Reacties van onze klanten

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb het doek vandaag binnen gekregen: in ??n woord geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik wist dat het mooi zou worden, maar z? mooi? Wauw.. Ik ga zeker in de toekomst nog meer bestellen bij jullie.
Super! Bedankt!!
Janna

Beoordeling 5 sterren!

wij hebben ons doek ontvangen en ziet er zeer mooi uit .We waren onder de indruk van de mooie kwaliteit het is dan ook een blikvanger in de kamer. Heel erg bedank en zal veel reclame maken van u en uwe site
u en alle medewerkers erg bedank
fam G Hovinga

Beoordeling 5 sterren!

Dit is de tweede keer dat ik een doek laat bedrukken door jullie en wederom ziet het er fantastisch uit! grote complimenten!
Groeten
guus

Beoordeling 5 sterren!

Hartelijk dank voor de foto!!! Wij zijn er erg blij mee, het is ontzettend mooi geworden!
Ook fijn dat de foto zo snel werd geleverd, helemaal top!
Groet,
Marieke Mentink

Beoordeling 5 sterren!

Bij deze wil ik jullie doorgeven dat ik erg tevreden ben over de manier waarop jullie via de mail zaken doen. Verder vind de schilderijen schitterend en krijg ik leuke reacties!
dit wilde ik jullie even laten weten,
Veel werkplezier!
Anneleen Verhoeven

Beoordeling 5 sterren!

ik heb het doek ontvangen en hij is supermooi,ik denk dat als de famillie en vrienden het zien er zeker meer bestellingen gaan komen.
heel erg bedankt,groetjes
susanne

Beoordeling 5 sterren!

Zojuist heb ik het bestelde doek ontvangen, het ziet er schitterend uit !!
Hartelijk dank hiervoor. Het is een kado voor mijn moeder en ik weet zeker dat ze er dolblij mee is.
Met vriendelijke groeten,
Peggy Landman, te Breda.

Beoordeling 5 sterren!

Ik wilde even bedanken voor de snelle serice en het mooie eindresultaat. Het ziet er echt Super mooi uit.
Bedankt
Ilse

Beoordeling 5 sterren!

Bij deze wil ik jullie laten weten dat het familieportret en die van onze kleine meid echt prachtig zijn! We waren helemaal verrast toen we terug kwamen van vakantie en zijn er heel blij mee.
De volgende bestelling komt er binnenkort weer aan! Echt toppie!
groetjes
b.c. Sekreve

Beoordeling 5 sterren!

Via deze weg wil ik jullie van harte bedanken voor de goede service en het geheel kosteloos opnieuw verzenden van mijn foto op linnen.
Heel erg bedankt , mijn ouders waren er ontzettend blij mee!
Vriendelijke groeten?
Pauline Schreuder

Beoordeling 5 sterren!

Ik wilde even melden dat we erg tevreden zijn over het doek dat we onlangs bij jullie hebben besteld. Echt Super!! En perfect op tijd... we konden 'm mooi kado geven op kerstdag. Bedankt!
groetjes,
Jeroen en Dianne

Beoordeling 5 sterren!

Wij hebben vandaag de 2 herinneringen op linnen (sephia foto's van onze kinderen en gezin met de teksten "LOVE" en resp. "HAPPY") binnen gekregen... in ??n woord FANTASTISCH...
erfecte kleuren, schitterend linnen doek en erg mooi en stevig raamwerk. Samen met de snelle levering en de lage prijs zeker voor herhaling vatbaar.
Nogmaals bedankt.
Erwin van Broeckhuijsen

Beoordeling 5 sterren!

Op zeer korte termijn hebben jullie voor ons een portret op doek gezet. Het was een bijzonder geslaagd en origineelcadeau en onze vrienden waren er bijzonder blij mee. Zeker zullen wij in de toekomst nog gebruik maken van jullie diensten. Ga zo door.
Groet,
Sandra.

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb het doek al enige tijd binnen, en afgelopen weekend aan m'n man gegeven als verjaardagskado. Echt super geslaagd!! Ondertussen heb ik jullie link al aan een aantal mensen doorgegeven, iedereen is superenthousiast!
Bedankt voor de snelle en goede service!
Mieke de Bruijn

Beoordeling 5 sterren!

