Reacties van onze klanten

Beoordeling 5 sterren!

We zijn gisteren net teruggekomen van vakantie en ja hoor, daar lag het pakketje met de foto. Nou ik kan niet anders zeggen dat het resultaat geweldig is. Ik wil jullie hier hartelijk voor danken.
Groet
Petra Berkenbosch

Beoordeling 5 sterren!

Kijk!! Hier hangt hij dan!De foto van onze zoon op canvas gedrukt!
Bedankt voor het vooraf controleren van de foto! We zijn erg blij dat we deze in kleur hebben afgedrukt, hij is heel mooi en duidelijk van kleur geworden!
En het super formaat 90x90 komt heel mooi tot zijn recht op de rode muur! Echt een plaatje voor aan de muur!
p.s. er zullen van onze kant nog wel meer opdrachten komen, drie kleintjes voor aan de muur is ook zo'n goede optie.
Leuk de reacties te lezen met voorbeelden, geeft goeie ideeen!
Met vriendelijke groet,
Merel Telleman

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb vandaag mijn foto op linnen ontvangen en ik wil jullie even bedanken hij is super!!! mooi geworden ,jullie hebben echt goed werk geleverd en zal jullie ook aanbevelen als mensen een foto op linnen willen hebben,
vriendelijk groet
catelijne snoek.

Beoordeling 5 sterren!

Wij zijn heel blij met jullie fantastische service, mijn vader heeft onlangs voor zijn 60e verjaardag 2 mooie doeken gekregen van onze jongens, een mooier kado hadden wij hem niet kunnen geven, nogmaals bedankt, dit gaan wij vaker doen!
Claudia en Paul Stokman

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb vandaag de doeken gekregen van de twee katten van mijn broer Ik vind ze zoooo mooi ik kan bijna niet wachten om hem zijn kado te geven. maar hij is pas eind deze maand jarig. Ik wil jou super bedanken voor je super super mooie werk
en er volgen zeker meer opdrachten dat weet ik zeker..
Ik zal aan iedereen vertellen hoe goed jou service is ..
vooral zo door gaan zal ik zeggen en nogmaals bedankt
groetjes
anneke Teklenburg

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag de 2 doeken ontvangen, ze zijn in een woord GEWELDIG!!
Tot een volgende keer!
Jordi en Renate

Beoordeling 5 sterren!

De doeken zijn vandaag geleverd en ze zijn prachtig, heel erg bedankt voor de vriendelijke service en het mooie resultaat natuurlijk.
vriendelijke groet
Carmen van Herwaarden.

Beoordeling 5 sterren!

Wat geweldig... Ik heb met trots het linnendoek, kunnen overhandigen aan mijn vrienden op hun trouwfeest! Ik had van de trouwkaart en mooi linnendoek laten maken..echt geweldig. Wat een mooi resultaat, zo had ik het niet verwacht. Ook de aanwezige gasten waren onder de indruk!De service van jullie was ook prima, op elke vraag kreeg ik netjes antewoordt, want zeg nou zelf..iets op internet bestellen, blijft een verrassing!
Bedankt, groetjes
Danielle

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil jullie hartelijk danken voor de voortreffelijke service!. Jullie hadden het druk maar ik kon de foto toch gewoon op komen halen. Helemaal perfect.
Bedankt voor het snelle en mooie resultaat.
Arnaud

Beoordeling 5 sterren!

Bedankt voor de super mooie foto op linnen het is echt gaaf. En de snelle levering is ook een compliment waard. Ik kan niet wachten om het doek kado te doen aan vrienden van ons. Je krijgt binnenkort zeker nog meer foto's van ons binnen ;-))
Groetjes,
Jessica van de Sanden

Beoordeling 5 sterren!

Nooit gedacht dat ik het schilderij binnen een week in de woonkamer op kon hangen.
Hartelijk dank, het is werkelijk prachtig. Ik ben zeeer tevreden.
Met vriendelijke groet,
Yvonne Kruijswijk

Beoordeling 5 sterren!

Gisteren hebben we de foto van onze boomstam ontvangen. Hij is echt geweldig. U had in een vorig mailtje al gezegd dat als ik de foto klein mooi vond, hij groot alleen maar mooier is.....dat klopt. Ik ben erg verrast door de prijs / kwaliteit verhouding. De kwaliteit is fantastisch en de prijs erg laag. Onze dank,
Met vriendelijke groeten,
Rozemarijn

Beoordeling 5 sterren!

