Klantreacties

 • Heel mooie canvas foto. Van een ansichtkaart een foto op canvas van 150x100 cm maken was een uitdaging dacht ik, maar het resultaat was boven verwachting mooi, bedankt!
  Martijn
 • Superblij met onze foto op aluminium van de kleinkinderen
  Marjanne
 • Super blij met mijn custom shapes! De hexagon tegels hangen nu al 3 weken aan mijn bakstenen muur en er is er nog geen 1 afgevallen. Had ze eerst verkeerd geplakt maar ze zijn heel handig weer van de muur te verwijderen! Ben er heel erg blij mee!
  Val
 • Inmiddels hebben we al een hele muur vol met prachtige foto's in fotolijsten. De kwaliteit van de foto's en lijsten is erg goed, alles wordt goed ingepakt en snel verzonden. Echt een aanrader!
  Daphne
 • Custom shapes!
  Heel handig systeem en een goede kwaliteit afdruk. Custom shapes zijn hip & top!
  Ingrid
 • Wat een plaatje is het geworden zeg !!! Haarscherp beeld en perfecte afwerking. Is een juweeltje in huis. Snelle levering ook. Zeker voor herhaling vatbaar.
  Marleen
 • Maken helemaal waar wat ze beloven binnen 4 dagen prachtig eindresultaat in huis!!!
  Herma van Rijen
 • Super blij met onze bestelling!
  Afgelopen week heb ik zes afbeeldingen in lijst besteld met een afmeting van 40x50cm per stuk. Binnen twee dagen werd de bestelling thuis al afgeleverd in een goede verpakking. Ik ben erg blij met de lijsten en de afbeeldingen erin. De afbeeldingen zijn scherp. Vooraf had ik twijfels bij de lijst, omdat er geen glas in de lijst zit, maar een ander materiaal. Het resultaat is erg mooi en we zijn erg blij met de lijsten en de afbeeldingen. Goede kwaliteit! Snelle levering en duidelijke communicatie per email!
  AHA
 • Customshapes
  Hele mooie kwaliteit van de customshapes die ik besteld heb. Ziet er echt fantastisch uit. Snelle levering. Netjes verpakt. Ik had eerst een mail gestuurd met een vraag en daar kreeg ik ook snel antwoord op. Dit gebeurt helaas ook niet altijd meer. Kan niet wachten om ze op de muur te plakken. Als ik uit wil breiden of wat anders wil bestellen die ik dat zeker hier.
  Monica de Vries
 • Geweldig!!!
  Ik ben heel erg tevreden over de custom shapes. Wat een heerlijk makkelijk systeem. Zo kon ik veel van onze foto's van de fotoshoot ophangen zonder dat het te groot werd of onrustig. Echt prachtig om te schuiven en plakken. Ik was meer tijd kwijt met het op m'n tafel indelen van de foto's dan het ophangen zelf. Echt heel simpel! En het magneten systeem is perfect. Je kan blijven veranderen. Dus als de meiden groeien kan ik gewoon weer vernieuwen of uitbreiden! Ik ben verkocht.
  L