Reacties van onze klanten

Beoordeling 5 sterren!

Gisteren mijn vriend HET kado gegeven, een prachtige zwartwit foto van onze 3 kanjers op een doek van 90 bij 90 en ik kan ook alleen maar zeggen dat het echt super Super is. We hadden echt een brok in onze keel. We maken zeker goede reclame voor jullie en ik denk dat er binnenkort wel weer wat opdrachten van ons of onze vrienden binnenkomen.
Heel erg bedankt, Arjan en Sandra

Beoordeling 5 sterren!

Beste Mannen van Herinneringen op linnen,
Wat een fantastische service!
Donderdag belde ik jullie om een doek op zaterdag te willen hebben.
Betalingen bij de Postbank zouden vier dagen duren, waardoor het niet mogelijk was. Totdat er zaterdag een prachtige zwart wit foto bij de post zat. Hartelijk dank voor jullie snelle service en de moeite die het waarschijnlijk gekost heeft. Dit was al mijn tweede doek, maar er zullen er vast meer volgen!
Groeten,
Fleur van Pijkeren

Beoordeling 5 sterren!

Afgelopen vrijdag heb ik het doek ontvangen en ik wilde nog even zeggen dat ik er heel erg blij mee ben. Ik had niet gedacht dat het er zo mooi uit zou komen te zien. Mijn zus zal het ook wel erg mooi vinden omdat ik het haar voor haar verjaardag ga geven. En anders houd ik hem wel zelf.
Onwijs bedankt (ook voor de snelle en vriendelijke service) en als ik nog een keer een mooie foto op linnen wil, weet ik jullie te vinden!
Met vriendelijke groet,
Gitte Overeem

Beoordeling 5 sterren!

Gisteren hebben we het doek ontvangen van onze kinderen in zwart/wit op 40 bij 40. Erg mooi geworden, eigenlijk spijt dat we hem niet NOG groter gedaan hebben. Vandaag ontvingen we het doek van mijn vriendin en haar man, die ze krijgen op hun 12-jarige huwelijk. Ondanks dat de laatste foto maar 146 kb was (ons nieuwe fototoestel maakt geen grotere bestanden!) is het goed gelukt op 20 bij 30. Ik zag vandaag trouwens pas dat het bestand minimaal 200 kb moest zijn.....Om een lang verhaal kort te maken: super en supersnelle service!!!!
Bedankt.
Jolanda

Beoordeling 5 sterren!

We hebben de doeken ontvangen en zoals je ziet hebben ze een plekje gekregen.
We zijn erg tevreden met het resultaat en zullen er nog lang van genieten.
Groeten,
Johan Jonk

Beoordeling 5 sterren!

Vorige week heb ik jullie gemaild over mijn ontvangen doek, waar een kreukel/vouw in zat. Direct werd ik teruggemaild dat jullie een nieuw doek zouden maken. Deze heb ik inmiddels ontvangen, en hij is keurig en strak! Over de kwaliteit had ik al niks te klagen, maar ook over jullie service niets dan lof!
Heel erg bedankt voor alles en in de toekomst ga ik zeker nog meer bij jullie bestellen!
Met groet,
Sophie Plaisier-van Welie uit Dordrecht.

Beoordeling 5 sterren!

Wij hebben maandag de foto aangeleverd en op vrijdag hadden wij ons doek al binnen, schitterende kwaliteit,heel mooi, we zijn er erg blij mee, bedankt. We zullen jullie aan iedereen aanbevelen.
Angelique Blok

Beoordeling 5 sterren!

Hierbij wil ik u van harte bedanken voor de snelle levering van ons doek. Wij waren zeer nieuwsgierig, maar het resultaat mag er zijn! In de toekomst zullen wij of familie van ons zeker met meer opdrachten komen!!
groeten,
Chantal van Driel

Beoordeling 5 sterren!