Hartelijk bedankt voor de goede service en snelheid, zeker nadat er in ??n van de doeken een schoonheidsfoutje zat en dit kosteloos opnieuw is geleverd. Onze doeken krijgen een mooi plekje aan de muur. Wij zijn zeer tevreden en zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij familie en vrienden!
Met vriendelijke groet,
Olaf en Judith Flapper

Beoordeling 5 sterren!

Prachtig! Wat een mooie herinnering op linnen, we hebben hem zojuist binnen gekregen en zijn er erg blij mee.We zullen het voort zeggen....Dank jullie wel.
Fam.van Schaijk

Beoordeling 5 sterren!

Ik wilde even zeggen dat ik het resultaat van het linnen odek echt geweldig vond! het ziet er echt super uit! mijn vriend was daarom ook erg blij met zijn cadeau!! en ik wilde u even complimenteren op uw snelle reacties op mijn mailtjes en dat hij zo snel is aangekomen, want hij werd donderdag opgestuurd en zaterdag kwam hij aan. het was dus nog optijd voor de verjaardag van mijn vriend!! echt super bedankt!! ik zal een goede reactie op uw site achterlaten.
vriendelijke groet,
Suzan Vernooij

Beoordeling 5 sterren!

Hallo Wouter,
Bestelling ontvangen. Opdrachtgevers zeer enthousiast. Zeer snelle aflevering, erg betrouwbaar. Bedankt. Op naar een volgende opdracht.
groeten,
Winfried Bats

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb het nieuwe doek binnen en het is geweldig geworden! Precies zoals ik hem mooi vind! Het was een geslaagd kado. Mijn vriendin vind hem ook super...binnenkort gaan we van haar kinderen foto's maken. Jullie kunnen weer een bestelling verwachten! Mijn man was zo enthousiast dat hij zelf nog wel zo'n doek wilt van een zelfgemaakte foto. Dus zullen we in de toekomst zeker weer een beroep op jullie doen!! Nogmaals bedankt voor de geweldige service!
Groetjes
Marielle

Beoordeling 5 sterren!

ik heb vandaag ons prachtig schilderij gekregen wat we bij jullie hadden besteld! het is super mooi geworden (zie foto).
bedankt voor de snelle levering en de snelle reactie op de emails!
bedankt
Tanja

Beoordeling 5 sterren!

Ben zeer tevreden over het resultaat! Ik vind dat jullie een goede prijs en service handhaven! Mijn complimenten! Met dit cadeau kan ik zeker aankomen, bedankt!
Vriendelijke groet,
Miranda Cardozo

Beoordeling 5 sterren!

Hartelijk bedankt voor de mooie afdruk van onze zonen. Papa was erg blij met zijn vaderdag cadeau! Ze komen boven ons bed te hangen.
Ingrid Camardese

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil jullie enorm bedanken voor het prachtige doek die jullie van onze kanjer hebben gemaakt ,morgen ontvangt zijn moeder het doek en er zal zeker een hoop emotie bij komen.. Ik raad iedereen het aan om bij jullie te bestellen.. Echt onwijs bedankt en tot de volgende bestelling!!!
Patty Huisman

Beoordeling 5 sterren!

Heel erg bedankt voor de snelle en goede service!!!! Ik ga jullie zeker aanraden bij andere mensen! Echt erg netjes allemaal!!
Didi Wiegers

Beoordeling 5 sterren!

ik wilde je bedanken voor het mooie doek wat jullie op gestuurd hebben. mijn vriend is er dolblij mee. De kever is ongeveer zijn tweede liefde en deze bewerking van zijn kever vond hij te gek dus ik dacht laat ik hem maar eens verrassen. Ik zal ook zeker in de toekomst mocht ik iets leuks hebben en het op doek willen, het bij jullie bestellen!!!!!!!!!!!!!!!!
heel hartelijk bedankt, ga zo door!!!!!!!!!
gr susanne hendriks

Beoordeling 5 sterren!