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om jullie een compliment te maken over de kwaliteit en service van jullie werk. Ik bestelde op 17 december een 90x90 doek van onze dochters en had hem nog voor de kerst in huis ! Perfecte en super snelle service !
Het doek hangt prachtig bij ons thuis aan de muur en heeft al vele vrienden en familieleden enthiousiast gemaakt. Nogmaals, bedankt en ik kom in de toekomst zeker bij jullie terug !
Dennis Hardholt

Beoordeling 5 sterren!

Net het doek met daarop onze zoon ontvangen en ik ben zeer tevreden!! Ik kan haast niet wachten om het te geven aan mijn man.
Ondanks de feestdagen afgelopen week, heb ik het doek heel snel ontvangen, ik ben bijzonder tevreden over de goed service!
Andrea Freijzer

Beoordeling 5 sterren!

Hallo luitjes
heel erg bedankt voor de mooie print die ik vanmiddag ontvangen en gelijk opgehangen heb. Ik heb er geen woorden voor hij is nog mooier dan ik in gedachten had dit is echt een herinnering voor later van mijn 3 supermeiden groetjes
anita

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil jullie bedanken voor de topprestatie die jullie leveren ik heb een hele blije dochter en een hele blije opa en oma Toppie
Brenda Bakker

Beoordeling 5 sterren!

Wow ze zijn echt heeeeeeeeeeel mooi geworden!! We zijn er echt heel erg blij mee!
Bedankt,
Sjors en Simone Scheepers

Beoordeling 5 sterren!

ik heb het doek ontvangen en het is werkelijk met een woord geweldig hartelijk dank hiervoor
mvg
laurien

Beoordeling 5 sterren!

Hoi alle medewerkers van herinneringen op linnen,
Vandaag heb ik het canvas doek ontvangen (roos in sepia) en hij ziet er SUPER uit!!! Hij hangt al aan de muur en is echt prachtig.
Ik wil jullie even bedanken voor snelle service en medewerking die ik kreeg van jullie via de telefoon over de levertijd. Als ik nog een canvas doek moet laten drukken weet ik waar ik moet zijn.
Groetjes
Diana van Geel

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb al zoveel positieve reacties gelezen maar ik wilde toch niet achterblijven.
Afgelopen weekend heb ik mijn drie 40x40 foto?s van mijn fantastische reis door Zuid-Afrika op linnen ontvangen. Ik werd er stil van, wat geweldig. Ik kreeg er zo?n warm gevoel van alsof ik weer in Swaziland stond met dat kleine, lieve kereltje op m?n arm, helemaal super.
Ook de service en snelheid is erg goed bij jullie, zeker een aanrader waard en dat zal ik ook zeker vrienden en bekenden laten weten.
Bedankt, ik ben er onwijs blij mee!!
Groetjes,
Claudia Louwe uit Delft

Beoordeling 5 sterren!

k heb de doeken binnen gehad! Super mooi. Ben helemaal tevreden nu. Bedankt voor de goede service. Ik ga in de toekomst zeker weer gebruik maken van jullie diensten.
Met vriendelijke groeten,
Lieneke van den Brand

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb de foto's of doeken, hoe moet je het noemen ... , gisteren binnen gekregen en wil hier even kwijt dat ik ze fantastisch vind!
Prima afwerking en schitterende platen op linnen, plus snelle service! Mijn complimenten!
Met vriendelijke groet,
Joke Beers-Blom

Beoordeling 5 sterren!

Yes, hij is binnen!!! Wat een schitterend "schilderij" is het geworden...wauw... als ik de lach van mijn meissie zie, dan is mijn dag helemaal goed...1000x dank!!! Super de super de superrrrrr
Groetjes,
Esther Rijken, mama van Nynthe

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb net m`n herinnering op linnen mogen ontvangen. En ik heb er maar 1 woord voor: Wouw, echt helemaal Te gek.
Bedankt.
Groetjes,
Yvonne klok

Beoordeling 5 sterren!

ik wil uw namens mij em mijn vrouw van harte bedanken het heeft onze verwachtingen overtroffen . Zo mooi vonden we het we hebben op de verjaardag van mijn vrouw het aan iedereen laten zien en we kregen alleen maar goede reacties langs deze weg wilden wij uw nogmaals bedanken
groeten
fam langenberg

Beoordeling 5 sterren!

Het doek is zojuist afgeleverd: schitterend gewoon!! Bovendien ook nog eens binnen de door mij gevraagde tijd. Je hebt er een vaste klant bij!
Groet en nogmaals bedankt,
Jac Janssen

Beoordeling 5 sterren!