Ik wilde je even laten weten dat het doek vorige week in goede staat is afgeleverd. Mijn broertje zusje en ik zijn echt onwijs blij met het eindresultaat! Morgen zullen we het doek aan mijn ouders overhandigen, dan zijn ze namelijk 25 jaar getrouwd! Door de perfecte afwerking en de mooie kwaliteit weet ik zeker dat ik in de nabije toekomst nog veel meer moois bij jullie ga bestellen! Ik raad het iedereen aan!
Door jullie goede werk kan ik mijn ouders een supermooi cadeau geven.
Bedankt!
Groeten,
Seline Ikink

Beoordeling 5 sterren!

Het is alweer even geleden dat ik een nerveuze ceremoniemeester was. Ik bestelde bij jullie een doek met een foto als watermerk erop. Het was een regelrecht succes!!! Dat wilde ik nog even laten weten!
Bedankt voor de goede service en snelle 'handling'!
Zeker voor herhaling vatbaar, en ik heb een heel mooi onderwerp voor een doek.... een dreumes van anderhalf!
Met vriendelijke groet,
Marjolein Delleman

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb net het "schilderij" ontvangen en ik ben sprakeloos!!!
Het is zo supermooi geworden, helemaal geweldig.
Ik weet zeker dat mijn moeder op haar verjaardag gaat huilen als ze dit krijgt: Een grandioos mooie foto van haar (eerste) kleinzoon op linnen!
En heel eerlijk? Ik wil hem eigenlijk gewoon zelf houden, dus we gaan even wat sparen en dan bestel ik zelf ook een doek.
Vriendelijke groet,
Marjan Haasjes

Beoordeling 5 sterren!

Bij deze willen wij even laten weten dat wij de foto op linnen (160x90) helemaal super vinden.
Wij zullen snel weer iets laten maken... Helemaal super
Met vriendelijke groet,
Andre en Melanie van der Leer

Beoordeling 5 sterren!

Inmiddels hebben we het 2de canvas mogen ontvangen en wederom zijn we superblij met de kwaliteit en de service. Wat een fijn contact met jullie bedrijf (zowel telefonisch als via mail meteen duidelijke antwoorden). Heel erg bedankt voor de geleverde doeken. Opa en oma en nu ook overgrootoma zijn enorm enthousiast met hun (achter)kleindochter op deze manier vereeuwigd. Nu zijn we zelf natuurlijk nog een keer aan de beurt dus er zal zeker nog een bestelling gaan volgen. Ga zo door en zeker tot een volgende keer.
Mvrgr,
Piërre en Sandra van den Berg

Beoordeling 5 sterren!

hartelijk dank voor de prachtige foto!
ik stuur nog een foto mee, onze zoon was zo trots dat er nu twee Tiannen zijn:)
groetjes
Machteld

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb zojuist het "pakketje" gekregen en ik ben er gewoon helemaal stil van! Wat is het mooi geworden.
We zullen zeker vaker gebruik maken van jullie diensten.
Nogmaals dank
Rilana Acda

Beoordeling 5 sterren!

Heb weinig toe te voegen aan al deze positieve reactie's.Ze beschrijven precies hoe wij er ook over denken.Op z'n brabants dan maar,het is KEI GAAF en KEI MOOI geworden.Onze kids op 60x60 in sepia,grandioos.
Groetjes
Monique Konter

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil jullie bedanken voor de snelle en zeer goeie service.
Wij hadden onze trouwfoto laten afdrukken en de reacties zijn positief. Zelfs zo positief dat anderen misschien ook wel gebruik maken van jullie diensten.
Nogmaals bedankt.
Marjan Wessels

Beoordeling 5 sterren!

Net mijn bestelling binnen gekregen en SUPER BLIJ mee. Het resultaat is geweldig. Ik hoop het aan iedereen aan te raden en ga nog meer bestellen.
Vriendelijke Groeten
Gerda Kleinjan Nieuw-Beijerland

Beoordeling 5 sterren!