Harstikke bedankt voor de mooie foto op linnen! Ook bedankt voor de snelle levering, zodat we een mooi cadeau hebben voor vaderdag!
In het bijzonder wil ik Wouter de Voogt even bedanken voor zijn altijd snelle reacties via de mail.
Groeten van Doetsje.

Beoordeling 5 sterren!

Ik heb vandaag het doek binnen gekregen. Wat een geweldig mooi cadeau hebben we nu voor de 60e verjaardag van mijn vader!!
Echt iets om te onthouden... De website hebben we al aan andere mensen doorgegeven...
Nanette Versteeg

Beoordeling 5 sterren!

Hartelijk dank voor de mooie foto’s die ik in een collage heb laten verwerken. Het is een trouwcadeau voor een goede vriendin en ik kan niet wachten totdat ik het mooie cadeau kan geven. Weet zeker dat ze het prachtig zal vinden. Ook super bedankt voor de snelle service. Zal jullie bij iedereen aanbevelen!
Ilona Vleugels

Beoordeling 5 sterren!

Vorige week werd het doek met foto dan bezorgd! Wat een prachtig resultaat zeg!! Het is toch afwachten wat je krijgt, zeg maar. Het was voor mij de eerste keer dat ik bij jullie wat heb besteld. Zeker voor herhaling vatbaar!!
Met vriendelijke groeten,
Pauline de Jong

Beoordeling 5 sterren!

Bedankt voor de mooie bewerking op linnen van de foto die ik gestuurd heb. Heb hem afgelopen zaterdag cadeau gedaan aan mijn nicht en haar man. Ook zij vonden hem helemaal geweldig en zeer origineel!!! bedankt!
M. van hoof

Beoordeling 5 sterren!

Langs deze weg wil ik jullie hartelijk bedanken voor de goede service. Mijn bestelling kwam de 1ste keer door transportschade beschadigd aan, en binnen 5 dagen had ik van jullie al een nieuw exemplaar in huis. Helemaal perfect.
Vriendelijke groeten, Y. Cras

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag hebben wij ons linnendoek ontvangen en wij willen heel graag uitspreken dat hij echt super mooi is geworden!!! Heel erg bedankt voor jullie snelle werking en zeker tot ziens!! Groetjes,
Amanda & Tamara uit Roermond

Beoordeling 5 sterren!

Ik wil even laten weten dat ik super tevreden ben over het doek dat ik vandaag per post heb ontvangen. Onze tweeling krijgt een mooi plekje aan de muur. Ik zal in de toekomst zeker nog een keer bestellen! Bedankt!
Groeten, Chantal

Beoordeling 5 sterren!

Gisteren is mijn foto op doek gekomen (40x60) En hij is fantastische mooi!!! Geweldig gewoon! Super bedankt en dat ga ik wel vaker doen!
Groet Annelies.

Beoordeling 5 sterren!

Bedankt voor de levering van mijn koolmees op linnen! Het ziet er onwijs mooi uit, boven verwachting en de levering was ook zeer snel! Alleen maar top! Bedankt.
Jacqueline

Beoordeling 5 sterren!

Beste wouter,
Ik wilde je nog even bedanken voor de super snelle levering van de foto op linnen. Ik vind hem echt geweldig mooi, en past super in mijn huiskamer. het zijn mijn dochters op het strand van callantsoog , daar wonen we. In de toekomst zal ik zeker nog wat bij jullie bestellen, want ik heb ook nog een zoon en de zomer moet nog beginnen..dus. Vriendelijke groeten
Deborah Bijpost.

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag heb ik de afdrukken in goede orde ontvangen. Ik ben er erg blij mee en weet zeker, dat beide oma's het ook schitterend zullen vinden! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groeten,
Ragnild Zonneveld

Beoordeling 5 sterren!

Het doek is afgelopen vrijdag al bezorgt. Het resultaat overtreft de verwachting. Bedankt voor de snelle service! Met vriendelijke groet,
Guido Letmaath

Beoordeling 5 sterren!

