Klantreacties

 • Supermooi!
  Net een eerste ervaring met HoLinnen achter de rug en zeker niet de laatste! Denken met je mee en leveren een meer dan uitstekend product. Aanrader!
  GNOES
 • Ik had gisteren vrijdag ochtend mijn canvas besteld, ik kreeg netjes een belletje over dat me eerste foto niet kon omdat die te klein was keurig even een paar opgestuurd en ze hebben zelfs hem bewerkt scherper gemaakt het was een cadeautje voor mijn vriend. Vandaag binnen gekregen we zijn er zo ontzettend blij mee we hebben al vaker canvas laten maken bij jullie jullie doen top werk echt bedankt voor alle moeite en snelle services.
  Groetjes
  Nancy en Wesley
 • Ontzettend gaaf!
  Ben ontzettend tevreden niet alleen van het resultaat maar ook voor de hulp. Ik had iets teveel betaald zonder dat Ik het zelf wist, Marthe van herinneringen heeft dit gezien en heeft het teveel bedrag teruggestort op Mijn rekening. Eerlijke business, cool , gaaf. De foto op aluminium is een woord bom, wauw, cool, gaaf... heeft mijn vriend gewoon omver geblazen. Ook wat betreft prijs kwaliteit zitten ze heel goed en zijn in mijn ogen de besten. Bedankt Marthe van herinneringen op linnen. Je doet de naam van jullie bedrijf heel veel eer aan. Met vriendelijke groeten,
  Najat
 • Dat is nog eens meedenken! Compliment.
  Ik bestel regelmatig HD-Metal bij Herinnering Op Linnen. De service is altijd top.
  Deze keer was het een werk waarvan niet helemaal duidelijk is wat de boven en onderkant is.
  Ik had het goed ge-upload, maar voor de zekerheid hebben ze toch maar aan beide kanten een ophang haakje gemaakt, voor het geval dat ik een foutje had gemaakt..
  Mad Boy
 • Ik heb een costtum foto collage besteld.
  Ik ben zeer tevrede over het zeer vriendelijke personeel wat er werkt bij herinnering op linnen!!
  Bedankt voor alle service en hulp!
  Y
 • Ik bestel regelmatig een canvas doek. Voor mijzelf maar ook om cadeau te geven. Ik ben altijd erg tevreden over de kwaliteit maar ook over de services. Bij klachten of vragen wordt je snel geholpen en opgelost. Ik heb al 13 jaar een doek in de woonkamer hangen die in de ochtend in de zon hangt. Tot op heden nog steeds geen kleurverschil of iets kunnen ontdekken.
  Vaak ook leuke aanbiedingen en prijs is prima!
  Ik ben uitermate tevreden.
  Suzanne van Lochem
 • Super tevreden over herinneren op linnen. Ze geven zeer goede adviezen en leveren top kwaliteit!
  Gonny Wieringa, Ter Apel
 • Geweldig vinden wij onze CusttomShapes die we hebben besteld.
  Zeker een aanwinst op foto gebied om aan de muur te hebben. We kunnen er alle kanten nog mee op, dat is het leuke en speelse ervan.
  Ron
 • Heel blij met onze 16 vierkante CusttomShapes. Slim systeem: niet boren en door het gebruik van magneten zijn ze makkelijk te wisselen. Wij waren wel één van de gelukkigen die op tijd de introductieprijs van €3,95 hadden!! Dat maakt het natuurlijk extra leuk!
  Heidi
 • Kei mooi canvas doek voor weinig geld, echt leuk om kado te geven en super scherp en snel en netjes afgeleverd.
  Met vriendelijke groet
  Arno