Ontzettend bedankt voor de snelle service!
Ze zijn echt heel erg mooi geworden.
Bedankt!
Groeten,
Jill Reulen

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag zijn de 2 zwart/wit doeken binnengekomen van onze dochters. Wat zijn wij hier blij mee. Het resultaat is verbluffend. Ook zijn we zeer content met de bewerking van de foto's. Onze complimenten!!
Els Bos

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb zojuist mijn bestelling ontvangen. Dit keer is hij precies zo geworden als ik graag wilde! Bij mijn eerste bestelling, was het niet helemaal duidelijk en tot mijn grote spijt was hij al gedrukt.Ik was helemaal teleurgesteld. Ik nam contact op met jullie en toen zei deze medewerker, geen enkel probleem mevrouw, wij zorgen ervoor dat u wel tevreden bent. Een beetje sceptisch dacht ik, ja ja dat zal wel....En 3 dagen later had ik inderdaad een prachtig exemplaar binnen! Mijn complimenten voor jullie werkwijze en met name voor de manier waarop jullie met "klachten" omgaan. Ik zal in de toekomst zeker vaker van jullie diensten gebruik maken. En jullie dan ook bij iedereen aanbevelen!
Bedankt!
Met vriendelijke groet,
Hannie Bijsmans uit Landgraaf

Beoordeling 5 sterren!

Grote complimenten over de opdracht die jullie verzorgd hebben. Het doek ziet er schitterend uit en dit is zeker niet de laatste keer dat ik iets via jullie laat doen!
Bedankt, vriendelijke groeten
Esther Saris

Beoordeling 5 sterren!

Bij deze wil ik jullie bedanken voor de snelle aflevering van de foto's en voor de prachtige uitvoering ervan.
Hier bij de gemeente zijn de mensen erg enthousiast en ook de foto van de opvliegende meeuwen, die ik cadeau heb gegeven, was erg geslaagd..
Er zullen dus nog meerdere opdrachten gaan volgen.
vriendelijke groet,
Berndien Geerlings

Beoordeling 5 sterren!

Heb net het doek op mijn werk binnengekregen en werkelijk iedereen hier is razend enthousiast. En ik nog het meeste natuurlijk! De kwaliteit is super, ik ben helemaal verliefd op mijn doek. Dank je wel!
Marloes Etman

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag kreeg ik al het doek thuis terwijl ik 3 dagen geleden pas de foto heb opgestuurd!
Geweldige service zo snel! Het doek ziet er erg mooi uit,dank hiervoor!
Wendy

Beoordeling 5 sterren!

Nou jullie zijn echt geweldig!! Wat is ons doek prachtig! Onze hondjes zijn als kinderen voor ons, heel belangrijk. Ik wilde al langer zo'n doek, maar had nog geen mooie foto. Eindelijk eens een mooie foto gemaakt en met hele goede service de mooiste besteld. En wow! Tis echt prachtig! Hij hangt boven de bank, in de huiskamer. We zijn er apetrots op en ben we zijn hem vol trots aan het showen aan onze vrienden en familie. Natuurlijk met de naam van jullie site!
Bedankt voor dit top schilderij!
Maartje

Beoordeling 5 sterren!

Vorige week heb ik jullie herinnering op linnen al ontvangen en ik kan niet anders stellen, dat het er heel errug goed (mooi) uitzag, het was fantastisch cadeau om te geven!
Bedankt en tot de volgende bestelling,
erik

Beoordeling 5 sterren!

Ik ben super tevreden over het resultaat. Binnen enkele dagen binnen en heel erg mooi geworden. Het verjaardagscadeau is bij iedereen goed in de smaak gevallen. Ik heb al veel enthousiaste reacties gekregen. Hij hangt al aan de muur.
Jullie zullen zeker nog van ons horen in de toekomst. Heel erg bedankt.
Denice Hopkoper

Beoordeling 5 sterren!