Heel hartelijk dank voor de super snelle verwerken van onze foto! Nadat ik zondags een proefje via het emailadres had verzonden en maandags de definitieve versie, hadden we het schilderij dinsdagsmiddags al in huis! Hij is heel netjes geworden! We hebben een mooi en origineel trouwcadeau te geven! Wij zullen het zeker aan anderen doorgeven dat ze bij jullie moeten zijn voor een prachtige herinnering op linnen! Bedankt!
Joep en Bianca

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag heb ik mijn bestelde foto lijst ontvangen. Echt in één woord geweldig! Ik kan niet wachten om het stuk een plaats in onze woonkamer te geven.
Het is een verjaardagskado voor mijn man en ik weet nu al dat ook hij hem geweldig zal vinden. Dit is voor herhaling vatbaar!!
Groetjes Stephanie Verschoor

Beoordeling 5 sterren!

Ik kreeg vandaag de 3 foto's op linnen in huis. 3 Doeken van 40 x 60 met tulpen erop. Ze zijn helemaal fantastisch geworden, precies zoals ik gehoopt had! Heel erg bedankt! Ik ga het z?ker aan anderen aanraden.
Bedankt voor de snelle en goede service,
Groeten, Frederique Posthumus Meyjes.

Beoordeling 5 sterren!

Iedereen vindt hem prachtig, bedankt voor deze mooie herinnering en voor de snelle service
Groetjes Martine van der Lee

Beoordeling 5 sterren!

Wil jullie ff bedanken voor het schilderij dat jullie gemaakt hebben van een foto van mij 2 pleeg hondjes..... Ik heb ze nu een jaar en als een mooi precentje voor mezelf heb ik er een mooi doek van laten zodat ik ze altijd bij me heb.. Mijn partner keek heel vreemd op dat ik dat had laten doen maar heb er zeker geen spijt van hoor.... Hij krijg een mooi plekje in ons nieuwe huis........ Hoop in de toekomst nog zeker gebruik van jullie te kunnen maken. Groetjes
maria van rosmalen

Beoordeling 5 sterren!

Namens de familie Al Sadoon, bedankt voor de mooie foto's op linnen! Iedereen vraagt naar jullie adres, zo mooi vind men het. Ik hoop dat het iets opleverd, wij zijn erg tevreden. Tot gauw
Jannet Al sadoon

Beoordeling 5 sterren!

Zo net het linnendoek in ontvangst mogen nemen en het resultaat is prachtig! Onze hartelijke dank!
Kees Sebregts.

Beoordeling 5 sterren!

Heden ontvingen wij de foto op linnen gemmakt van een klein fotootje van mijn ouders in hun verlovingstijd. Het is prachtig geworden.Een prima stukje werk!! Vriendelijke groeten,
Fam.Bonke,Enschede

Beoordeling 5 sterren!

Heb vandaag het schilderij gekregen, waarvoor mijn dank. Mijn onlangs overleden hond staat erop, dus krijgt ie een mooi plekje in de kamer. Hij is werkelijk prachtig geworden!
Sabine Tijsma

Beoordeling 5 sterren!

Harstikke bedankt voor de snelle reactie ?n de snelle service! We hebben de doeken gister ontvangen en ze zien er prachtig uit! We zijn zeer tevreden. Nogmaals bedankt en tot ziens.Groetjes
Onno en Cindy Tamminga

Beoordeling 5 sterren!

Ik vind het echt heel mooi! Ik heb meerdere mensen al over jullie product verteld en iedereen is even enthousiast! Ik weet zeker dat ik zelf ook nog wel een keer terugkom. Ontzettend bedankt!
Marjolein Joustra

Beoordeling 5 sterren!

Wij hebben een paar weken geleden een mooi schilderij van jullie mogen ontvangen. Al snel na betaling kregen wij hem, 's Avonds hing het al aan de muur boven ons bed, en waren wij beide erg trots!
We krijgen bij het rondleiden van ons nieuwe huis veel positieve reacties op het schilderij en zou het ook absoluut bij iedereen aanraden! Bedankt! Vriendelijk groet,
Danielle Aaftink, Weesp

Beoordeling 5 sterren!

Vandaag de foto binnengekregen. Prachtig! Een waar sierraad in onze kamer, dank, dank... Ik ga nog eens even mijn fotoalbums door, er is vast veel meer geschikt voor een schilderij.
Groet, anneke

Beoordeling 5 sterren!

Ontzettend bedankt voor jullie professionele hulp en snelle service. De doeken met afbeelding van mijn zoontje zijn prachtig. Had me geen mooier resultaat kunnen voorstellen! GEWELDIG! Groeten,
Danielle Steenbergen, Linschoten