Gisteren heb ik mijn doek ontvangen, en ik wil even mijn complimenten geven over het prachtige resultaat. Het is duidelijk dat jullie veel plezier in jullie werk hebben!! dat zie je er absoluut aan af. Ontzettend bedankt, en ik zal ontzettend genieten van het doek...
Vriendelijke groeten,
Richard

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb net mijn bestelling ontvangen en ik vind het helemaal geweldig!! Het is boven verwachting en ik zal binnenkort nog een bestelling plaatsen; een heel mooi kerstcadeau!
Heel erg bedankt!
A. Hassink-Alma

Beoordeling 5 sterren!

ik wil graag iedereen laten weten dat mijn vriend het schilderij90/90 helemaal geweldig vind!
Mijn collega heeft ook al bij jullie besteld ook 90/90 en er komen binnen een week weer twee bestellingen aan. Nog een van een collega en een voor onze collega cindy die net is bevallen! Echt iedereen die nog twijfelt gewoon doen het is super!
liefs
shirley uding

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag hebben we de afdrukken ontvangen. Helemaal geweldig!!! Harstikke bedankt voor de superservice!
groetjes,
Cindy Sloendregt

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag hebben wij onze herinnering op linnen ontvangen en eerlijk gezegd heeft het onze verwachtingen ver overtroffen. Het is een zeer mooie vergroting geworden en we zullen zeer binnenkort een nieuwe bestelling plaatsen. Hartelijk bedankt voor de goede en snelle service.
Met vriendelijke groet,
Anoop & Triesna Pherai

Beoordeling 5 sterren!

Ik wilde even zeggen dat jullie werk met heel veel bewondering is ontvangen!!! ik vindt hem zelf ook heel erg mooi. ik heb een hoop mensen enthousiast gemaakt daar zullen jullie dan ook zeker nog van horen. ook wij zullen snel weer gebruik maken van jullie diensten, want we willen onze trouwfoto ook op linnen. BEDANKT!!!!
groetjes
wendy.

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag kreeg ik, tot mijn grote verbazing, een pakketje van jullie. Een foto van m'n twee zoontjes afgedrukt op doek.. wat ontzettend mooi en snel gedaan! Ik ben meer dan 100% tevreden over het mailcontact dat ik met jullie heb gehad. Ondanks alle vragen hebben jullie nooit moeilijk gedaan en had ik altijd supersnel antwoord. Ik ga jullie zeker bij vrienden en familie aanraden! Dank jullie wel voor dit prachtige doek.
met vriendelijke groet,
Danielle van der Steen.

Beoordeling 5 sterren!

Wij Kruijertjes willen jullie hartelijk bedanken voor de prachtige "herinneringen op linnen"! Het resultaat is supermooi, we gaan er volop van genieten en natuurlijk reclame maken voor jullie produkt,
Groeten
Karin Kruijer & fam.

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag kregen wij de foto thuis bezorgt die we bij u besteld hebben. Fantastisch dat jullie de foto zo mooi hebben kunnen krijgen.
Door uw vakmanschap kunnen we straks een prachtig kado en herinnering aan mijn collega overhandigen.
Hartelijk dank! met vriiendelijke groet
Aaf Schaatsenberg-Mosk

Beoordeling 5 sterren!

Schitterend! In 1 woord! En inderdaad heel snel bezorgd, complimenten.
Groetjes
Wanda

Beoordeling 5 sterren!

Ja super!!!!! Bij andere bedrijven moet je wachten op de bevestiging en dan nemen ze het pas in de productie. Aangezien ons dochtertje zondag jarig is was ik bang dat we te laat zouden zijn.
Maar, we hebben het doek vandaag ontvangen en wij vinden het prachtig.
Bedankt voor de goede service!
Groeten,
Angelica Mollenhof

Beoordeling 5 sterren!

Wij hebben vorige week de foto (van onze kinderen) op linnen ontvangen. Het is ontzettend mooi geworden. Wij zijn er zo blij mee en zeer tevreden over de service. Dat wilde ik even kwijt.
Vriendelijke groet,
Marielle Egberts, Maassluis

Beoordeling 5 sterren!