We hebben gisteren onze "foto's" al ontvangen, bij deze een complimentje hoor! Ik had stiekem niet verwacht dat de kwaliteit van de afdruk zo goed zou zijn op die afmeting.
Rob

Beoordeling 5 sterren!

Hartstikke bedankt voor de snelle service, bestellen en 2 dagen later hangt ie aan de muur.
De linkse hebben wij gekregen van vrienden van ons en de rechtse hebben wij zelf bij besteld.
Iedereen vindt dit apart en vraagt waar we dit hebben laten maken, dus ga zo door.
Groetjes,
Jan & Thérèse Heinst

Beoordeling 5 sterren!

Beste mensen,
Hartstikke bedankt voor dit werk! Super gaaf geworden en is een sieraad in mijn huis!
Ben er apetrots op!
vriendelijke groet,
Rene Keijzer

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb vandaag mijn doek binnen gekregen. Ik wou jullie even laten weten dat ik er vreselijk blij mee ben. Het was nogal een gok omdat ik graag een doek wou van 90x90,met een foto van het gezicht van mijn zoontje. Maar bij deze mijn complimenten. In de toekomst zal ik zeker nog een doek bij jullie bestellen.
Bedankt.
mevr van der Weijden.

Beoordeling 5 sterren!

We waren zeer enthousiast toen we onze foto op linnen doek zagen. Geweldig! Snelle en goede service. Binnen een week was ie al binnen. Hebben ook zeer leuke reacties gekregen.
Bedankt...
Jolanda

Beoordeling 5 sterren!

Bedankt voor jullie zeer snelle levering!!
De foto is heel erg mooi, en is een mooie aanwinst voor onze verzameling. Onze komplimenten voor jullie service!

fam. van Kempen, Zwijndrecht
Beoordeling 5 sterren!

Vandaag heb ik mijn mooie doek binnen gekregen en ik ben er ontzettend blij mee.
Mijn man was aangenaam verrast want het was een verrassing. Die is dus heel goed uitgepakt.
Mijn complimenten voor het resultaat en ik heb een idee dat dit wel het eerste maar niet het laatste doek is.
vriendelijk bedankt.
Marjon Appelo

Beoordeling 5 sterren!

Jullie hebben mijn dag goed gemaakt! Ik ben toch zo ongelooflijk blij verrast met het resultaat van de foto's op doek. Mijn twijfels en ongerustheid waren te wijten aan het feit dan een van jullie concurrenten had aangegeven dat de foto's kwalitatief niet goed waren.
Omdat ik me het echter zo in mijn hoofd had gezet, wilde ik perse alles eraan doen om het alsnog tijdig te realiseren. Jullie service (via mail en telefoon) was duidelijk, ongecompliceerd en eerlijk! En nu ik de doeken ontvangen heb, op de afgesproken dag, onbeschadigd en wel. Kan ik alleen maar zeggen: WAT BEN IK BLIJ DAT IK DIT VIA JULLIE HEB LATEN DOEN!!!!!!!!!!! Het kader is precies wat ik had aangegeven, en de kwaliteit is prima! Ben er echt heel blij mee.
Ik weet zeker dat ik in de toekomst nog regelmatig van jullie profesionele service gebruik zal maken.
Heel erg bedankt!
Jacqueline van Putten

Beoordeling 5 sterren!

Onwijs super die service van jullie.Eergister besteld en voor 12 uur vandaag al geleverd.
Het is echt super.
Bedankt.. en tot de volgende bestelling.
groetejs
Danielle

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb het doek binnen, wat ontzettend mooi gedaan! ben echt super blij ermee! Ik zal snel meer bestellingen bij jullie doen, de kwalitieit, kleur overeenkomst en de 3 cm dikke frame alles echt vakwerk!
Vriendelijke groet,
Caroline

Beoordeling 5 sterren!

