is het fotoschilderij binnengekomen. Nou in èèn woord:FANTASTISCH !!! We zijn er superblij mee. Al een keer eerder hadden we iets besteld, om te proberen maar het is echt prachtig gedaan. Onze complimenten, dit geven we door aan vrienden en kennissen.
Veel groetjes
miranda,druten.

Beoordeling 5 sterren!

Heel erg bedankt voor de snelle en goede service! Wij zijn heel blij met het resultaat een foto van onze dochter op 90-120 kado voor opa en oma die er super blij mee zijn !
Bedankt !!
Chantal Leunissen

Beoordeling 5 sterren!

Dit soort service vind je bijna nergens! Chapeau. De referenties op de sites zijn meer dan 100% waar. Redenen genoeg om in de toekomst wederom gebruik te maken van jullie diensten.
mvgr
George Berlauwt

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil even complimenteren met de geweldige kwaliteit die jullie leveren!!!!!!! We zijn ontzettend blij met de mooie foto van onze 2 kinderen.Ze staan er prachtig op! Om verliefd op te worden!
Eerdaags zijn Opa en Om 35 jaar getrouwd,en we weten nu al een geweldig kado voor ze,maar dit schilderij blijft in ons bezit!!(dinsdag besteld en vandaag vrijdag al geleverd) Echt Super.
Vriendelijke groeten;
Annemieke Spaans

Beoordeling 5 sterren!

Hartelijk bedankt voor de super mooie canvas schilderij!! Had me er erg op verheugd en vandaag is tie binnengekomen! precies zoals ik had gehoopt, geweldig!! Ga zo door met jullie werk, zullen jullie nog vele blijde gezichten creeeren!!
Groetjes
Sharon de Gelder