Reacties van onze klanten

Beoordeling 5 sterren!

Ontzettend bedankt voor jullie professionele hulp en snelle service. De doeken met afbeelding van mijn zoontje zijn prachtig. Had me geen mooier resultaat kunnen voorstellen! GEWELDIG! Groeten,
Danielle Steenbergen, Linschoten

Beoordeling 5 sterren!

Afgelopen maandag heb ik het doek ontvangen. Ik wil jullie bedanken voor de super snelle levering. Het resultaat is echt SUPER! Het was een kado voor mijn vriend en hij vindt het geweldig!!
Groetjes,
Frieda uit Losser

Beoordeling 5 sterren!

Mijn beste vriendin ging trouwen en benoemde mij tot zowel getuige als ceremoniemeester. Wat voelde ik me vereerd en wat was ik er zeker van dat ik hen een bijzonder kado wilde geven. Via wat omzwervingen ben ik terechtgekomen op jullie website en heb ik een gedeelte van ??n van hun mooiste momentopnamen naar jullie gemaild. Het doek kreeg ik een paar dagen later, het hangt nu bij hen te pronken aan de muur. Ze zijn er super blij mee...en ik ook!
Jessica Anten, 's-Hertogenbosch

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag kregen wij in 90x90 formaat de foto van onze dochter Isa aangeleverd. Het resultaat (in zwart-wit) is mooier en beter dan we ons vooraf hadden kunnen indenken. Perfecte kwaliteit en dito levering!
In de toekomst zullen we jullie zeker weer weten te vinden. Bedankt!
Annemarieke, Dennis en Isa Schuldink (Groningen)

Beoordeling 5 sterren!

Vrijdagmiddag heb ik de 2 linnen doeken ontvangen (supersnelle service!), ze zijn PRACHTIG geworden, ik wil u hiervoor hartelijk bedanken !
Caroline Celie

Beoordeling 5 sterren!

Dank voor de snelle levering van onze olifanten geprint op doek. Helemaal naar ons zin. Wanneer je tevreden bent mag je dat ook wel laten weten, toch? Klagen doen we al genoeg in deze wereld.
Vriendelijke groet,
Fam. Kuneman

Beoordeling 5 sterren!

Het Regionaal Orgaan verkeersveiligheid Fryslân (ROF) is zeer tevreden over de afwerking van de order van 250 stuks afbeeldingen. Compliment voor orderbehandeling, snelheid en aflevering!
Regionaal Orgaan verkeersveiligheid Fryslân