De betaling is op 08.08 verwerkt, en bijna direct na je mailtje van 9.52 kwam de post het schilderij al brengen! Dus twee dagen levertermijn!!
Het is prachtig!
Mijn complimenten aan jullie bedrijf.
Christa Nijman

Beoordeling 5 sterren!

GE-WEL-DIG!!!
Wat een mooi resultaat en wat een snelle levering. De vakantiefoto van onze kids hangt al in de kamer. Een echte eye-catcher!!
Bedankt!
Claudia

Beoordeling 5 sterren!

We hebben deze week het zwart/wit doek binnen gekregen met onze zoon & dochter erop.
Het is super!!!!En ook zeer snel afgehandeld allemaal.
Echt voor herhaling vatbaar!!!
Mirjam Harteveld.

Beoordeling 5 sterren!

Wat zijn wij blij met onze herinneringen op linnen! Echt helemaal te gek en je blijft er naar kijken.
Eigenlijk waren ze bedoeld als verjaardag's cadeau voor mijn man. Maar ik kon niet wachten om ze aan hem te geven.
Bedankt voor jullie goede service en snelle levering. Jullie zijn echt een aanrader.
Met vriendelijke groet,
Marieke van de Kop,
Nunspeet

Beoordeling 5 sterren!

Wow zeg!! Heb mijn doek van onze sharpeis binnen en hij is prachtig!!!! Super gaaf! Bedankt voor de goede service, snelle behandeling en kwaliteit! Ik zal vanavond een foto maken als hij hangt :D
Groetjes,
Maartje

Beoordeling 5 sterren!

Bij deze wil ik jullie bedanken voor de ontzettend mooie foto. Ben er echt ontzettend blij mee en zal jullie ook bij iedereen aanraden!!! Bedankt!
Met vriendelijke groet,
Patty Theelen

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb het doek vandaag al binnen gekregen, lekker snel!
Hij is echt suuuuper mooi! Bedankt!
Ik ga er binnenkort nog 1 bestellen voor mezelf!
groetjes,
Lianne

Beoordeling 5 sterren!

Hiermee wil ik jullie graag bedanken voor de uitvoering van mijn opdracht. het doek is ontzettend mooi geworden. klasse werk. Ik ben erg tevreden. Mijn man is echt erg blij met zij cadeau voor zijn verjaardag.
Dank u wel
met vriendelijke groeten
H.Walibabak

Beoordeling 5 sterren!

Hartelijk bedankt voor de prachtige linnen doeken die jullie voor me hebben gemaakt. Ik ben er erg blij mee. En ik was verbaasd over de snelheid waarmee jullie leveren. Top!
Groet
Nynke Verduyn

Beoordeling 5 sterren!

Van de week heb ik mijn bestellingen ontvangen. En wij waren er ontroerd door. Wat zijn ze mooi. En zo sprekend. We zijn er gewoon helemaal van onder de indruk. Ik kan niet wachten tot onze slaapkamer af is, zodat ze mooi boven ons bed kunnen hangen, en wij er iedere morgen en avond weer van kunnen genieten.
Ik vond jullie service ook heel erg goed, en zal jullie ook zeker aanbevelen bij vrienden.
Vriendelijke groetjes,
Nathalie Ensing

Beoordeling 5 sterren!

De foto is ?cht prachtig geworden, bedankt voor de snelle service!
Met vriendelijke groet,
Diana Udo

Beoordeling 5 sterren!

Vanmorgen hebben wij een foto op canvas ontvangen.Ik wil jullie bedanken voor het prachtige resultaat.
Daarbij wil ik jullie ook bedanken voor de service. Ik weet dat ik kan zeuren ( en veel vragen stel), maar jullie reageerden altijd snel en vriendelijk.Daarbij zijn jullie heel snel met leveren.
Het prachtige resultaat, de goede service en de snelheid van levering, zorgen ervoor, dat ik iedereen kan aanraden om bij jullie een persoonlijke foto op canvas te laten maken!
Bedankt voor alles!
Rianne