Jemig wat zijn mijn foto's op linnen geweldig geworden. Echt helemaal super, we zijn er onwijs blij mee. Enorm bedankt. Ze krijgen een hele mooie plek in onze huiskamer.
M.v.gr
Hellen

Beoordeling 5 sterren!

ik heb van de week de 2 sepia doeken van onze dochters ontvangen........geweldig, fantastisch, super mooi...echt helemaal top!
we zijn dus zeer tevreden. graag wil ik jullie straks een foto toesturen.....en een bericht plaatsen in het gastenboek als dit mogelijk is?
verder heeft een tante van mij een canvas doek besteld bij een concurrent..........maar in mijn ogen niet zo mooi als bij jullie! (alleen zijn ze wel wat goedkoper)
ben zeer tevreden over het mailcontact, en julie klantvriendelijkheid, en service staan heel hoog in het vaandel. ga zo door
fijn weekend en vriendelijke groet,
helga duijzer

Beoordeling 5 sterren!

Totaal zes linnendoeken van 40/60 besteld, waarvan 1 niet helemaal goed maar jullie maakte er geen punt van en hebben hem opnieuw gratis gemaakt. Heel hartelijk dank voor de goede en snelle levering. Alle zes zijn ze erg mooi geworden. Jullie site geeft de juiste indruk en informatie.
Groeten
Lenie en Willem.

Beoordeling 5 sterren!

Namens mijn man wil ik u heel hartelijk bedanken voor de prachtige foto van onze hond op linnen. Het resultaat is fantastisch en voldoet meer dan verwacht!
Dank u nogmaals ,
met vriendelijke groet
Aaf Schaatsenberg-Mosk

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil bij deze uw bedrijf grote complimenten maken voor de snelle en goede levering van een drietal foto's die ik de laatste weken bij uw had besteld.
grote klasse !
groet,
Dennis Huisman

Beoordeling 5 sterren!

Bedankt voor de geweldige service, snelle levering en natuurlijk het goede en mooie resultaat. Wij zijn erg tevreden over hoe de foto op het linnen is overgekomen. Ook de ontzettend snelle levering is super: maandag betaald, vrijdag al de doeken in huis. Nu maar hopen dat mijn ouders het een schitterend kado vinden voor hun 40-jarig huwelijk.Zal vast, jullie in ieder geval bedankt en er volgen meer bestellingen!
groetjes
Sandy Breve

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb net mijn verjaardagskado voor mijn vriendin binnen. Zelf een collage gemaakt en door jullie laten afdrukken. Het is echt supermooi gedaan. Bedankt voor het snel afhandelen van de order (binnen een week is bij jullie ECHT binnen een week) Dat zie je niet vaak. Echt een haarscherpe afdruk om een goed stevig houten frame. Heel erg bedankt.
Groeten
Luuk

Beoordeling 5 sterren!

Afgelopen week heb ik zes doeken besteld. Zaterdag werden ze al bezorgd (veel sneller dan ik had verwacht) en ze zijn weer geweldig! Ze zijn een kado voor m'n ouders en gisteren hebben we ze aan hen gegeven. Jullie hadden hun gezichten moeten zien! Ze waren er helemaal stil van. Dankjulliewel voor het geweldige werk dat jullie weer geleverd hebben.
Groetjes
Josje.

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb de bestelde foto van onze (helaas onlangs overleden) kat Julius van de week ontvangen, en het resultaat is werkelijk prachtig! Wij zijn uiterst tevreden. Haarscherp afgedrukt (40x60), mooie kwaliteit linnen, goede kleur en (mat-)glans, en werkelijk prachtig gespannen op het robuust houten frame. Hopelijk blijft ie jaren zo mooi. Hangt nu als pronkstuk op onze schoorsteenmantel.
Bovendien zijn we zeer tevreden over de uiterst snelle levering, en tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. BRAVO!
Heel erg bedankt hiervoor, en dit is zeker niet onze laatste bestelling bij jullie!
Nogmaals dank, vriendelijke groet, en tot de volgende bestelling,
Koen Libeton

Beoordeling 5 sterren!

hoi hoi ik wilde jullie even laten weten dat we de twee schilderijen van onze hondjes tommy en luna prachtig vinden!!ze hangen boven de side table bij ons thuis en iedereen die komt vind ze prachtig!ik zal jullie een foto sturen van het resultaat, wat ons betreft mag ie op de site!jullie kunnen er trots op zijn!!mvg
elke van der sluis.